ξερεις τι μου ειχε πει μια τσατσα που ειχαμε πιασει κουβεντα?
''στην Αθηνα μονο το μουνι ειναι φθηνο.''![]()
![]()
Ισχύει μαν... ;)
ξερεις τι μου ειχε πει μια τσατσα που ειχαμε πιασει κουβεντα?
''στην Αθηνα μονο το μουνι ειναι φθηνο.''![]()
![]()
ειναι φτηνο το μουνι και ακριβος ο κωλοςΙσχύει μαν... ;)
δεν ειμαι για τρελοκομειο μαν δεν θα προλαβω να φτασω ουτε Λαμια θα γινω σαν αυτη με τον ζουρλομανδια θα με στηλουν πανωστην Αδανων μαν ειναι...τρελοκομειο.
σε νιωθω μαν...το καλοκαιρι που ημουν (Ιουλιος) μια απο τα ιδια κ γω....ιδρωτιλα,σκατιλα,πολυκοσμια,αγενεια κτλ...ειδα κ καλα πραγματα να τα λεω κ αυτα.![]()
Azzaro την φοράμε λίγοι και εκλεκτοί.παιδιά πολύ κλαμπάτη κολώνια να ξέρετε είναι η ουάν μίλιον ντόλαρς του πακο ραμπάν το κακό είναι ότι έχει πουλήσει πολύ ενώ η καλή φάση είναι ν'ανακαλύψεις μια κολώνια δυναμίτη και να ψάχνονται όλες αυτό όμως προϋποθέτει και εξόδους από το σπίτι![]()
φθηνο γαμησι , με αρωμα μαστουρα , θα χαλασω και το ξενο πλυντηριο![]()
αυτη η Μπαρμπαρα που δουλευε στην Φωκαιας που βρισκεται μαν ? γουσταρω να την δοκιμασω την προλαβαινω μεχρι το πρωι , να παρω αρωμα Μπορμπορας![]()
Χρονια πολλα Κωστακηςναι αλλα φθηνα γαμησια![]()
χρονια πολλα ντιμιτς
ναι στο Στουντιο Γκουιν Λ.Αθηνων , ο κωλος παει 200 ευρα , πηγα προχτες κοντα τρεις τα χαραματα μια μελαχρινη Μαρια , Μαρινα γαμησετα ταχα μου στριπιζ θα μας εκανε στην υποδοχη ουτε που βλεποτανε το κοριτσι την ειπαμε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση και φυγαμεειναι φτηνο το μουνι και ακριβος ο κωλος![]()
πηγαινε ρε,καυλα ειναι ειναι το Μπορμπορα..σε μενα ηρθε με το τσιγαρο μεσα κ ενα τασακι....δεν ειμαι για τρελοκομειο μαν δεν θα προλαβω να φτασω ουτε Λαμια θα γινω σαν αυτη με τον ζουρλομανδια θα με στηλουν πανω![]()
ξεχνατο μαν
ειναι φτηνο το μουνι και ακριβος ο κωλος![]()
χρονια πολλα μαν τι λει η επαρχια χιονια ? αυριο λεω να ανεβω Σαλονικα να μην αποκλειστο στα τεμπτη, εχω δουλειες πανω καλα περασα στην αθηνα
![]()
![]()
ειδα και τα χαλια της :S :S :S
που θα το ξερω αν τα πηρε μαν θα γινο ντοκτορ πιαχαπινκΕκεί που λέει ο διμμιτς...
Πρόσεχε μόνο,να έχει πάρει τα πια-χά της.....![]()
ειναι φτηνο το μουνι και ακριβος ο κωλος![]()
χρονια πολλα κωστακη εδω εχει αερα μποφορ θα με παρει και τα μυαλα η Μπορπορα και πως θα ρθω μετα πανωσημερα ειχε λιγο ψιλοχιονονερο
και χρονια πολλα κουκλακη
κατα τ αλλα ωραια γιορτινη ατμοσφαιρα![]()
που θα το ξερω αν τα πηρε μαν θα γινο ντοκτορ πιαχαπινκ![]()
Πίστεψε με,θα το καταλάβεις...μόλις την δεις και πει την πρώτη λέξη...
Αν πει "Για σοοοο,τι κάννννννεεεεεειιιιιςςςςςς"...?
Είναι ΟΚ....![]()
οκ. μαν ευχαριστωΈχει μακρόσυρτη άρθρωση... ;)
Αν δεν την έχει και μπουρδουκλώνει τα λόγια της,κάν'την...![]()
οκ. θα δω αν την βρω καλως και αν μασαει τα λογια της θα την κανωΌπως σε ειπαν και τα παιδιά θα τη βρεις Αδανων, δουλεύει το βράδυ αλλα δεν ξέρω αν δουλεύει μετά τις 12. Την πήρα πρόσφατα.