raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.470
- Πόντοι
- 5.006
τσοντοσάιτ κυρίως![]()

τσοντοσάιτ κυρίως![]()
The Lion in Winter (2003)Αφου δεν μελετάει το μουνί σς μελετήσει το ιμβδ![]()
Στην καινουρια σεζον στο γαμε οφ θρονεσ θα σχοληθουν με το ντορν κυριως και με τις μπασταρδες του ομπερυν ;)The Lion in Winter (2003)Αφου δεν μελετάει το μουνί σς μελετήσει το ιμβδ![]()
Το ξέρω.Έχεις να πείς κάτι καλό?Στην καινουρια σεζον στο γαμε οφ θρονεσ θα σχοληθουν με το ντορν κυριως και με τις μπασταρδες του ομπερυν ;)
Το ξέρω.Έχεις να πείς κάτι καλό?
Τέτοια γουστάρω,εγω δεν ξενερώνω όπως κάτι άλλοι καμένοι.Εχω σποιλερ
Στην καινουρια σεζον στο γαμε οφ θρονεσ θα σχοληθουν με το ντορν κυριως και με τις μπασταρδες του ομπερυν ;)
Τέτοια γουστάρω,εγω δεν ξενερώνω όπως κάτι άλλοι καμένοι.![]()
τι είναι αυτά ρε ούτε που τα θυμάμαι![]()
Το ντορν είναι η νοτιότερη χώρα του βασιλείου και η πατρίδα του ρεντ βαιπερ η άλλιως του πρίγκηπα όμπεριν που του έλιωσε το κεφάλι το βουνό.τι είναι αυτά ρε ούτε που τα θυμάμαι![]()
Ο νανος θα βρει τον σερ τζορας και θα πουληθουν σαν σκλαβοι εχουν βγει σκηνες απο τα γυρισματαα ναι και τι ενδιαφέρον έχει το ντορν μαλακίες θα δούμε![]()
Εγώ έω διαβάσει ότι ο [size=1pt]νάνος[/size] θα τα βρει με την [size=1pt]ξανθιά δρακουλιάρα[/size].Το βάζω με μικρα γράμματα γιατι δεν ειμαι μουνοπανο ;)
[size=2pt]Ο νανος θα βρει τον σερ τζορας και θα πουληθουν σαν σκλαβοι εχουν βγει σκηνες απο τα γυρισματα [/size]
Ο νανος θα βρει τον σερ τζορας και θα πουληθουν σαν σκλαβοι εχουν βγει σκηνες απο τα γυρισματα
Απο εκεί θα ξεκινήσει η επανάσταση.α ναι και τι ενδιαφέρον έχει το ντορν μαλακίες θα δούμε![]()
Εγώ έω διαβάσει ότι ο [size=1pt]νάνος[/size] θα τα βρει με την [size=1pt]ξανθιά δρακουλιάρα[/size].
δεν εχω δει ουτε ενα λεπτο απο τη σειρα...σερ τζόρα μόρμοντ δυνατός χαρακτήρας από τους καλύτερους![]()
Το Ντόρν λες να αφήσει έτσι την δολοφονία του Πρίγκηπα?Αυτο ειναι στο βιβλιο δεν ξερω αν θα γινει στη σειρα σιγουρα το χουν γαμησει λιγο![]()