stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Γούστα...μαλακας ειμαι ουτε ρογες δε πιπιλαω ποσο μαλλον κωλοτρυπιδα
Γούστα...μαλακας ειμαι ουτε ρογες δε πιπιλαω ποσο μαλλον κωλοτρυπιδα
δημοσιος κινδυνος vol1 και δημοσιος κινδυνος vol2 ο σταμ ειναι υποψηφιος για vol3Δεν ξερω, ειμαι σε περισυλλογη ακόμα , αλλά θελω να το αλλάξω, κορεστηκε αυτο το νικ
Ωπα και γλυφοκωλάδα ο γλ??
Όσες ανταλλαγες σμν και να κανω, ειναι το μοναδικο που εχω καταφερει να αποφεύγω εδω και χρόνια , όλα τα άλλα....
Δεν ειμαι χέστης αλλα βαράω ασχημα και ξερεις δεν θέλω μπλεξίματα με εισαγελείς...γιατι ρε μλκ εγω με τι παω νομιζεις μ'ενα 20ρικο αλλα δεν ειμαι χεστης
και παω και με το αυτοκινουμενο
ποιος αυτοκρατορας ηταν τοτες ο τιβεριος;Ναι, ετος γεννησης ειναι.
Γιατη?δημοσιος κινδυνος vol1 και δημοσιος κινδυνος vol2 ο σταμ ειναι υποψηφιος για vol3
εσυ τι θα θελες να μου μεινη το τριοαυτο σου μεινε απο την κριτικη;
Κυριε Αντισθενη,
Για ποιο λογο ενω πριν τις εργασιες εμφανιζομουν ως "αλεξανδρος", τωρα εμφανιζομαι ως alex71?
Να υποθεσω οτι οι εργασιες που εγιναν θα μου επιτρεψουν τωρα πια να λαβανω πμ?
Ξενέρωτε..εσυ τι θα θελες να μου μεινη το τριο
ωπα εσυ εισαι δικος μου ποτε θα παμε για καυγαΔεν ειμαι χέστης αλλα βαράω ασχημα και ξερεις δεν θέλω μπλεξίματα με εισαγελείς...
ναι αλλα υγηινος και πεντακαθαρος ξενερωτοςΞενέρωτε..
Παντως ξέρω και σαολιν λιγο , βασικά βαράς στα αρχίδια με μια δυνατα, στη μυτη και πεφτει κάτω, μεχρι να συνέλθει θέλει 5 λεπτα, εχεις φτάσει στην ομόνοια τρέχοντας...ωπα εσυ εισαι δικος μου ποτε θα παμε για καυγα
μλκ στη φυλης οταν ημουν 14 ετων περπαταγαμε μένα φιλο και ακουω κατι απο πισω ηταν τρεις και γυρναω ετοιμος για καυγα οποτε ο φιλος μου με τραβαγε για να μην γινει φασαρια ευτυχως το γλυτωσα το ξυλικι τοτε
εσυ εισαι ανανδροςΠαντως ξέρω και σαολιν λιγο , βασικά βαράς στα αρχίδια με μια δυνατα, στη μυτη και πεφτει κάτω, μεχρι να συνέλθει θέλει 5 λεπτα, εχεις φτάσει στην ομόνοια τρέχοντας...
Τι άνανδρος ρε, να σηκωθει να βγάλ κανα μαχαίρι θα σου πω εγω, θα γλυφεις τα παντα μετα στα μπουρδέλα...εσυ εισαι ανανδρος
αν θες παντως να παιξεις πουστικα χτυπα του μια στη καρωτιδα για 2 λεπτα εχει χασει την αναπνοη του εκει εχεις δυο λυσεις η τρεχεις η τον στρωνεις κατω στα κλωτσιδια μεχρι να ματωσει
μαζι μου θα μαθεις πολλα στασου διπλα μου και δε θα χασεις
πφφφφφφφφφφ τσαμπα χαραμιζω τις γνωσεις μου να σε μαθω πεντε πραγματαΤι άνανδρος ρε, να σηκωθει να βγάλ κανα μαχαίρι θα σου πω εγω, θα γλυφεις τα παντα μετα στα μπουρδέλα...
Παντως αμα ερθεε μαζι μου τσαρκα καρατε δεν θα μαθετε, αλλά θα μαθετε ποιες τα δινουν όλαεσυ εισαι ανανδρος
αν θες παντως να παιξεις πουστικα χτυπα του μια στη καρωτιδα για 2 λεπτα εχει χασει την αναπνοη του εκει εχεις δυο λυσεις η τρεχεις η τον στρωνεις κατω στα κλωτσιδια μεχρι να ματωσει
μαζι μου θα μαθεις πολλα στασου διπλα μου και δε θα χασεις
Προπαγάνδα κανεις σαν τον γλ , παντως οχι μαλακίες σε καροτίδες ρε, μπορει να βρεις τον μπελά σου.... :- :-πφφφφφφφφφφ τσαμπα χαραμιζω τις γνωσεις μου να σε μαθω πεντε πραγματα
αυτη ειναι η εσχατη λυση πρωτα χτυπαμε με ανδρισμο τιμια πραγματα αλλα τι σου λεω σε βορεια προαστεια δε μενειςΠροπαγάνδα κανεις σαν τον γλ , παντως οχι μαλακίες σε καροτίδες ρε, μπορει να βρεις τον μπελά σου.... :- :-
Φα τη γλώσσα σου βλακα.. πατησιώτης ειμι....αυτη ειναι η εσχατη λυση πρωτα χτυπαμε με ανδρισμο τιμια πραγματα αλλα τι σου λεω σε βορεια προαστεια δε μενεις
μαζι μου αν ερθεμαθει καρατε αλλα θα μαθει να περπεταει με σταθερα βηματα και οχι με βημα ταχυΠαντως αμα ερθεε μαζι μου τσαρκα καρατε δεν θα μαθετε, αλλά θα μαθετε ποιες τα δινουν όλα