LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
ξέρω να στολίζω ωραία τα δέντρα έχω άποψη κόβει το μάτι μου στην διακόσμηση ;)
Στα κάγκελα έβαλες στολισμό ή δε βγαίνεις ούτε μέχρι το μπαλκόνι; ;)
ξέρω να στολίζω ωραία τα δέντρα έχω άποψη κόβει το μάτι μου στην διακόσμηση ;)
Έβαλες το αστέρι στην κορυφή?Στα κάγκελα έβαλες στολισμό ή δε βγαίνεις ούτε μέχρι το μπαλκόνι; ;)
Έβαλες το αστέρι στην κορυφή?
απο το πολυ γουστο κατέληξες στα Πατησια με τους πακιστανους σαν εικαστική παρέμβαση![]()
Φαίνεται απο το σπίτι που μένεις και ντυσιμό σου.ξέρω να στολίζω ωραία τα δέντρα έχω άποψη κόβει το μάτι μου στην διακόσμηση ;)
Ακόμα σε σηκώνουν όπως όταν ήσουν μωρό για να το βάλεις στην κορυφή?Σε γαμήσω χρονιάρες μέρες
Στα κάγκελα έβαλες στολισμό ή δε βγαίνεις ούτε μέχρι το μπαλκόνι; ;)
Για το δέντρο σε ρωτήσαμε όχι για τον κ..ο σου.Παρεμπιπτόντως δε βάζω αστέρι αλλα αυτο το μακρουλο σα καυλί
μαν δεν στολίζω τίποτα στο σπίτι μου μαυρίλα και κατάθλιψη μόνο![]()
Μελομακάρονα και κουραμπιέδες τρώς?μαν δεν στολίζω τίποτα στο σπίτι μου μαυρίλα και κατάθλιψη μόνο![]()
Για το δέντρο σε ρωτήσαμε όχι για τον κ..ο σου.![]()
Σε σέβομαι και δεν θέλω να σε προσβάλω.Ντρέπεσαι να πεις τον κώλο φίλε ελεος σε τσοντοσάιτ βρίσκεσαι![]()
Μπορείς να στολίσεις μαύρο δέντρο όπως η σοσώ στα εγκλήματα
Μελομακάρονα και κουραμπιέδες τρώς?
δεν έβλεπα εγκλήματα ήταν από τις σειρές που υποτιμούσαν την νοημοσύνη του τηλεθεατή ;)
μπουρδελοσαιτ.....τσοντοσαιτ ητανε παλια μεχρι που μου σβησανε το επικο μου θεμαΝτρέπεσαι να πεις τον κώλο φίλε ελεος σε τσοντοσάιτ βρίσκεσαι![]()
δεν έβλεπα εγκλήματα ήταν από τις σειρές που υποτιμούσαν την νοημοσύνη του τηλεθεατή ;)
Απο που ψωνίζεις απο τον Βενέτη που τον διαφημίζουν οι άκυροι?να ξέρεις οι μύστες προτιμάμε τους κουραμπιέδες ;)