Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Κρακ κρακ κρακ κρακεσυ θα πας πολυ ψηλα νεε μου.....σε βλεπω μεχρι και γκλομπαλ...εχεις το πακετο
Τόσο ευκολα σπαει ενας γλιτσορεπορτερ;
Κρακ κρακ κρακ κρακεσυ θα πας πολυ ψηλα νεε μου.....σε βλεπω μεχρι και γκλομπαλ...εχεις το πακετο
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
![]()
και τα παπουτσια μεσααααααααααααααα
ορεστη πες αλευριΚρακ κρακ κρακ κρακ
Τόσο ευκολα σπαει ενας γλιτσορεπορτερ;
Πες τις γοβες σου καλυτερα!!!χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
και τα παπουτσια μεσααααααααααααααα
ορεστη πες αλευρι
Ουτε για λυπηση δεν ειναι πλεον!οποιος μπαινει στο σαϊτ σε χυνει και συ τα καταπινεις ρε γλιτσα...ποσο θα κρατησει αυτη η ξεφτιλα σου? γιατι δε σε προστατευει ο αντμιν , δε σε λυπαται?
Αν ρουφιανεψε ενημερωσεις για Αθηνα θα γραφει αυτος! ;)ρουφιανεψες αδερφε? ;) ;) ;)
θα εβαλε τα κλαμματα παλι μαν ;)ρουφιανεψες αδερφε? ;) ;) ;)
οχι ρε φιλε θυμηθηκα τον παλιο καλο ορεστη που εγλειφε στο θρεντ του φ104ρουφιανεψες αδερφε? ;) ;) ;)
εγω το στορυ με την Δεσποινα θυμαμαι...οχι ρε φιλε θυμηθηκα τον παλιο καλο ορεστη που εγλειφε στο θρεντ του φ104![]()
![]()
![]()
εσενα μωρη πουτανα σεψαχνει ο νταβας σου ,αργησες να πας στην πιατσα και μαζευτηκαν πολλα πακια που περιμενουν να σε γαμησουν τζαμπαθα εβαλε τα κλαμματα παλι μαν ;)
η πιεξουλα ρε μαν που ειναι? πηγε να βαλει το σερν στη σουφρα της και συμπτυχθηκε σε μαυρη τρυπα που καταπινει τον γαλαξια?εσενα μωρη πουτανα σεψαχνει ο νταβας σου ,αργησες να πας στην πιατσα και μαζευτηκαν πολλα πακια που περιμενουν να σε γαμησουν τζαμπα
εσενα μωρη πουτανα σεψαχνει ο νταβας σου ,αργησες να πας στην πιατσα και μαζευτηκαν πολλα πακια που περιμενουν να σε γαμησουν τζαμπα
ο Αριων ηταν αλλη φαση...χεστηκε κιολας πανω του κ καπως εστι απομυθοποιηθηκεΚαι του Αρίωνα![]()
![]()
ειχες δεν ειχες παλι μπιλυ την εβαλες την πουστροφωτογραφια