Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
σιχαμερη παστα τυπε
σαλιας ειναι ο μαλακας , νομιζει οτι ειναι σπουδαιος επειδη μιλαει με ταχα

σιχαμερη παστα τυπε
ρωταει ο γιος του νιπουλ τον νιπουλ ......πατερα τι θα πει πουστης;φιλε κατσαπλια μιλα ομορφα στο νιπλε
Ο Αγιος Ιερόθεος τι λέει?σαλιας ειναι ο μαλακας , νομιζει οτι ειναι σπουδαιος επειδη μιλαει με ταχαεπιστημονες
δες το , θα σου αρεσει ;)
δεν ισχυει ρερωταει ο γιος του νιπουλ τον νιπουλ ......πατερα τι θα πει πουστης;
τι λες παιδι μου;που την ακουσες αυτην την λεξη;
ε στο σχολειο ρε μπαμπα την ειπε ο τοτος......
κοιτα παιδι μου,λεει ο νιπουλ.......οπως ξερεις επειδη ειχα κατι χρεη στο δημοσιο ειχα παει φυλακη...εκει δεν υπηρχαν γυναικες....αρα συμφωνησαμε με τον συγκατοικο στο κελι να κανω μια βδομαδα εγω την γυναικα και μια βδομαδα αυτος εναλλαξ....τη πρωτη βδομαδα του εκατσα εγω και με γαμουσε καθε μερα απο κωλο.....
την δευτερη βδομαδα που ηταν η σειρα του να κανει την γυναικα, ε δεν καθοταν με τιποτα......ε αυτος παιδι μου ειναι πουστης
νομίζω το έχω δεί,
σνάφ είναι είδος πορνό που η πρωταγωνίστρια αφού πηδηχτεί σκοτώνεται ?
κάτι τέτοιο θυμάμαι , δεν ξέρω αν είναι η ίδια ταινία που είχα δεί κάποτε στο star ...
ρωταει ο γιος του νιπουλ τον νιπουλ ......πατερα τι θα πει πουστης;
κοιτα παιδι μου,λεει ο νιπουλ.......οπως ξερεις επειδη ειχα κατι χρεη στο δημοσιο ειχα παει φυλακη...εκει δεν υπηρχαν γυναικες....αρα συμφωνησαμε με τον συγκατοικο στο κελι να κανω μια βδομαδα εγω την γυναικα και μια βδομαδα αυτος εναλλαξ....τη πρωτη βδομαδα του εκατσα εγω και με γαμουσε καθε μερα απο κωλο.....
την δευτερη βδομαδα που ηταν η σειρα του να κανει την γυναικα, ε δεν καθοταν με τιποτα......ε αυτος παιδι μου ειναι πουστης
Όσα κατσικάκια έχεις πουλήσει και εσυ για να χτίσεις τη πισίνα. ;)
piscines ideales μαλακα , και δεν την εχτισα , την εσκαψαν , εσυ την εχτισες που την πηρες απο τα jumbo την σαμπρελα και της εβαλες σοβατεπι γύρω-γυρω για να μην στην παρει η κατηφορα και πεσει πανω στο κοτετσι
Την ξέρω τη πισίνα σου ;) αλλα την έφτιαξες λίγο μικρή. ;)piscines ideales μαλακα , και δεν την εχτισα , την εσκαψαν , εσυ την εχτισες που την πηρες απο τα jumbo την σαμπρελα και της εβαλες σοβατεπι γύρω-γυρω για να μην στην παρει η κατηφορα και πεσει πανω στο κοτετσι
βρε βρε βρεΤην ξέρω τη πισίνα σου ;) αλλα την έφτιαξες λίγο μικρή. ;)
ρωταει ο γιος του νιπουλ τον νιπουλ ......πατερα τι θα πει πουστης;
Τωρα θα φταίω αν σκεφτώ οτι εσυ εισαι ο πουστής?Την ξέρω τη πισίνα σου ;) αλλα την έφτιαξες λίγο μικρή. ;)
Snuff είναι , «μια ταινία στην οποία παρακολουθούμε μια δολοφονία πραγματική που εκτελείται με σκοπό την κινηματογραφική της καταγραφή και τη συνακόλουθη εμπορική της εκμετάλλευση» . Ακούγεται εφιαλτικό και κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για αστικό μύθο, στους κινηματογραφικούς κύκλους όμως ισχυρίζονται ότι είναι υπαρκτό είδος που διακινείται υπογείως.
Σκέψου οτι θες αρκεί να είσαι έτοιμη για τις επιπτώσεις. ;)Τωρα θα φταίω αν σκεφτώ οτι εσυ εισαι ο πουστής?![]()
οταν ηταν μικρος ο νιπουλ τον επιασε ο πατερας του να τραβαει μαλακια με γκει τσοντες....γιε μου πρεπει να συζητησουμε του λεει τι πραγματα ειναι αυτα;
Παντα!!! ;)Σκέψου οτι θες αρκεί να είσαι έτοιμη για τις επιπτώσεις. ;)
οχικαι παίζει τέτοιο πράγμα σε τσοντοσινεμά
που εκδήλωσα το ενδιαφέρον να επισκεφτώ ?
αν υπάρχει τέτοιο πράγμα θα είναι πολύ υπόγεια και πολύ πριβέ
αγριο πραγμα η ροουζΠαντα!!! ;)