Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,6%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,8%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,4%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,7%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 18 14,1%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,1%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,1%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    128

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά μην τσακώνεστε εδω είναι θρεντ για το GOT.  :uglystupid:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.462
Πόντοι
12.756
δηλωση:

ο kav69 ειναι ο the best στο νημα με τα μιλφ , βασιλόφρων κατι παει να κανει , αλλα μετρια πραγματα , εκει που πεφτει το τρελο γελιο ειναι οταν ποσταρει ο κοσνικ κατι σαπιες  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε παίδες δεν προλαβαίνω να δώ κάποια ταινία αυτή την περίοδο

τι είναι τα σνάφ και τα 8 χιλιοστά ?
Snuff είναι , «μια ταινία στην οποία παρακολουθούμε μια δολοφονία πραγματική που εκτελείται με σκοπό την κινηματογραφική της καταγραφή και τη συνακόλουθη εμπορική της εκμετάλλευση» . Ακούγεται εφιαλτικό και κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για αστικό μύθο, στους κινηματογραφικούς κύκλους όμως ισχυρίζονται ότι είναι υπαρκτό είδος που διακινείται υπογείως.

δες το , θα σου αρεσει  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
το πηρες το οικοπεδο για να κανει πιατσα ο gl τυπε ? να βοσκει και τα προβατα διπλα , μην χανει εργατοώρες 
φιλε δωσε κανα φραγκο να αποπερατωσει το οικοπεδο ο μπαρος να βοσκει χαλαρα το κοπαδι του κατσαπλια

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.462
Πόντοι
12.756
γεια σου νιπλ ... γιατι απαξιωνεις το γλ? :cum:

βλαχος μαν , ιατρικος επισκεπτης , δηλαδη φαρμακοπωλητης , που παει και παρακαλάει τα γιατρουδια να του παρουν φαρμακα , να πιασει κανα στοχο μπας και παρει κανα μπονους να παει να γαμησει..
παει γραβατωμενος στα νοσοκομεια σαν τα κορακια , με το λιζινγκ αυτοκινητο και το εταιρικο κινητο και την τσαντα του πλασιε , και μοιραζει στυλο και ημερολογια της εταιριας του , κλεβει και στα πετρελαια για να πηγαινει τις βολτες του..

παλια εβγαζε και κανα φραγκο , τωρα με την συνταγογράφηση πηρε τ αρχιδια μου

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
φιλε δωσε κανα φραγκο να αποπερατωσει το οικοπεδο ο μπαρος να βοσκει χαλαρα το κοπαδι του κατσαπλια
Όταν χτίσω τη μεζονέτα μόνο τον Μήδα θα καλέσω [πυ είναι και γουρλής.  :birdman:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
βλαχος μαν , ιατρικος επισκεπτης , δηλαδη φαρμακοπωλητης , που παει και παρακαλάει τα γιατρουδια να του παρουν φαρμακα , να πιασει κανα στοχο μπας και παρει κανα μπονους να παει να γαμησει..
παει γραβατωμενος στα νοσοκομεια σαν τα κορακια , με το λιζινγκ αυτοκινητο και το εταιρικο κινητο και την τσαντα του πλασιε , και μοιραζει στυλο και ημερολογια της εταιριας του , κλεβει και στα πετρελαια για να πηγαινει τις βολτες του..

:2funny: :2funny: :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.462
Πόντοι
12.756
όχι μου λείπουν κάτι ψιλά,θα μου δανείσεις?  :grin:

πες μου ρε μουνι ποσες γριες εχει πιασει κοτσο και τους πηρες λεφτα για να τους περασεις χοντρο καλωδιο και αλλαγη ασφαλειας στον πινακα για να αντεχει της σομπες του πουτσου που αγοραζουν

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

σιχαμερη παστα τυπε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
πες μου ρε μουνι ποσες γριες εχει πιασει κοτσο και τους πηρες λεφτα για να τους περασεις χοντρο καλωδιο και αλλαγη ασφαλειας στον πινακα για να αντεχει της σομπες του πουτσου που αγοραζουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck:

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Όσα κατσικάκια έχεις πουλήσει και εσυ για να χτίσεις τη πισίνα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom