Επισκέπτης
εναν τυπο βασικα που θελει εγκλεισμο
δεν ξέρουμε από πού γράφει ;)
και ο πηγασιος θα κοψει την πιτα
ναι κ πηγασιος κ δεληολανης
μηδα ζανουσι γομολαστιχες κασετινες τετραδια κλπ θα λενε για το ποσο σκατα ειναι η κοινωνια σημερα κ ποσα ψυχολογικα προβληματα εχουν οι χρηστες του νετ
μηδα ο νικ 7 σε εχει βοηθησει
πρεπει να τον εχεις δει ειναι ενα πρεζονι μαστουρωμενο απο zyprexa aloperidin και vulbegal που παιρνει σβαρνα τα μπουρδελα και ρωταει ποια ειναι βαρδια.....συνηθως φοραει κοκκινο μπουφαν και κρανος που δεν το βγαζει και μιλαει σαν καθυστερημενος....αμα τον εβρισκα μπροστα μου θα του βαζα την μποτα στον κωλοδεν ξέρουμε από πού γράφει ;)
κ εσυ που το ξερεις?πρεπει να τον εχεις δει ειναι ενα πρεζονι μαστουρωμενο απο zyprexa aloperidin και vulbegal που παιρνει σβαρνα τα μπουρδελα και ρωταει ποια ειναι βαρδια.....συνηθως φοραει κοκκινο μπουφαν και κρανος που δεν το βγαζει και μιλαει σαν καθυστερημενος....αμα τον εβρισκα μπροστα μου θα του βαζα την μποτα στον κωλο
πρεπει να τον εχεις δει ειναι ενα πρεζονι μαστουρωμενο απο zyprexa aloperidin και vulbegal που παιρνει σβαρνα τα μπουρδελα και ρωταει ποια ειναι βαρδια.....συνηθως φοραει κοκκινο μπουφαν και κρανος που δεν το βγαζει και μιλαει σαν καθυστερημενος....αμα τον εβρισκα μπροστα μου θα του βαζα την μποτα στον κωλο
.αμα τον εβρισκα μπροστα μου θα του βαζα την μποτα στον κωλο
τον νοσηλευα παλιακ εσυ που το ξερεις?
τον μαριο ουτε μαγειρια μην τον βαζεις....εριξε στην φασολαδα σοδα αντι για αλατισου αρεσουν οι υπηρεσιες που βγαζω
σου αρεσουν οι υπηρεσιες που βγαζω
πρεπει να τον εχεις δει ειναι ενα πρεζονι μαστουρωμενο απο zyprexa aloperidin και vulbegal που παιρνει σβαρνα τα μπουρδελα και ρωταει ποια ειναι βαρδια.....συνηθως φοραει κοκκινο μπουφαν και κρανος που δεν το βγαζει και μιλαει σαν καθυστερημενος....αμα τον εβρισκα μπροστα μου θα του βαζα την μποτα στον κωλο
τρωω φακεςmpily...![]()
![]()
gamane oi fakes.τρωω φακες
ξυδιgamane oi fakes.
richneis xidi or lemoni?