Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

  • Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

    Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

    Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

    Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

    Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

    Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

    Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

    Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

    Ψήφοι: 35 27,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.790
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Τα κυριότερα παρακλάδια της Ροκ :

   Η ντίσκο, είναι ένα φτηνό κατασκέυασμα, απλά διασκεδαστικό μέσο και πρόκληση για χορό.

   Η νιου γουέηβ είναι ένα ανακάτεμα από άλλα παρακλάδια της ροκ

   Η πανκ που δεν είναι παρά μία ηχητική σαβούρα

   Η ρέγγε που είναι ένα αμερικάνικο είδος που θυμίζει γεωργό που χτυπά άδειους ντενεκέδες για να φύγουν τα πουλιά από τα σπαρτά του

   Η ραπ, πολύ άτεχνο αφρικανικό είδος που σε μεταφέρει στη χώρα των Ζουλού και της ζούγκλας

   Η θραζ μέταλ . Σχεδόν δεν υπάρχει μελωδία . Τα ντεσιμπέλ εδώ ανεβαίνουν πάνω από 140 που είναι το όριο πόνου στα αυτιά και φτάνουν μέχρι τα 160

:)
παπαριες..... :S :S
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.644
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
εγω στολισα τα προβατα με λαμπακια :zfuck:

:2funny: :2funny:

ντύσε και το σκύλο πρόβατο τις απόκριες
il_570xN.494746545_dm5y.jpg
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΕΣ!!!
Με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα πως το έθιμο της «γουρουνοχαράς» όχι απλώς σας άρεσε, αλλά σας κίνησε και το ενδιαφέρον να μάθετε πως γίνονται οι παραδοσιακές τσιγαρίδες. Σας παραθέτω λοιπόν αυτούσιο το σχετικό κομμάτι που είχε αναρτήσει στο blog του ο fuitakos, μέσω του οποίου μπορείτε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με αναλυτικά στοιχεία, βήμα προς βήμα και αναλυτικές φωτογραφίες. Απολαύστε το και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε σας και στην παρέα σας με την οποία μαζί θα το επιχειρήσετε…

Το fuitakos.blogspot.com σας δίνει τη δυνατότητα να μάθετε πως μπορείτε μόνοι σας να φτιάξετε παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες τσιγαρίδες στην αυλή του σπιτιού σας. Με τη βοήθεια και με τα «μαγικά» χέρια του… καλλιτέχνη Σήφη Δόλγηρα που εδώ και χρόνια έχει καθιερώσει τη συγκεκριμένη διαδικασία σε… επιστήμη σας μεταφέρουμε όλο το τελετουργικό και σας προτείνουμε να το επιχειρήσετε ανεπιφύλακτα.

Τι θα χρειαστείτε:1. Ένα καλοθρεμμένο γουρουνάκι το οποίο θα κόψετε σε κομμάτια (στο μέγεθος της παλάμης).
2. Τέσσερα κρεμμύδια
3. Αλάτι
4. Ένα ποτήρι ζεστό νερό.
5. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί (για να σβήσετε το κρέας)
6. Ένα μεγάλο καζάνι
7. Ανοιχτό και μεγάλο χώρο (αυλή κατά προτίμηση) για να ανάψετε τη φωτιά (όχι με ότι και ότι ξύλα, αλλά μόνο με... κέδρα) πάνω στην οποία θα τοποθετήσετε το καζάνι1ο ΒΗΜΑ: Το βασικό συστατικό από τις τσιγαρίδες προέρχεται από το λίπος του γουρουνιού, οπότε το πρώτο βήμα είναι να βρούμε ένα καλοθρεμένο γουρουνάκι και να το οδηγήσουμε στη σφαγή. Κόβουμε λοιπόν το γουρούνι και στη συνέχεια κόβουμε το λίπος σε μεγάλα κομμάτια (στο μέγεθος της παλάμης) και το τοποθετούμε σ’ ένα μεγάλο καζάνι. 2ο ΒΗΜΑ: Λιώνουμε αλάτι σ’ ένα ποτήρι με ζεστό νερό και μαζί με τέσσερα κρεμμύδια (κομμένα σαν τριαντάφυλλο) τα τοποθετούμε κι αυτά στο ίδιο καζάνι με τα κομμάτια με το λίπος. Στη συνέχεια τοποθετούμε το καζάνι πάνω σε δυνατή φωτιά, την οποία έχουμε ανάψει αρκετή ώρα πριν (όχι με ότι και ότι ξύλα, αλλά μόνο με... κέδρα). 3ο ΒΗΜΑ: Το συστατικό για τις επιτυχημένες τσιγαρίδες είναι το καλό ανακάτεμα και από τη στιγμή που το καζάνι θα μπει στη φωτιά θέλει ασταμάτητο και καλό ανακάτεμα για να μην κολλήσει το λίπος στο καζάνι. Καλό ανακάτεμα λοιπόν για αρκετή ώρα μέχρι το καζάνι να αρχίσει να αφρίζει. 4ο ΒΗΜΑ: Μόλις γεμίσει το καζάνι με αφρό αδειάζουμε ένα μέρος από τη λίγδα (το υγρό που βγαίνει από το βράσιμο του κρέατος) και το υπόλοιπο το αφήνουμε στο καζάνι μαζί με τις τσιγαρίδες. Στη συνέχεια σβήνουμε τα κομμάτια μ’ ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και μετά από λίγα λεπτά οι τσιγαρίδες είναι έτοιμες για σερβίρισμα. 5ο ΒΗΜΑ: Τοποθετούμε τις τσιγαρίδες σ’ ένα μεγάλο ταψί, μαζεύονται όλοι οι… ινδιάνοι γύρω από το τραπέζι και μαζί με άφθονο κόκκινο κρασί γίνεται ένα γλέντι τρικούβερτο… 6ο ΒΗΜΑ: Φυσικά το λίπος που μένει δεν το πετάμε. Είναι απίστευτα χρήσιμο!!!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ρε μλκς...ειναι η εποχη του καρατζον
βρειτε το pass του ,να μπει να μας πει καμια συνταγη
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom