You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (0 μέλη και 67 επισκέπτες)
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
gamousa ton gl , pes mou file![]()
γεια σου νιπλ ... γιατι απαξιωνεις το γλ?

πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το πουλί του Μήδα.ρε παίδες δεν προλαβαίνω να δώ κάποια ταινία αυτή την περίοδο
τι είναι τα σνάφ και τα 8χιλιοστά ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.462
- Πόντοι
- 12.756
Παιδιά μην τσακώνεστε εδω είναι θρεντ για το GOT.![]()
το πηρες το οικοπεδο για να κανει πιατσα ο gl τυπε ? να βοσκει και τα προβατα διπλα , μην χανει εργατοώρες
Επισκέπτης
Snuff είναι , «μια ταινία στην οποία παρακολουθούμε μια δολοφονία πραγματική που εκτελείται με σκοπό την κινηματογραφική της καταγραφή και τη συνακόλουθη εμπορική της εκμετάλλευση» . Ακούγεται εφιαλτικό και κάποιοι προτιμούν να πιστεύουν ότι πρόκειται για αστικό μύθο, στους κινηματογραφικούς κύκλους όμως ισχυρίζονται ότι είναι υπαρκτό είδος που διακινείται υπογείως.ρε παίδες δεν προλαβαίνω να δώ κάποια ταινία αυτή την περίοδο
τι είναι τα σνάφ και τα 8 χιλιοστά ?
δες το , θα σου αρεσει ;)
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
όχι μου λείπουν κάτι ψιλά,θα μου δανείσεις?το πηρες το οικοπεδο για να κανει πιατσα ο gl τυπε ? να βοσκει και τα προβατα διπλα , μην χανει εργατοώρες
φιλε δωσε κανα φραγκο να αποπερατωσει το οικοπεδο ο μπαρος να βοσκει χαλαρα το κοπαδι του κατσαπλιατο πηρες το οικοπεδο για να κανει πιατσα ο gl τυπε ? να βοσκει και τα προβατα διπλα , μην χανει εργατοώρες
Επισκέπτης
δηλωση:
ο kav69 ειναι ο the best στο νημα με τα μιλφ , βασιλόφρων κατι παει να κανει , αλλα μετρια πραγματα , εκει που πεφτει το τρελο γελιο ειναι οταν ποσταρει ο κοσνικ κατι σαπιες![]()
![]()
![]()
ποιό μουνί το είπε αυτό
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.462
- Πόντοι
- 12.756
γεια σου νιπλ ... γιατι απαξιωνεις το γλ?![]()
βλαχος μαν , ιατρικος επισκεπτης , δηλαδη φαρμακοπωλητης , που παει και παρακαλάει τα γιατρουδια να του παρουν φαρμακα , να πιασει κανα στοχο μπας και παρει κανα μπονους να παει να γαμησει..
παει γραβατωμενος στα νοσοκομεια σαν τα κορακια , με το λιζινγκ αυτοκινητο και το εταιρικο κινητο και την τσαντα του πλασιε , και μοιραζει στυλο και ημερολογια της εταιριας του , κλεβει και στα πετρελαια για να πηγαινει τις βολτες του..
παλια εβγαζε και κανα φραγκο , τωρα με την συνταγογράφηση πηρε τ αρχιδια μου
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όταν χτίσω τη μεζονέτα μόνο τον Μήδα θα καλέσω [πυ είναι και γουρλής.φιλε δωσε κανα φραγκο να αποπερατωσει το οικοπεδο ο μπαρος να βοσκει χαλαρα το κοπαδι του κατσαπλια
βλαχος μαν , ιατρικος επισκεπτης , δηλαδη φαρμακοπωλητης , που παει και παρακαλάει τα γιατρουδια να του παρουν φαρμακα , να πιασει κανα στοχο μπας και παρει κανα μπονους να παει να γαμησει..
παει γραβατωμενος στα νοσοκομεια σαν τα κορακια , με το λιζινγκ αυτοκινητο και το εταιρικο κινητο και την τσαντα του πλασιε , και μοιραζει στυλο και ημερολογια της εταιριας του , κλεβει και στα πετρελαια για να πηγαινει τις βολτες του..

Επισκέπτης
Όταν χτίσω τη μεζονέτα μόνο τον Μήδα θα καλέσω [πυ είναι και γουρλής.![]()
να χτίσεις το μπος στα θεμέλια

θα κανει σεισμο μετα μονο εκειΌταν χτίσω τη μεζονέτα μόνο τον Μήδα θα καλέσω [πυ είναι και γουρλής.![]()
να χτίσεις το μπος στα θεμέλια![]()

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.462
- Πόντοι
- 12.756
όχι μου λείπουν κάτι ψιλά,θα μου δανείσεις?![]()
πες μου ρε μουνι ποσες γριες εχει πιασει κοτσο και τους πηρες λεφτα για να τους περασεις χοντρο καλωδιο και αλλαγη ασφαλειας στον πινακα για να αντεχει της σομπες του πουτσου που αγοραζουν
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
σιχαμερη παστα τυπε
πες μου ρε μουνι ποσες γριες εχει πιασει κοτσο και τους πηρες λεφτα για να τους περασεις χοντρο καλωδιο και αλλαγη ασφαλειας στον πινακα για να αντεχει της σομπες του πουτσου που αγοραζουν

πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εσένα θα χτίσω στα θεμέλια θα σου αφήσω και ένα λαπτοπ επειδή είμαι καλόκαρδος. ;)να χτίσεις το μπος στα θεμέλια![]()
πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Όσα κατσικάκια έχεις πουλήσει και εσυ για να χτίσεις τη πισίνα. ;)πες μου ρε μουνι ποσες γριες εχει πιασει κοτσο και τους πηρες λεφτα για να τους περασεις χοντρο καλωδιο και αλλαγη ασφαλειας στον πινακα για να αντεχει της σομπες του πουτσου που αγοραζουν