Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δεν ξερω, ειμαι σε περισυλλογη ακόμα  :think: :think: , αλλά θελω να το αλλάξω, κορεστηκε αυτο το νικ  :P

Ωπα και γλυφοκωλάδα ο γλ??
Όσες ανταλλαγες σμν και να κανω, ειναι το μοναδικο που εχω καταφερει να αποφεύγω εδω και χρόνια  :boobies: :boobies: , όλα τα άλλα....  :rolleyes:
δημοσιος κινδυνος vol1 και δημοσιος κινδυνος vol2 ο σταμ ειναι υποψηφιος για vol3 :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι ρε μλκ εγω με τι παω νομιζεις μ'ενα 20ρικο αλλα δεν ειμαι χεστης :birdman:
και παω και με το αυτοκινουμενο :grin:
Δεν ειμαι χέστης αλλα βαράω ασχημα και ξερεις δεν θέλω μπλεξίματα με εισαγελείς...  :birdman: :birdman: :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κυριε Αντισθενη,
Για ποιο λογο ενω πριν τις εργασιες εμφανιζομουν ως "αλεξανδρος", τωρα εμφανιζομαι ως alex71?
Να υποθεσω οτι οι εργασιες που εγιναν θα μου επιτρεψουν τωρα πια να λαβανω πμ?

αφού αυτή είναι η μοναδική αλλαγή που ως τώρα έχει γίνει αντιληπτή, μέχρι νεωτέρας εσύ και το νικ σου θα θεωρείστε η αιτία των εργασιών :grin:

τους δυσκόλεψε πάντως πολύ να βρουν την ηλικία σου :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Δεν ειμαι χέστης αλλα βαράω ασχημα και ξερεις δεν θέλω μπλεξίματα με εισαγελείς...  :birdman: :birdman: :birdman:
ωπα εσυ εισαι δικος μου ποτε θα παμε για καυγα :2funny:
μλκ στη φυλης οταν ημουν 14 ετων περπαταγαμε μένα φιλο και ακουω κατι απο πισω ηταν τρεις και γυρναω ετοιμος για καυγα οποτε ο φιλος μου με τραβαγε για να μην γινει φασαρια ευτυχως το γλυτωσα το ξυλικι τοτε :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ωπα εσυ εισαι δικος μου ποτε θα παμε για καυγα :2funny:
μλκ στη φυλης οταν ημουν 14 ετων περπαταγαμε μένα φιλο και ακουω κατι απο πισω ηταν τρεις και γυρναω ετοιμος για καυγα οποτε ο φιλος μου με τραβαγε για να μην γινει φασαρια ευτυχως το γλυτωσα το ξυλικι τοτε :2funny:
Παντως ξέρω και σαολιν λιγο  :birdman: :birdman: :birdman:, βασικά βαράς στα αρχίδια με μια δυνατα, στη μυτη και πεφτει κάτω, μεχρι να συνέλθει θέλει 5 λεπτα, εχεις φτάσει στην ομόνοια τρέχοντας...  :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Παντως ξέρω και σαολιν λιγο  :birdman: :birdman: :birdman:, βασικά βαράς στα αρχίδια με μια δυνατα, στη μυτη και πεφτει κάτω, μεχρι να συνέλθει θέλει 5 λεπτα, εχεις φτάσει στην ομόνοια τρέχοντας...  :2funny: :2funny:
εσυ εισαι ανανδρος :tickedoff:
αν θες παντως να παιξεις πουστικα χτυπα του μια στη καρωτιδα για 2 λεπτα εχει χασει την αναπνοη του εκει εχεις δυο λυσεις η τρεχεις η τον στρωνεις κατω στα κλωτσιδια μεχρι να ματωσει :grin:
μαζι μου θα μαθεις πολλα στασου διπλα μου και δε θα χασεις :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αν θες παντως να παιξεις πουστικα χτυπα του μια στη καρωτιδα για 2 λεπτα εχει χασει την αναπνοη του εκει εχεις δυο λυσεις η τρεχεις η τον στρωνεις κατω στα κλωτσιδια μεχρι να ματωσει :grin:
Τι άνανδρος ρε, να σηκωθει να βγάλ κανα μαχαίρι θα σου πω εγω, θα γλυφεις τα παντα μετα στα μπουρδέλα... :2funny: :2funny: :2funny:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Τι άνανδρος ρε, να σηκωθει να βγάλ κανα μαχαίρι θα σου πω εγω, θα γλυφεις τα παντα μετα στα μπουρδέλα... :2funny: :2funny: :2funny:
πφφφφφφφφφφ τσαμπα χαραμιζω τις γνωσεις μου να σε μαθω πεντε πραγματα :headbang: :headbang:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Παντως αμα ερθεε μαζι μου τσαρκα καρατε δεν θα μαθετε, αλλά θα μαθετε ποιες τα δινουν όλα  :birdman: :birdman: :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πφφφφφφφφφφ τσαμπα χαραμιζω τις γνωσεις μου να σε μαθω πεντε πραγματα :headbang: :headbang:
Προπαγάνδα κανεις σαν τον γλ  :birdman:, παντως οχι μαλακίες σε καροτίδες ρε, μπορει να βρεις τον μπελά σου....  :- :-

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Προπαγάνδα κανεις σαν τον γλ  :birdman:, παντως οχι μαλακίες σε καροτίδες ρε, μπορει να βρεις τον μπελά σου....  :- :-
αυτη ειναι η εσχατη λυση πρωτα χτυπαμε με ανδρισμο τιμια πραγματα αλλα τι σου λεω σε βορεια προαστεια δε μενεις :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτη ειναι η εσχατη λυση πρωτα χτυπαμε με ανδρισμο τιμια πραγματα αλλα τι σου λεω σε βορεια προαστεια δε μενεις :birdman:
Φα τη γλώσσα σου βλακα.. πατησιώτης ειμι....  :birdman: :birdman:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΟΥ 60 ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΣΑΤ..... αυτά.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Παντως αμα ερθεε μαζι μου τσαρκα καρατε δεν θα μαθετε, αλλά θα μαθετε ποιες τα δινουν όλα  :birdman: :birdman: :birdman:
μαζι μου αν ερθεμαθει καρατε αλλα θα μαθει να περπεταει με σταθερα βηματα και οχι με βημα ταχυ :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom