gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αληθινη ειναι αλλα εσενα σε γαμαει χαχααρχιδια μοντερεϊτορ ειναι, τα φλοκια σφουγκαριζει στα τσοντοθρεντακια....btw η φωτο που ποσταρες ειναι η αληθινη του ;)
αληθινη ειναι αλλα εσενα σε γαμαει χαχααρχιδια μοντερεϊτορ ειναι, τα φλοκια σφουγκαριζει στα τσοντοθρεντακια....btw η φωτο που ποσταρες ειναι η αληθινη του ;)
ισα μωρη χαρχαλω
αρχιδια μοντερεϊτορ ειναι, τα φλοκια σφουγκαριζει στα τσοντοθρεντακια....btw η φωτο που ποσταρες ειναι η αληθινη του ;)
![]()
![]()
![]()
Λίγα τα ψωμιά του από τη στιγμή που τα έβαλε με Μπίλυ.![]()
αγριος αγαπουλης....εχω αλλαξει βρακιαγριο πραμα ο ορεστης ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
Τωρα που θα μπει κι ο Beverlys θα δεις τι εχει να γινει.Τον ειδα στη Βικτωρια και τραμπουκιζε εναν πιρφορο κλαρινογαμπρο. ;)αγριο πραμα ο ορεστης ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
Ελα μη ντρεπεσαι.Αφου στριγκακια φορας.αγριος αγαπουλης....εχω αλλαξει βρακι
Τωρα που θα μπει κι ο Beverlys θα δεις τι εχει να γινει.Τον ειδα στη Βικτωρια και τραμπουκιζε εναν πιρφορο κλαρινογαμπρο. ;)
...αγριο πραμα και ο Άη Γιώργης ο Μπεβερλοφόρος...![]()
![]()
![]()
αγριος αγαπουλης....εχω αλλαξει βρακι
ti sxesh εχεις εσυ με τον ερικ καστελ τον πορνοτιμημενο ρε ξεφτιλα των μπουρδελων;Τωρα που θα μπει κι ο Beverlys θα δεις τι εχει να γινει.Τον ειδα στη Βικτωρια και τραμπουκιζε εναν πιρφορο κλαρινογαμπρο. ;)
αγριος αγαπουλης....εχω αλλαξει βρακι
ειναι που ελειπα γιατι γκαμουσα.....και μπηκανε οι αδελφες ολες να κραξουν....τωρα που ηρθα θα τις γαμησω τις κωλοτρυπιδουλες τους μια μιαγλιτσα σε πήγανε λιγο πιπα-κωλο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :S
ειναι που ελειπα γιατι γκαμουσα.....και μπηκανε οι αδελφες ολες να κραξουν....τωρα που ηρθα θα τις γαμησω τις κωλοτρυπιδουλες τους μια μια
ειναι που ελειπα γιατι γκαμουσα.....και μπηκανε οι αδελφες ολες να κραξουν....τωρα που ηρθα θα τις γαμησω τις κωλοτρυπιδουλες τους μια μια
εσυ θα πας πολυ ψηλα νεε μου.....σε βλεπω μεχρι και γκλομπαλ...εχεις το πακετο
χινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτυπε στα ΄λεγα
εχεις πολλους που δεν σε χωνεύουν![]()