artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
δεν βρηκα κατι εξυπνο να πω οποτε απλα ποσταρω
εγω νομιζω οτι θα καιγομαι για μερες ....
εγω θα παω ισια,θα βγω με ελλειπτικη τροχια εξοδου απο την γηινη βαρυτητα και μετα ντουγρου για τον σειριο
εγω θα παω ισια,θα βγω με ελλειπτικη τροχια εξοδου απο την γηινη βαρυτητα και μετα ντουγρου για τον σειριο
ρε κερατά την πέρασες πάλι την ατάκα σου και ας ήταν της πούτσας ;)
εσένα θα σε καψω απο εδώ εγώ να πας ετοιμος
Ε ναι μια μαλακια παραπανω δεν βλαπτει.γίνεται να προσθέσουμε μόνιμα στον τίτλο Απ: Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread/εδώ είναι το μέλι![]()
δεν γίνεται φιλέ εδώ στο σαιτ άλλος έχει το μαχαίρι άλλος και το πεπονι....εμείς μονο μέλι εχουμε
την αύρα του Ιμπραήμ βγάζω του γνωστού ημιαιμου βεζιρη
εσένα θα σε καψω απο εδώ εγώ να πας ετοιμοςεγω νομιζω οτι θα καιγομαι για μερες ....
δεν γίνεται φιλέ εδώ στο σαιτ άλλος έχει το μαχαίρι άλλος και το πεπονι....εμείς μονο μέλι εχουμεγίνεται να προσθέσουμε μόνιμα στον τίτλο Απ: Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread/εδώ είναι το μέλι![]()
δεν γίνεται φιλέ εδώ στο σαιτ άλλος έχει το μαχαίρι άλλος και το πεπονι....εμείς μονο μέλι εχουμε
θα ήταν πραγματικός κράχτης μια τέτοια προσθήκη στον τίτλο του θρεντ θα ερήμωναν τα πορνοθρέντ και ο άντμιν θα πλήρωνε μετά κι αυτός για να γαμήσει όπως όλοι ;)
τραχανά έφαγα μόλις με φέτα μεσα
υψηλά ιδανικά και αξίες προσφορά στην κοινωνία μαςtsontes poytanes forum soyvlakia h zwh ton melon toy site
καλά ναι![]()
τραχανά έφαγα μόλις με φέτα μεσαΦεεεεεεεεεεεετα
την αύρα του Ιμπραήμ βγάζω του γνωστού ημιαιμου βεζιρηΦίλε βγάζεις την αύρα του επίδοξου δικτάτορα.![]()
![]()
![]()
υπαρχουν πολλα χοντρομοσχαρια που πανε σε σχολες χορου για να μαθουν τουερκ
γνωμη