Επισκέπτης
είδες τον λάιον έβγαλε τρελό μίσος στον σκίουρο ;)
Αυτόν δεν θα τον πειτε ρουφιανο? Μονο για μενα τα κρατατε αυτά?είδες τον λάιον έβγαλε τρελό μίσος στον σκίουρο ;)
είδες τον λάιον έβγαλε τρελό μίσος στον σκίουρο ;)
Αυτόν δεν θα τον πειτε ρουφιανο? Μονο για μενα τα κρατατε αυτά?
Ποση ζωη εχω γιατρε μου?η διαγνωση μου ειναι οτι εισαι μαλακας
Eσύ είσαι τύπος,μεγάλος και μοναδικός.Αυτόν δεν θα τον πειτε ρουφιανο? Μονο για μενα τα κρατατε αυτά?
οση και να εχεις, ζωη ειναι αυτο που κανεις? ;)Ποση ζωη εχω γιατρε μου?
πιρφορος?σημερα παλι ημουν με μια μουναρα ρωσιδα που την κοιτανε στο δρομο και πεφτουνε λιποθυμοι, ηρθε σπιτι μου, μου την επεσε να τη γαμησω και γω την εστειλα για να μπω στο τσατ σπαμ στα φιλαρακια μου τη γνωμη σας![]()
η διαγνωση μου ειναι οτι εισαι μαλακαςσημερα παλι ημουν με μια μουναρα ρωσιδα που την κοιτανε στο δρομο και πεφτουνε λιποθυμοι, ηρθε σπιτι μου, μου την επεσε να τη γαμησω και γω την εστειλα για να μπω στο τσατ σπαμ στα φιλαρακια μου τη γνωμη σας![]()
Αυτόν δεν θα τον πειτε ρουφιανο? Μονο για μενα τα κρατατε αυτά?
Προφανως δεν αναφέρομαι στον σκιουρο.δεν θα πούμε ρουφιάνο τον σκίουρο φίλε ο νεκρός δεδικαίωται![]()
Συγχαρητηρια. Ρωσιδες υπαρχουν πολλες, φιλαράκια λιγα.σημερα παλι ημουν με μια μουναρα ρωσιδα που την κοιτανε στο δρομο και πεφτουνε λιποθυμοι, ηρθε σπιτι μου, μου την επεσε να τη γαμησω και γω την εστειλα για να μπω στο τσατ σπαμ στα φιλαρακια μου τη γνωμη σας![]()
τυπε καθε μερα γαμαω μουναρες ;) αυτο που ειναι ξεχωριστο ειναι τα φιλαρακια μου στο τσατ σπαμπιρφορος?
η διαγνωση μου ειναι οτι εισαι μαλακας
afoy to filaraki sou efage b@nτυπε καθε μερα γαμαω μουναρες ;) αυτο που ειναι ξεχωριστο ειναι τα φιλαρακια μου στο τσατ σπαμ![]()
ποιος?afoy to filaraki sou efage b@n
σημερα παλι ημουν με μια μουναρα ρωσιδα που την κοιτανε στο δρομο και πεφτουνε λιποθυμοι, ηρθε σπιτι μου, μου την επεσε να τη γαμησω και γω την εστειλα για να μπω στο τσατ σπαμ στα φιλαρακια μου τη γνωμη σας![]()
φαγαμε πελιμενια που μαγειρεψε εκεινη και μια μαλακια σαν τηγανητα με ζαχαρουχο γαλα απο πανω ;)Ούτε φαλάφελ,δεν της πήρες? :S
Προφανως δεν αναφέρομαι στον σκιουρο.