Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
και ο πηγασιος θα κοψει την πιτα

ναι κ πηγασιος κ δεληολανης

μηδα ζανουσι γομολαστιχες κασετινες τετραδια  κλπ θα λενε για το ποσο σκατα ειναι η κοινωνια σημερα κ ποσα ψυχολογικα προβληματα εχουν οι χρηστες του νετ

Επισκέπτης
ναι κ πηγασιος κ δεληολανης

μηδα ζανουσι γομολαστιχες κασετινες τετραδια  κλπ θα λενε για το ποσο σκατα ειναι η κοινωνια σημερα κ ποσα ψυχολογικα προβληματα εχουν οι χρηστες του νετ

αν εξαιρέσεις τον δεληολάνη έχω φτιάξει οικογένειες κλώνων δεν το είχα αντιληφθεί :think:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
εναν τυπο βασικα που θελει εγκλεισμο

Αν ήμουν ιδιοκτήτης του σάιτ θα πλήρωνα όσο όσο τον Λαστ να γράφει αποκλειστικές ενημερώσεις. Το σάιτ χρειάζεται ποιότητα και όχι προμοτόρικες αηδίες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
δεν ξέρουμε από πού γράφει ;)
πρεπει να τον εχεις δει ειναι ενα πρεζονι μαστουρωμενο απο zyprexa aloperidin και vulbegal που παιρνει σβαρνα τα μπουρδελα και ρωταει ποια ειναι βαρδια.....συνηθως φοραει κοκκινο μπουφαν και κρανος που δεν το βγαζει και μιλαει σαν καθυστερημενος....αμα τον εβρισκα μπροστα μου θα του βαζα  την μποτα στον κωλο

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
πρεπει να τον εχεις δει ειναι ενα πρεζονι μαστουρωμενο απο zyprexa aloperidin και vulbegal που παιρνει σβαρνα τα μπουρδελα και ρωταει ποια ειναι βαρδια.....συνηθως φοραει κοκκινο μπουφαν και κρανος που δεν το βγαζει και μιλαει σαν καθυστερημενος....αμα τον εβρισκα μπροστα μου θα του βαζα  την μποτα στον κωλο
κ εσυ που το ξερεις?

Επισκέπτης

ξεροχύνω με ίνφος :cum:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
μηδα αμα με προδωσεις θα σου βαλω τα γυαλια στο τουσι σου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Γιατί δε βγάζει το κράνος μαν; Για να μη γελάει ο κόζμος με τη μάπα του; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom