baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
εχεται και σφραγιδα γνησιοτητος δε ρωταω που γιατι φανταζομαιτι αλλα ρε σταμ [size=27pt]γνησιε [/size]μπουρδελιαρη συμπολεμιστη;
εχεται και σφραγιδα γνησιοτητος δε ρωταω που γιατι φανταζομαιτι αλλα ρε σταμ [size=27pt]γνησιε [/size]μπουρδελιαρη συμπολεμιστη;
Ζηλευεις...εχεται και σφραγιδα γνησιοτητος δε ρωταω που γιατι φανταζομαι
χθες τι ωρα πηγες φυληςΖηλευεις...
Κι εγώ θελω να αλλάξω Νικ-νέιμ, ζηλεύωΚυριε Αντισθενη,
Για ποιο λογο ενω πριν τις εργασιες εμφανιζομουν ως "αλεξανδρος", τωρα εμφανιζομαι ως alex71?
Να υποθεσω οτι οι εργασιες που εγιναν θα μου επιτρεψουν τωρα πια να λαβανω πμ?
χθες τι ωρα πηγες φυλης
πως θα το κανεις μερεντας γιατι αμερεντιαστος αποκλειεταιΚι εγώ θελω να αλλάξω Νικ-νέιμ, ζηλεύω
θες να αλλαξουμε μεταξυ μας;Κι εγώ θελω να αλλάξω Νικ-νέιμ, ζηλεύω
Δεν θυμάμαι, δεν είταν πάντως καν 11...χθες τι ωρα πηγες φυλης
εφαγα λιγο πατατα σημερα.....
πω ρε μλκ και γλυφοκολη εκανες πφφφφφφφ να ξερω αν βγουμε εξω να μην υπαρχει περιπτωση να μπερδεψουμε τα ποτα μας
εφαγα λιγο πατατα σημερα.....
Αμα καυλώσεις και συ πολυ και εχει ωραια τρυπα η αλλη στοιχημα οτι θα βάλεις και γλώσα μεσα στην τρυπα....πω ρε μλκ και γλυφοκολη εκανες πφφφφφφφ να ξερω αν βγουμε εξω να μην υπαρχει περιπτωση να μπερδεψουμε τα ποτα μας
οχι ρε μλκ αν πηγαινες κατα της 2 θα με πετυχαινες μεχρι της 3 εκει ημουν αλλα πολυ φολα ρε παιδι μου χθες τιποτα αξιολογοΔεν θυμάμαι, δεν είταν πάντως καν 11...
Τετοια ωρα δεν κυκλοφορω εκει ρε... Κουβαλάω λεφτα πάντα το σάββατοοχι ρε μλκ αν πηγαινες κατα της 2 θα με πετυχαινες μεχρι της 3 εκει ημουν αλλα πολυ φολα ρε παιδι μου χθες τιποτα αξιολογο
μαλακας ειμαι ουτε ρογες δε πιπιλαω ποσο μαλλον κωλοτρυπιδαΑμα καυλώσεις και συ πολυ και εχει ωραια τρυπα η αλλη στοιχημα οτι θα βάλεις και γλώσα μεσα στην τρυπα....
Το '71 έτος γέννησης είναι;
Δεν ξερω, ειμαι σε περισυλλογη ακόμα , αλλά θελω να το αλλάξω, κορεστηκε αυτο το νικπως θα το κανεις μερεντας γιατι αμερεντιαστος αποκλειεται
γιατι ρε μλκ εγω με τι παω νομιζεις μ'ενα 20ρικο αλλα δεν ειμαι χεστηςΤετοια ωρα δεν κυκλοφορω εκει ρε... Κουβαλάω λεφτα πάντα το σάββατο
αυτο σου μεινε απο την κριτικη;πω ρε μλκ και γλυφοκολη εκανες πφφφφφφφ να ξερω αν βγουμε εξω να μην υπαρχει περιπτωση να μπερδεψουμε τα ποτα μας