redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ο λάιον άρχισε,όμως...δεν χρειαζόταν ρουφιανόκουμπο με τέτοια πινακίδα που έφτιαξε ο σκίουρος ήταν προκλητικά ορατή από χιλιόμετρα![]()
δωσε λινκ ;)δεν χρειαζόταν ρουφιανόκουμπο με τέτοια πινακίδα που έφτιαξε ο σκίουρος ήταν προκλητικά ορατή από χιλιόμετρα![]()
Δεν το ειδες ρε?δωσε λινκ ;)
ο κοσνικ ψοφησε τον θαψαμε τον φαγανε τα σκουληκια τελος, μεχρι και το θρεντ του κλειδωθηκε, παμε για αλλα τωραο κοσνικ
![]()
Ειπαμε, το εχασε το δικιο του, αλλά δεν νομιζω ότι αρχισε αυτος.δεν χρειαζόταν ρουφιανόκουμπο με τέτοια πινακίδα που έφτιαξε ο σκίουρος ήταν προκλητικά ορατή από χιλιόμετρα![]()
Δεν έχει σημασία η αρχή αλλά το τέλος.ο λάιον άρχισε,όμως...![]()
οχι αφου τωρα μπηκα ουτε ξερω τι λετε :SΔεν το ειδες ρε?
Ο kosnik26 είναι τόσο μα τόσο μαλάκας που δεν το θέλει ούτε θεός ούτε διάολος. ;)ο κοσνικ ψοφησε τον θαψαμε τον φαγανε τα σκουληκια τελος, μεχρι και το θρεντ του κλειδωθηκε, παμε για αλλα τωρα![]()
ο λάιον άρχισε,όμως...![]()
mhda διαβασες κανα βιβλιο τελευταια
Δεν θελω να το παραθεσω, πηγαινε σελιδα 7350 στο θρεντ του ολυμπιακου.οχι αφου τωρα μπηκα ουτε ξερω τι λετε :S
Ο [size=30pt]ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ LION7[/size] ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΔΥΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 7345, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΔΙΝΕ ΤΟ Χ ΣΤΟ LIVE (ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ, ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ)
ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ)
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΕΝΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΩΝ, ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΣΤ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΘΛΗΜΑ
ΕΙΔΕΜΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΣΤ...
![]()
Δεν θελω να το παραθεσω, πηγαινε σελιδα 7350 στο θρεντ του ολυμπιακου.
αν ηταν ο αλεξ θα ειχε ξεσκιστει να παταει το ρουφιανοκουμπο ;)ωραίος ο άλεξ![]()
αν ηταν ο αλεξ θα ειχε ξεσκιστει να παταει το ρουφιανοκουμπο ;)
κανονικα πρεπει να του ριξεις και μια στην κεφαλα και να γινει 1,40 ;)αποτι διαβασα ο λαιον7 του εβρισε το σπιτι οποτε σαν δικαστης κρινω ενοχο τον λαιον7
Ο καλός δικηγόρος είναι πρωτίστος καλός ρουφιάνος. ;)μπορούμε να το λέμε και αλεξόκουμπο νομίζω του ανήκει δικαιωματικά ;)