Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν είχα γάμο :idiot:

πολύ μαλακία αυτό με τους μπουφέδες εγώ προτιμώ σερβιτόρους να τα φέρνουν λίγα λίγα στο τραπέζι είμαι ολντ σκουλ σ'αυτά ;)

ριξε το κινητο σου στην τσεπη ενος σερβιτορου που ειναι μπρατσαρας κ κουκλαρος κ μετα κανε φασαρια οτι στο εκλεψαν κ παρε την αστυνομια  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν είχα γάμο :idiot:

πολύ μαλακία αυτό με τους μπουφέδες εγώ προτιμώ σερβιτόρους να τα φέρνουν λίγα λίγα στο τραπέζι είμαι ολντ σκουλ σ'αυτά ;)
ο σλαβι μας ειπε οτι ησουν σε γαμο και μετα ανησυχησαμε που αργησες, την επομενη φορα που θα βγεις να παιρνεις και ζακετα μαζι σου  ;)

Επισκέπτης
ριξε το κινητο σου στην τσεπη ενος σερβιτορου που ειναι μπρατσαρας κ κουκλαρος κ μετα κανε φασαρια οτι στο εκλεψαν κ παρε την αστυνομια  ;)

να τον εκδικηθώ επειδή ο θεός τον έκανε ωραίο και θα 'χει γκόμενες αυτό είναι το σκεπτικό σου :think:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μπορει να ριξει και ενα πιατο σουπα στο κεφαλι του και μετα να πλακωσει στα μπουνιδια τον σερβιτορο που σερβιρει τις σουπες  ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
να τον εκδικηθώ επειδή ο θεός τον έκανε ωραίο και θα 'χει γκόμενες αυτό είναι το σκεπτικό σου :think:
οχι, απλα επειδη εισαι σκατοψυχος και θες να τον δεις να υποφερει στη φυλακη που θα τον πηδανε οι νιγηριανοι  ;)

Επισκέπτης
ο σλαβι μας ειπε οτι ησουν σε γαμο και μετα ανησυχησαμε που αργησες, την επομενη φορα που θα βγεις να παιρνεις και ζακετα μαζι σου  ;)

άκου τι μου είπαν τις προάλλες ότι δεν αρρωσταίνεις αν ντύνεσαι ελαφρά αρρωσταίνεις από ιούς μόνο δηλαδή είναι μύθος αυτό που μας μαθαίναν από μικρά :think:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
άκου τι μου είπαν τις προάλλες ότι δεν αρρωσταίνεις αν ντύνεσαι ελαφρά αρρωσταίνεις από ιούς μόνο δηλαδή είναι μύθος αυτό που μας μαθαίναν από μικρά :think:

κ ο μπολντης το εχει πει αυτο

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
an kleisoun ta site posoi tha fountaroun

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αυτοι που σου το ειπαν τωρα δλδ κυκλοφορουνε με σαγιοναρα και κοντομανικο φανελακι?  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom