Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (0 μέλη και 54 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
φιλε κατσαπλια μιλα ομορφα στο νιπλε
ρωταει ο γιος του νιπουλ τον νιπουλ ......πατερα τι θα πει πουστης;

τι λες παιδι μου;που την ακουσες αυτην την λεξη;

ε στο σχολειο ρε μπαμπα την ειπε ο τοτος......

κοιτα παιδι μου,λεει ο νιπουλ.......οπως ξερεις επειδη ειχα κατι χρεη στο δημοσιο ειχα παει φυλακη...εκει δεν υπηρχαν γυναικες....αρα συμφωνησαμε με τον συγκατοικο στο κελι να κανω μια βδομαδα εγω την γυναικα και μια βδομαδα αυτος εναλλαξ....τη πρωτη βδομαδα του εκατσα εγω και με γαμουσε καθε μερα απο κωλο.....

την δευτερη βδομαδα που ηταν η σειρα του να κανει την γυναικα, ε δεν καθοταν με τιποτα......ε αυτος παιδι μου ειναι πουστης

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
δες το , θα σου αρεσει  ;)

νομίζω το έχω δεί,

σνάφ είναι είδος πορνό που η πρωταγωνίστρια αφού πηδηχτεί σκοτώνεται ?
κάτι τέτοιο θυμάμαι , δεν ξέρω αν είναι η ίδια ταινία που είχα δεί κάποτε στο star ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

κοιτα παιδι μου,λεει ο νιπουλ.......οπως ξερεις επειδη ειχα κατι χρεη στο δημοσιο ειχα παει φυλακη...εκει δεν υπηρχαν γυναικες....αρα συμφωνησαμε με τον συγκατοικο στο κελι να κανω μια βδομαδα εγω την γυναικα και μια βδομαδα αυτος εναλλαξ....τη πρωτη βδομαδα του εκατσα εγω και με γαμουσε καθε μερα απο κωλο.....

την δευτερη βδομαδα που ηταν η σειρα του να κανει την γυναικα, ε δεν καθοταν με τιποτα......ε αυτος παιδι μου ειναι πουστης
δεν ισχυει ρε  :birdman:

Επισκέπτης
νομίζω το έχω δεί,

σνάφ είναι είδος πορνό που η πρωταγωνίστρια αφού πηδηχτεί σκοτώνεται ?
κάτι τέτοιο θυμάμαι , δεν ξέρω αν είναι η ίδια ταινία που είχα δεί κάποτε στο star ...

Snuff είναι , «μια ταινία στην οποία παρακολουθούμε μια δολοφονία πραγματική που εκτελείται με σκοπό την κινηματογραφική της καταγραφή και τη συνακόλουθη εμπορική της εκμετάλλευση» . Ακούγεται εφιαλτικό και κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για αστικό μύθο, στους κινηματογραφικούς κύκλους όμως ισχυρίζονται ότι είναι υπαρκτό είδος που διακινείται υπογείως.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166

:2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756
Όσα κατσικάκια έχεις πουλήσει και εσυ για να χτίσεις τη πισίνα.  ;)

piscines ideales μαλακα , και δεν την εχτισα , την εσκαψαν , εσυ την εχτισες που την πηρες απο τα jumbo την σαμπρελα και της εβαλες σοβατεπι γύρω-γυρω για να μην στην παρει η κατηφορα και πεσει πανω στο κοτετσι 

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
piscines ideales μαλακα , και δεν την εχτισα , την εσκαψαν , εσυ την εχτισες που την πηρες απο τα jumbo την σαμπρελα και της εβαλες σοβατεπι γύρω-γυρω για να μην στην παρει η κατηφορα και πεσει πανω στο κοτετσι 
:2funny:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Την ξέρω τη πισίνα σου  ;) αλλα την έφτιαξες λίγο μικρή.  ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.468
Πόντοι
12.756

το οτι γελασε μονο η "γκομενα" του αλεξ με το αστειακι σου μπουρτζοβλαχε κατι λεει  ;) , επειδη εισαι και τουβλο ρωτα τον βατραχο να σου εξηγησει , αλλα μην γινεις και αλλο ξεφτιλα , ρωτα τον με πμ  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Snuff είναι , «μια ταινία στην οποία παρακολουθούμε μια δολοφονία πραγματική που εκτελείται με σκοπό την κινηματογραφική της καταγραφή και τη συνακόλουθη εμπορική της εκμετάλλευση» . Ακούγεται εφιαλτικό και κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για αστικό μύθο, στους κινηματογραφικούς κύκλους όμως ισχυρίζονται ότι είναι υπαρκτό είδος που διακινείται υπογείως.

και παίζει τέτοιο πράγμα σε τσοντοσινεμά
που εκδήλωσα το ενδιαφέρον να επισκεφτώ ?

αν υπάρχει τέτοιο πράγμα θα είναι πολύ υπόγεια και πολύ πριβέ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:sunglasses:
10898317_1586010228299353_2585196614782320443_n.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
οταν ηταν μικρος ο νιπουλ τον επιασε ο πατερας του να τραβαει μαλακια με γκει τσοντες....γιε μου πρεπει να συζητησουμε του λεει τι πραγματα ειναι αυτα;

ε μπαμπα λεει ξερεις ντρεπομαι να στο πω αλλα αφου φτασαμε ως εδω να στο πω....τον ξερεις τον γιο του κυριου Λαμπρου......του φιλου σου ;που ειναι γκει;ε και γω γκει ειμαι.....

παιδι μου του λεει ο πατερας του....εχεις εξοχικο στην μυκονο;οχι λεει ο νιπουλ

εχεις cabrio sport αμαξι;οχι

ντυνεσαι με ακριβα ρουχα και παπουτσια;οχι λεει παλι ο νιπουλ....απο τα καλαθια ψωνιζω ξερεις

ε τοτε γιε μου δεν εισαι γκει.....απλη πουσταρα του κερατα εισαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom