Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
γιατι την κρατας φιλε εχει ληξει
ekei θα μεινει μεχρι να με παρει ο θεος στην αγκαλια του φιλε
γιατι την κρατας φιλε εχει ληξει
εχω κ εγω μια καποτα ντιουρεξ στο πορτοφολι μου αθικτη 12 χρονια τωρα
μου το ειχε πει ενας κολλητος μου παλια πουτανας γιος να εχω μια μαζι μηπως κατσει σκηνικο με λυσσαρα γκομενακι
Αρκεί να σου πω ότι μόλις μου έστειλε μήνυμα η τυπισσα λέγοντας μου πως ειμαι πολυ καλο παιδι :S αύριο γυρνάω Αθήνα για διακοπές, θα ρίξω ενα ξεγυρισμένο γαμησι στην Τερέζα τη Βραζιλιάνα να έρθω στα ίσα μου...
φιλε τι θα γινει με το σαιτ;θα κυκλοφορουν ελευθεροι ολοι οι ψυχοππαθεις;Φίλε δε σε θέλει ο μήνας... Βγάλτη ήσυχα σπιτικά συμβουλή μου.
φιλε τι θα γινει με το σαιτ;θα κυκλοφορουν ελευθεροι ολοι οι ψυχοππαθεις;
εχω κ εγω μια καποτα ντιουρεξ στο πορτοφολι μου αθικτη 12 χρονια τωρα
μου το ειχε πει ενας κολλητος μου παλια πουτανας γιος να εχω μια μαζι μηπως κατσει σκηνικο με λυσσαρα γκομενακι
είχα 2/2 καληνύχτες η μία 45 μόλις με είδε με κοίταζε σαν εξωγήινο ενώ της είχα δείξει φωτος της ηλίθιας αλλά από κοντά που με είδε έτσι μικρό κώλωσε η άλλη μέσω νετ και αυτή όμως μικρότερη αλλά θέλει τον χρόνο της και εγώ δεν διαθέτω χρόνο καλύτερα στο σάιτ εδώ με τα παιδιά και το μελάκι![]()
Και μόνο που ασχολείσαι διαπράτεις αίρεση.
Στο μπαντού έβαλες τις φωτό;
όχι αλλά δεν έχει σημασία πάντως το μπαντού είναι γτπ απαράδεκτο σάιτ![]()
Πες ένα καλό σάιτ γνωριμιών. Θέλω να γαμήσω κι εγώ σαρανταπεντάρα.
γιατί ποιός γάμησε 45άρα μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα![]()
Γιατί δε μου απαντάς; Δε σε έχω βοηθήσει τόσες φορές;
πες μία![]()
φιλε τι θα γινει με το σαιτ;θα κυκλοφορουν ελευθεροι ολοι οι ψυχοππαθεις;
Ε άντε γαμήσου μουνόπανο!πες μία![]()
εναν τυπο βασικα που θελει εγκλεισμοΣε ποιούς αναφέρεσαι μαν;
και ο πηγασιος θα κοψει την πιταστο ρεβεγιον της πρωτοχρονιας θα μπουν στο τσατθρεντ τζιελ θεσσαλος μαβερικ μπιχτης κ σια κ ο ενας θα βριζει το σπιτι του αλλου με ραντεβου θανατου στην πρεζοπιατσα
πιστευω θα ειναι το αφαν γκαντε της ανωμαλιας για το 2014