Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πιστεύω αν ξαναπήγαινα τώρα πενταήμερη θα γαμούσα και ξέρω και ποιά θα γαμούσα![]()
poia
πιστεύω αν ξαναπήγαινα τώρα πενταήμερη θα γαμούσα και ξέρω και ποιά θα γαμούσα![]()
gamise kaneis apo to sxoleio sou
ναι ρε εννοείται πάντως νομίζω ήταν λιγότεροι αυτοί που γάμησαν, με άτομα από άλλα σχολεία χλωμό να έγινε κάτι![]()
pes kana skiniko
τίποτα γενικά ήμασταν φλωροτάξη άκουγες όμως μέσα από το δωμάτιο τα ντους από διπλανά δωμάτια να δουλεύουν αργά τη νύχτα ξεπλένονταν οι γαμιόλες από τα χύσια και τα σάλια πουτάνες![]()
mporei na kanan mpanio akoyges tipota
μπάνιο κάναν αλλά για να φύγουν χύσια και σάλια αυτό λέω πάντως βογγητά δεν άκουσα μάλλον τις γαμούσαν με σιγαστήρα ή τους τον έδιναν πίπα![]()
esy ti ekanes
έμενα ξύπνιος ν'ακούσω κανά βογγητό![]()
sto δωματιο με ποιους ησουν
παιδιά υπάρχει κανένα τσακάλι να μου πει αν γίνεται να μπλοκάρεις τα λάικ στο φέισμπουκ μόνο τα λάικ όμως πχ ανεβάζεις μια φωτο και την μπλοκάρεις για να μην μπορεί να πατήσει κανείς λάικ αυτήν νομίζω πάντως ότι δεν γίνεται γενικά του γαμιέται η μάνα του φέισμπουκ![]()
παιδιά υπάρχει κανένα τσακάλι να μου πει αν γίνεται να μπλοκάρεις τα λάικ στο φέισμπουκ μόνο τα λάικ όμως πχ ανεβάζεις μια φωτο και την μπλοκάρεις για να μην μπορεί να πατήσει κανείς λάικ αυτήν νομίζω πάντως ότι δεν γίνεται γενικά του γαμιέται η μάνα του φέισμπουκ![]()
φιλε γιατι τοσα κομπλεξ;παιδιά υπάρχει κανένα τσακάλι να μου πει αν γίνεται να μπλοκάρεις τα λάικ στο φέισμπουκ μόνο τα λάικ όμως πχ ανεβάζεις μια φωτο και την μπλοκάρεις για να μην μπορεί να πατήσει κανείς λάικ αυτήν νομίζω πάντως ότι δεν γίνεται γενικά του γαμιέται η μάνα του φέισμπουκ![]()
φιλε γιατι τοσα κομπλεξ;