Επισκέπτης
Τι έφαγες?
τσίμπησα κάτι στον γάμο
Τι έφαγες?
γιατι στους γαμους δεν σεβριρουν τοστακια μηδα? το σκεφτηκες ποτε?τσίμπησα κάτι στον γάμο
πού το έχει τέτοια ώρα
νομίζω είναι η ταινία που την έχω δει περισσότερες φορές μαζί με το κόμπρα του σταλόνε
χορτοπιτα ξυνογαλα και μελιΤι έφαγες?
τι σκεφτεσαι οταν βλεπεις αμερικανικες χριστουγεννιατικες ταινιες που ολη η οικογενεια ειναι αγαπημενη και τρωει γαλοπουλα μπροστα απο το τζακι και συζητανε που θα χαλασουνε το μπονους που πηρε στο μισθο του ο πατερας ενω περιμενουν τον αη βασιλη να τους φερει τα δωρα που ζητησαν?κ χομ αλον
τι σκεφτεσαι οταν βλεπεις αμερικανικες χριστουγεννιατικες ταινιες που ολη η οικογενεια ειναι αγαπημενη και τρωει γαλοπουλα μπροστα απο το τζακι και συζητανε που θα χαλασουνε το μπονους που πηρε στο μισθο του ο πατερας ενω περιμενουν τον αη βασιλη να τους φερει τα δωρα που ζητησαν?
χριστουγεννα τους ειχε ξεκοιλιασει ο τυπος?σκεφτομαι αυτον που τους ειχε ξεκοιλιασει ολους ακομα κ την γιαγια του κ ενα γειτονα με αυτο που εχουμε για το τζακι
γιορτη αγαπηςχριστουγεννα τους ειχε ξεκοιλιασει ο τυπος?
γιορτη αγαπης
trabas kana zori?γιορτη αγαπης
απο πολλα γαμησιαη κελλυ γτ εχει τοσο χαλαρο μουνι
αετσιε;trabas kana zori?
εκεί υπάρχει κίνδυνος πνευμονίας μάλλον γιατί είναι ακραία περίπτωση
εγω σημερα το μεσημερι πηγα για τρεξιμο και ημουν με το κοντομανικο και το σορτσάκι και οταν σταμάτησα και ξεκινησα να κανω διατάσεις ζεσταινομουν κιολας. Ενω ειχα σταματήσει για κανα 15λεπτο το τρέξιμο.
σιγαexei gkomeno?
ειναι επειδη εσενα δε σε γουσταρουνε ουτε τα μικροβια ;)
εγω σημερα το μεσημερι πηγα για τρεξιμο και ημουν με το κοντομανικο και το σορτσάκι και οταν σταμάτησα και ξεκινησα να κανω διατάσεις ζεσταινομουν κιολας. Ενω ειχα σταματήσει για κανα 15λεπτο το τρέξιμο.
απο πολλα γαμησια