artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
αφου θα παμε να τον απαξιωσουμε λεμε να του λεμε οτι ειναι αχρηστος που εγινε σουβλατζης και ποσο πιρφορος ητνε στο μπαρ και τετοια![]()
Ααααα
αφου θα παμε να τον απαξιωσουμε λεμε να του λεμε οτι ειναι αχρηστος που εγινε σουβλατζης και ποσο πιρφορος ητνε στο μπαρ και τετοια![]()
η σπυροπουλου ειναι απο τις ελαχιστες γυναικες που συμπαθω
θα την ηθελες για γκομενα?η σπυροπουλου ειναι απο τις ελαχιστες γυναικες που συμπαθω
10 Φ ΣΕ ηλια και φαλλοκρατη γιατι παιζαν ταβλι στην σκοπια και 50 φ στον μαριο γιατι η τουαλετα ηταν παλι χεσμενηπυρομαχικα ηλιας με φαλλοκρατη
τουαλετες μαριος
θαλαμοφυλακας μεμος
μηδας μαζι μου στο επιλοχαδικο με ουισκια χολμπορν κ τσατρουμπειτ
10 Φ ΣΕ ηλια και φαλλοκρατη γιατι παιζαν ταβλι στην σκοπια και 50 φ στον μαριο γιατι η τουαλετα ηταν παλι χεσμενη
επρεπε να καθαριζει και οχι να πινει φραπε στο ΚΨΜεγω εχεσα το πρωι
Ελα γαμησου τωρα ρε μαν,μιλαμεΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΕ !!!
Ελα γαμησου τωρα ρε μαν,μιλαμε
εκανα αρρωστα σκτα πριν λιγο
χρωμα ανοιχτο καφετι σαν μοκα παγωτο
λες να εχω καμια αρρωστια η φταιει το μελι
φταιει ο μαλακας ο μαριος που δεν καθαριζει καλα και θα πεθανουμε ολοι απο χολεραεκανα αρρωστα σκτα πριν λιγο
χρωμα ανοιχτο καφετι σαν μοκα παγωτο
λες να εχω καμια αρρωστια η φταιει το μελι
νομιζεις οτι θα πας πανω η κατω?παιδια αν σταματησω να γραφω θα ειμαι στον ουρανο κ θα σας καμαρωνω![]()
νομιζεις οτι θα πας πανω η κατω?![]()
εγω θα παω ισια,θα βγω με ελλειπτικη τροχια εξοδου απο την γηινη βαρυτητα και μετα ντουγρου για τον σειριοΨαγμένη άποψη![]()
εγω θα παω ισια,θα βγω με ελλειπτικη τροχια εξοδου απο την γηινη βαρυτητα και μετα ντουγρου για τον σειριο