Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.598
- Πόντοι
- 12.756
ποιος ειναι αυτος ρε;![]()
τριτοξαδερφος του βατραχου , κλεβανε μαζι ποδηλατα φιλε
ποιος ειναι αυτος ρε;![]()
;)θεια δικη και μαλακιες,αντε γιατι θα αρχισω τις παναγιες να πουμε......
κανονικα πρεπει να εξαϋλωθεί,η μιση γειτονια μου επιτοπου....αν ειναι ετσι.....η μισή πόλη και η μιση Ελλάδα
αρχιδια,μονο οι δυνατοι και τα μουνοπανα επιβιωνουν σε βαρος των αλλων χωρις να παθουν τιποτα
και να σκασει και κανας καρκινος δεν μου λεει κατι....και οι ανθρωποι που δεν ενοχλουν κανεναν παθαινουν![]()
θεια δικη και μαλακιες,αντε γιατι θα αρχισω τις παναγιες να πουμε......
κανονικα πρεπει να εξαϋλωθεί,η μιση γειτονια μου επιτοπου....αν ειναι ετσι.....η μισή πόλη και η μιση Ελλάδα
αρχιδια,μονο οι δυνατοι και τα μουνοπανα επιβιωνουν σε βαρος των αλλων χωρις να παθουν τιποτα
και να σκασει και κανας καρκινος δεν μου λεει κατι....και οι ανθρωποι που δεν ενοχλουν κανεναν παθαινουν![]()
τριτοξαδερφος του βατραχου , κλεβανε μαζι ποδηλατα φιλε
πιστευεις οτι exei polla λεφτα ο τσομπανης;που ειναι ο σλαβι να γλεντησουμε λιγο , ο βατραχος ειναι τσικο
πιστευεις οτι exei polla λεφτα ο τσομπανης;
μεροκαματιαρης ιατρικος επισκεπτης φιλε , εταιρικο αυτοκινητο , κανα κινητο , καρτα για βενζινη , και τρωει τα 800 του ευρω στις πουτανες στα κινεζικα κινητα και νομιζει οτι ειναι ο ροκφελερ![]()
την κανω γιατι ξενερωσα....ακου λεει θεια δικη ,καιρο ειχα να στραβωσω ετσι
τα λεμε
εχω παει σε πολλα δικαστηρια και οσοι εχουν φραγκα καθαριζουν,οτι πουστια και να εχουν κανει
παρακολουθω την πορεια πολλων μεσα στον χρονο...αν μετα απο 20 χρονια καποιος επαθε εγκεφαλικο η του πατησε το παιδι ενα αμαξι κτλ....δεν το λες και θεια δικη![]()
![]()
![]()
μηδακο;που εισαι;![]()
καποια πουστια κανει να ξερειςπροσεύχεται σαν την γρια στο εικονοστάσι μαν που εχει καρφωσει στην γωνια
καποια πουστια κανει να ξερεις![]()
sigoyra , kollaei tsixles sta koudounia ths polykatoikias man![]()