dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
posa kila eise?ενας αγαπημενος μου φάιτερ εγινε βεγκαν
λετε να γινω κι εγω
θα χασω και κανα κιλο λογικα
posa kila eise?ενας αγαπημενος μου φάιτερ εγινε βεγκαν
λετε να γινω κι εγω
θα χασω και κανα κιλο λογικα
μπαταλεψες μαν.102 περιπου
θελω να χασω μια δεκαρα
αλητειακαιρος να παψουμε πλεον να ασχολούμαστε με νεκρα νικ
και δεν εννοω το βατραχο
μπαταλεψες μαν.
σε σκαλωσα που καταφερα κι εβαλα το διαβολακι εμοτικον?αλητεια
σου ταιριαζει για αβαταρ εκεινη η σπιουνοφατσα απ το κομικ που σου χε ανεβασει
ναι και θα παιρνει ενα κουβα σε σκονες και χαπια (συμπληρωματα), για να καλυψει το κενο, ειδικα αν εξακολουθησει να αγωνιζεταιενας αγαπημενος μου φάιτερ εγινε βεγκαν
επρεπε να τον κανεις ρομπα τον γουτσου-γουτσου.ηθελα να το λεγα κι εχθες αλλα το ξεχασα...
παλαιοτερα, παιρνω τηλ φιλαρακι για να κανονισουμε να δουμε ματσακι τσουλου σπιτι του, οπου συζει με την δικια του...κανονιζουμε ολα καλα....και μετα απο λιγο μου ρχεται μνμ στο κινητο (κατα λαθος προφανως) που ελεγε οτι θα ρθει ενα φιλαρακι (το ονομα μου) να δουμε το ματσακι το βραδυ, δε σε πειραζει μωρακι μου?
επεσε πολυ στην υποληψη μου μετα απ αυτο....το γεγονος δεν αναφερθει κι ουτε σχολιαστηκε ποτε μεταξυ μας
είμαι ετοιμος να σπασω
δεν ηταν μουνοπανακι, τον ειχα σ εκτιμηση, και δεν ηθελα να το φερω σε δυσκολη θεση.....απλα καταλαβα τι εστι μουνοδουλιαση (σε θεωρητικο επιπεδο)επρεπε να τον κανεις ρομπα τον γουτσου-γουτσου.
αυτό είναι πολύ λαιτ που περιγραφειςδεν ηταν μουνοπανακι, τον ειχα σ εκτιμηση, και δεν ηθελα να το φερω σε δυσκολη θεση.....απλα καταλαβα τι εστι μουνοδουλιαση (σε θεωρητικο επιπεδο)
τωρα δεν κανετε παρεα?δεν ηταν μουνοπανακι, τον ειχα σ εκτιμηση, και δεν ηθελα να το φερω σε δυσκολη θεση.....απλα καταλαβα τι εστι μουνοδουλιαση (σε θεωρητικο επιπεδο)
το πρακτικο επιπεδο δεν το χεις δει?δεν ηταν μουνοπανακι, τον ειχα σ εκτιμηση, και δεν ηθελα να το φερω σε δυσκολη θεση.....απλα καταλαβα τι εστι μουνοδουλιαση (σε θεωρητικο επιπεδο)
εμενα μια ελλεηνιδα που καναμε παρεα και σε μια φαση της εριξα 2 πουτσους μου στειλε μηνυμα κατι στιχους από ενα τραγουδι που ελεγε ότι είναι ερωτευμενη μαζι μου κι επειδή δεν απαντησα κατευθείαν με πηρε τηλ και μου πε ότι εκανε λαθος και το μηνυμα πηγαινε αλλου
χεχε
την απαξιωσες μυστη
ποιος ειναι ο 26χρονος που ανηφοριζε καυλωμενος την περγαμου?