dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
μονη της ηταν ρε τυπε..
σου βγηκε ο θηλυκος σου εαυτος?
σε ξεφτυλισε
σε εκανε να νιωσεις σαν σκουπιδι
μονη της ηταν ρε τυπε..
σου βγηκε ο θηλυκος σου εαυτος?
παραμύθι ζάκιας
μαλακια που δεν τραβηξα κανα βιδεο να το ξεφτυλισω στο πανελληνιο το βρωμοθηλυκο...σε ξεφτυλισε
σε εκανε να νιωσεις σαν σκουπιδι
μαλακια που δεν τραβηξα κανα βιδεο να το ξεφτυλισω στο πανελληνιο το βρωμοθηλυκο...
μαλακια που δεν πηρα το κουλουρι της...
ευτυχως ειναι το μελι και ξεχνιεμαι...
γκροβερακι επρεπε να παρεις παση θυσιαμαλακια που δεν τραβηξα κανα βιδεο να το ξεφτυλισω στο πανελληνιο το βρωμοθηλυκο...
μαλακια που δεν τραβηξα κανα βιδεο να το ξεφτυλισω στο πανελληνιο το βρωμοθηλυκο...
ηταν ηλιθια τα χουμε πει αυταγτ χωρισατε κ γτ την μισεις τοσο
ηταν ηλιθια τα χουμε πει αυτα
δεν την μισω ρε τυπε..απλα δεν γουσταρω το τουπε και δεν σε χαιρεταω καν..κ γιαυτο την μισεις
κατι αλλο παιχτηκε κ δεν μας λες
δεν την μισω ρε τυπε..απλα δεν γουσταρω το τουπε και δεν σε χαιρεταω καν..
να ξες παντως πωσ αυτο στο δρομο εχει γινει 2-3 φορες...την μια μαλιστα πηγα να την χαιρετησω ο μαλακας κα ιεμεινα με ανοικτο το στομα σαν χανος...με εκλασε κανονικα η ρουφιανα...εγω παντως χαρηκα που σε εστειλε κ σε ξεφτυλισε τωρα στο δρομο
τα χριστουγεννα που ημουν με τον βατραχο εμπαινες ολο υφακι κ μας ελεγες για την γκομενα σου κ τις στριγκαρες της κλπ ενω ηξερες οτι ειμαστε χωρις γκομενα για πολλα χρονια
ο τροχος παντα γυριζει
ο βατραχος τωρα που θα διαβαζει θα χαμογελαει κ θα πιανει το στομαχι του λεγοντας αγκου αγκου
να ξες παντως πωσ αυτο στο δρομο εχει γινει 2-3 φορες...την μια μαλιστα πηγα να την χαιρετησω ο μαλακας κα ιεμεινα με ανοικτο το στομα σαν χανος...με εκλασε κανονικα η ρουφιανα...
βγαλε το μισος σου προς εμενα τυπε...να ξες οτι οταν βρεθεις σε δυσκολη θεση,θα σε συντριψω και εγω...
στο στρατο ημουν καραβυσμα του κερατα..δεν με αγγιζε κανεις...το μισος ειναι το οξυγονο μου παιδια
κ στο στρατο αυτο με κρατησε ζωντανο
"δεν εχω φλεβες" λεει,"βαραω στις ελιές"
Βασίλης λέγομαι...δεν εχω φλεβες λεει,βαραω στις ελιές
παντα να παιρνεις το κουλουρι τυπε , ειναι νομος αυτο