Επισκέπτης
ξεροσφυρι τα εφαγες? δεν ηπιες καμια σαπια μπυρα απο τα λιντλ ;)
τι είμαι αλκοολικός για να πίνω μόνος μου ;)
ξεροσφυρι τα εφαγες? δεν ηπιες καμια σαπια μπυρα απο τα λιντλ ;)
δλδ τωρα που τρως μονος σου τι εισαι βουλιμικος? ;)τι είμαι αλκοολικός για να πίνω μόνος μου ;)
δλδ τωρα που τρως μονος σου τι εισαι βουλιμικος? ;)
απο τοτε που η χοντροροζυ ειδε το βιντεο με τα χαιρετισματα του ελσου εχει εξαφανιστει ο αλεξ, τον εφαγε ή τον εκοψε πολλα μικρα κομματακια και τον φυλαει στον καταψυκτη του σπιτιου της για να τον κερασει στους φιλους της στο ρεβεγιον τη γνωμη σουάλλος ειδικός στους καφέδες άλλος στα άρματα μάχης του β' παγκοσμίου γαμάει το σάιτ![]()
απο τοτε που η χοντροροζυ ειδε το βιντεο με τα χαιρετισματα του ελσου εχει εξαφανιστει ο αλεξ, τον εφαγε ή τον εκοψε πολλα μικρα κομματακια και τον φυλαει στον καταψυκτη του σπιτιου της για να τον κερασει στους φιλους της στο ρεβεγιον τη γνωμη σου
τυπε τα αμυγδαλα θα σε πειραξουν
εγώ σπιτικό κλαμπ τρίπατο από καραμολέγκο 2 φέτες τυρί βραστό αυγό μαγιονέζα και μια τηγανιά πατάτες 2σοκοφρέτες κλασικές 1 με φουντούκι και στο ενδιάμεσο μερικά αποφλοιωμένα αμύγδαλα κακής ποιότητας ;)
τυπε τα αμυγδαλα θα σε πειραξουν
οι πρωινες ωρες ειναι για τους αργοσχολους......εδω ειναι αρενα παλαιμαχωναυτο το θρεντ δεν λειτουργει ποτε τις πρωινες ωρες...
οι πρωινες ωρες ειναι για τους αργοσχολους......εδω ειναι αρενα παλαιμαχων
ολα ειναι παραμυθια εκτος απο το ιπποφαες που κανει δουλεια και το ginsengμαν μια περιεκτική γνώμη για υπερτροφές θα ήθελα![]()
ολα ειναι παραμυθια εκτος απο το ιπποφαες που κανει δουλεια και το ginseng
καπως ετσι.....επισης και τα συμπληρωματα με ψευδαργυρο εχουν καποιες θετικες μελετεςέλα ρε![]()
το πρώτο είναι για καλό ανοσοποιητικό και το δεύτερο για ενέργεια σωστά![]()
θα ανοιξω ενα θρεντ μια μερα για συμπληρωματα διατροφης αμα βρω χρονο