Επισκέπτης
Δε νομίζω
αυτή είναι ρε έχει λινκ εδώ τσέκαρε τα λινκς από τις ταινίες που παίζει και δες το τατού χαμηλά στην μέση ;)
Δε νομίζω
Ποιό Βασίλειο υποστηρίζεις?Εχει παιξει και σε ερασιτεχνικη τσοντα του σειρηνακη ρε
αυτή είναι ρε έχει λινκ εδώ τσέκαρε τα λινκς από τις ταινίες που παίζει και δες το τατού χαμηλά στην μέση ;)
Ποιό Βασίλειο υποστηρίζεις?
![]()
Με κασκολ και πανο θα το βλέπουμε.Του μανς ;)
Ήθελε να πει τη μαλακία του.τι είσαι κανας συριζαίος επαναστάτης![]()
Προδότης πρώην κοράκι. ;)
παιδιά στάνις για να ξεβρωμίσει ο τόπος![]()
Ο αδελφός Σταρκ που ήταν αρχηγός της νυχτερινης φρουράς των ανιχνευτών λες να εμφανηστει και να γαμήσει κώλους?![]()
Ελπιζω καποια στιγμη να επαναφερουν τον τζαγκεν γαμούσε ο τύπος
![]()
Πάει η Αρυα να τον βρεί. ;)Ελπιζω καποια στιγμη να επαναφερουν τον τζαγκεν γαμούσε ο τύπος
![]()
Έχω την αίσθηση οτι πρέπει να κάνουμε ένα μιτινγκ και να ασχοληθούμε με τη σειρά,τι λες για το σπίτι του Μήδα?Τώρα που το λες κάτι πήρε το μάτι μου![]()
Πάει η Αρυα να τον βρεί. ;)
Έχω την αίσθηση οτι πρέπει να κάνουμε ένα μιτινγκ και να ασχοληθούμε με τη σειρά,τι λες για το σπίτι του Μήδα?![]()
Άνοιξε και την πόρτα να ανοίξεις. ;)να μου πείτε πιο πριν ν'ανοίξω φύλλο για σπανακόπιτα![]()
Μήδα εσυ που είσαι γνώστης εκλεκτών γυναικών,ποια σου αρέσει περισσότερο η Τζεσυ Τζειμς η ή Αλλέτα Όσιαν? ;)
Μήδα εσυ που είσαι γνώστης εκλεκτών γυναικών,ποια σου αρέσει περισσότερο η Τζεσυ Τζειμς η ή Αλλέτα Όσιαν? ;)
παιδια ελατε σπιτι μου να δειτε οτι θελετε θα σας προσεξωκαμμία![]()
Φάε την Πινελόπη τότε.καμμία![]()
Μελισάντρα.Απ τo got ποια σ αρεσει πιο πολυ; Εμένα η γυναίκα του πρίγκηπα όμπερυν![]()