Επισκέπτης
βάτραχε αν γίνουμε μέλη στο ασάνα λες να μας κάνει πάσα ο μεγάλος κανένα παστάκι ?![]()
![]()
μπορεί να μας δώσει βόλτα και το διός αετός να βγούμε στο διάστημα
βάτραχε αν γίνουμε μέλη στο ασάνα λες να μας κάνει πάσα ο μεγάλος κανένα παστάκι ?![]()
![]()
μπορεί να μας δώσει βόλτα και το διός αετός να βγούμε στο διάστημα![]()
χρονια πολλα μαν.Χρονια πολλα απο Αθηνα και καλη χρονια μαγκες γαματε γιατι χανομαστε ερχονται δυσκολα χρονια
Χρονια πολλα απο Αθηνα και καλη χρονια μαγκες γαματε γιατι χανομαστε ερχονται δυσκολα χρονια
χρονια πολλα μαν τι λει η επαρχια χιονια ? αυριο λεω να ανεβω Σαλονικα να μην αποκλειστο στα τεμπτηχρονια πολλα μαν.
οχι ακομα μαν...Τριτη λογικα θα το ριξει τελικα...αν κ τωρα που μιλαμε βρεχει,εχει ξεκωλιαστει....κανει κ ψωλοκρυο/χρονια πολλα μαν τι λει η επαρχια χιονια ? αυριο λεω να ανεβω Σαλονικα να μην αποκλειστο στα τεμπτη, εχω δουλειες πανω καλα περασα στην αθηνα
![]()
![]()
ειδα και τα χαλια της :S :S :S
δεν ηταν οπως παλια η Αθηνα εχει καλες επιλογες και φθηνες αλλα οι αποστασεις και η πολυκοσμια φετος δεν παιζεται ασφυξια στο μετρο ηλεκτρικο η ερμου γενικα οπου πηγαινα μου μεινε και η μποχα του Μεταξουργειου ακομα δεν μπορω να την λισμονισο απο το μυαλο μου "τα αρωματα φυγαν "απο τα ρουχα μου αλλα οι παραστασεις μου μειναν :Sοχι ακομα μαν...Τριτη λογικα θα το ριξει τελικα...αν κ τωρα που μιλαμε βρεχει,εχει ξεκωλιαστει....κανει κ ψωλοκρυο/
γαμησετα η Αθηνα,οποτε κατεβαινω κατω με πιανει καταθλιψη...αποκαθηλωση μιας ''Ευρωπαϊκης'' πρωτευουσας... :S
σε νιωθω μαν...το καλοκαιρι που ημουν (Ιουλιος) μια απο τα ιδια κ γω....ιδρωτιλα,σκατιλα,πολυκοσμια,αγενεια κτλ...ειδα κ καλα πραγματα να τα λεω κ αυτα.δεν ηταν οπως παλια η Αθηνα εχει καλες επιλογες και φθηνες αλλα οι αποστασεις και η πολυκοσμια φετος δεν παιζεται ασφυξια στο μετρο ηλεκτρικο η ερμου γενικα οπου πηγαινα μου μεινε και η μποχα του Μεταξουργειου ακομα δεν μπορω να την λισμονισο απο το μυαλο μου "τα αρωματα φυγαν "απο τα ρουχα μου αλλα οι παραστασεις μου μειναν :S
τι να τα λες , δεν χρειαζεται μονο που πηραμε την γευση φτανει , εφαγα και καλαμακια και γυρο πριν λιγο να μην ξερασω μπρος στο πισι και δεν ειναι και δικο μουσε νιωθω μαν...το καλοκαιρι που ημουν (Ιουλιος) μια απο τα ιδια κ γω....ιδρωτιλα,σκατιλα,πολυκοσμια,αγενεια κτλ...ειδα κ καλα πραγματα να τα λεω κ αυτα.![]()
τι να τα λες , δεν χρειαζεται μονο που πηραμε την γευση φτανει , εφαγα και καλαμακια και γυρο πριν λιγο να μην ξερασω μπρος στο πισι και δεν ειναι και δικο μου![]()
έτσι γέλαγαν και με τον γαλιλαίο κάποτε οι αυθεντίες της εποχής του ;)
να δεις και τις αποκαλυπτικές εκπομπές της ζαφείρας που έχει καλεσμένο τον Δημήτρη
αυτός πέρνει εντολές άμεσα από το άγιο πνεύμα και ετοιμάζετε για τζιχάντ![]()
τι είναι αυτά βάλε λινκ![]()
![]()
οχι ακομα μαν...Τριτη λογικα θα το ριξει τελικα...αν κ τωρα που μιλαμε βρεχει,εχει ξεκωλιαστει....κανει κ ψωλοκρυο/
γαμησετα η Αθηνα,οποτε κατεβαινω κατω με πιανει καταθλιψη...αποκαθηλωση μιας ''Ευρωπαϊκης'' πρωτευουσας... :S
ξερεις τι μου ειχε πει μια τσατσα που ειχαμε πιασει κουβεντα?Ναι αλλά εδώ,έχει φθηνά το γαμήσι μαν....![]()
φθηνο γαμησι , με αρωμα μαστουρα , θα χαλασω και το ξενο πλυντηριοΝαι αλλά εδώ,έχει φθηνά το γαμήσι μαν....![]()
στην Αδανων μαν ειναι...τρελοκομειο.φθηνο γαμησι , με αρωμα μαστουρα , θα χαλασω και το ξενο πλυντηριο![]()
αυτη η Μπαρμπαρα που δουλευε στην Φωκαιας που βρισκεται μαν ? γουσταρω να την δοκιμασω την προλαβαινω μεχρι το πρωι , να παρω αρωμα Μπορμπορας![]()
φθηνο γαμησι , με αρωμα μαστουρα , θα χαλασω και το ξενο πλυντηριο![]()
αυτη η Μπαρμπαρα που δουλευε στην Φωκαιας που βρισκεται μαν ? γουσταρω να την δοκιμασω την προλαβαινω μεχρι το πρωι , να παρω αρωμα Μπορμπορας![]()