Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
τίποτα γενικά ήμασταν φλωροτάξη άκουγες όμως μέσα από το δωμάτιο τα ντους από διπλανά δωμάτια να δουλεύουν αργά τη νύχτα ξεπλένονταν οι γαμιόλες από τα χύσια και τα σάλια πουτάνες :)

mporei na kanan mpanio akoyges tipota

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

Επισκέπτης
παιδιά υπάρχει κανένα τσακάλι να μου πει αν γίνεται να μπλοκάρεις τα λάικ στο φέισμπουκ μόνο τα λάικ όμως πχ ανεβάζεις μια φωτο και την μπλοκάρεις για να μην μπορεί να πατήσει κανείς λάικ αυτήν νομίζω πάντως ότι δεν γίνεται γενικά του γαμιέται η μάνα του φέισμπουκ :jerking:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
παιδιά υπάρχει κανένα τσακάλι να μου πει αν γίνεται να μπλοκάρεις τα λάικ στο φέισμπουκ μόνο τα λάικ όμως πχ ανεβάζεις μια φωτο και την μπλοκάρεις για να μην μπορεί να πατήσει κανείς λάικ αυτήν νομίζω πάντως ότι δεν γίνεται γενικά του γαμιέται η μάνα του φέισμπουκ :jerking:

tsakalia φορουμ γρ μαν

Επισκέπτης

σε επιηρεαζουν ψυχολογικα τα λαικ φιλε ε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
φιλε γιατι τοσα κομπλεξ;

Επισκέπτης
:sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom