Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.461
- Πόντοι
- 12.756
τα θυμάσαι τα αρτζιβε
αν ειχες rgv θα επρεπε να ησουν νεκρος τωρα μαν
τα θυμάσαι τα αρτζιβε
skeftomoyna gia evagreek namoy kane prive show
αν ειχες rgv θα επρεπε να ησουν νεκρος τωρα μαν
εδω ειμαι μαν,εκοψα τον δαχτυλο κατα λαθος κ δε μπορω να γραψω καλα...σαν τον γιασθου καταντηθσα..ο ντιμιτς πηγε βολτα στο δασος με το τσεκουρι του κ μας ξεχασε
εδω ειμαι μαν,εκοψα τον δαχτυλο κατα λαθος κ δε μπορω να γραψω καλα...σαν τον γιασθου καταντηθσα..
κατα λαθος με το τσεκουρθιπως το εκοψες
στο δασακι απεναντι κανει ψωλοκρυο σημερα με πολυ υγρασια...μετα την βροχη γαρ...ο ντιμιτς πηγε βολτα στο δασος με το τσεκουρι του κ μας ξεχασε
εχετε καμια ιστορια με φαντασματα στα μερη σου?στο δασακι απεναντι κανει ψωλοκρυο σημερα με πολυ υγρασια...μετα την βροχη γαρ...
στο δασακι απεναντι κανει ψωλοκρυο σημερα με πολυ υγρασια...μετα την βροχη γαρ...
απ οτι ξερω οχιεχετε καμια ιστορια με φαντασματα στα μερη σου?
οταν με γαργαλαει το τσουτσουνι μουκαθε ποτε πας με πορνες
μαλακια..θα γουσταρα να εχω κανα στοιχειωμενο σπιτι διπλα να πηγαινα να παιζαμε με εκεινο το επιτραπεζιο που καλεις τους νεκρους...απ οτι ξερω οχι
το πινακα με τα γραμματα λες?ουιτζα καπως ετσι δε λεγεται?μαλακια..θα γουσταρα να εχω κανα στοιχειωμενο σπιτι διπλα να πηγαινα να παιζαμε με εκεινο το επιτραπεζιο που καλεις τους νεκρους...
μαλακια..θα γουσταρα να εχω κανα στοιχειωμενο σπιτι διπλα να πηγαινα να παιζαμε με εκεινο το επιτραπεζιο που καλεις τους νεκρους...
στο ενοικιο μενεις?παιδια εγω εχω δει νεκρο βραδυ στην κουζινα μου
ισως ηταν απο αλλη ζωη αγνωστο προσωπο δεν τον ειχα ξαναδει
στο ενοικιο μενεις?
μπορει να πεθανε καποιος εκει πριν...αδικα....
παιδια εγω εχω δει νεκρο βραδυ στην κουζινα μου
ισως ηταν απο αλλη ζωη αγνωστο προσωπο δεν τον ειχα ξαναδει
φαντασμα ηταν μαν