Επισκέπτης
Βαλε και τον εαυτο σου, μη ντρεπεσαι
εγώ μόνο για το σπαμθρεντ ήμουν πάντα μέχρι εκεί
Βαλε και τον εαυτο σου, μη ντρεπεσαι
Πιστεύεις οτι έχει εξαφανηστεί?![]()
ε τα γνωστα ρουφιανιλικια του γλ, τσιμπουκακι ακαπωτο στους κανονικους μοντ και κωλο στον αντμιν μεχρι να γινει το δικο τουΓια πες σκηνικό
Θέλεις γκόμενα?Το πιο πιθανο ειναι να βρηκε γκομενα. Μεχρι κι αυτος βρηκε γκομενα κι εμεις καθομαστε και μαλακιζομαστε με το μήδα
Το πιο πιθανο ειναι να βρηκε γκομενα. Μεχρι κι αυτος βρηκε γκομενα κι εμεις καθομαστε και μαλακιζομαστε με το μήδα
ο αβραμης ειναι εδω αλλα δε μπορειτε να τον αναγνωρισετε γιατι καθε κλωνος του εχει τη δικια του προσωπικοτητα ;)Πιστεύεις οτι έχει εξαφανηστεί?![]()
Θέλεις γκόμενα?
Κυρίως είσαι κοντός. ;)δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω
οταν ξεκινας το καμακι με τη φραση : γεια ειμαι ο λαίον απο το μπου ντοτ κομ, κωλο δινεις? μη περιμενεις και πολλα απο τις πουριτανες ελλεηνιδες ;)δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω
τις προάλλες που είχατε βάλει το λινκ του μόρτη από το κόσμο είδα ότι γράφει ακόμα ο κολαούζος της βέλβυ εκεί απίστευτος τύπος χειρότερος κι από μαςεκτός αν βγάζει γαμησάκια απο κει
![]()
τυπε στο αλλο σαιτ δεν τον απειλουσαν οτι θα τον βρουν θα τον ξεβρακωσουν θα τον βγαλουν φωτος και θα τις βαλουν στο ιντερνετ? :S
τι αλητηριοι τυποι ειναι αυτοι
η ροχαλα ειναι
ο αβραμης ειναι εδω αλλα δε μπορειτε να τον αναγνωρισετε γιατι καθε κλωνος του εχει τη δικια του προσωπικοτητα ;)
ο αβραμης ειναι εδω αλλα δε μπορειτε να τον αναγνωρισετε γιατι καθε κλωνος του εχει τη δικια του προσωπικοτητα ;)
μηδα τι κουμπωσες για βραδυ? εγω ενα τσουρεκι και ενα κεκακι στεργιου ενα κουτι πατατακια λεις μια λουξ πορτο και μια μακαροναδα με σαλτσα και παρμεζανα μεχρι στιγμης τη γνωμη σου
πως αλλιως να ξεχασω το νωντα στο φαϊ και στο πιοτο το εχω ριξει :'(Τύπε,πιο πολύ και από τον γλ...έφαγες για βράδυ... :S
πως αλλιως να ξεχασω το νωντα στο φαϊ και στο πιοτο το εχω ριξει :'(
μηδα τι κουμπωσες για βραδυ? εγω ενα τσουρεκι και ενα κεκακι στεργιου ενα κουτι πατατακια λεις μια λουξ πορτο και μια μακαροναδα με σαλτσα και παρμεζανα μεχρι στιγμης τη γνωμη σου
ο σεβαλιες θα φαει πολλες μαπες να του πεις που κανει οτι δεν ειδε το ποστ σου ;)Ο Σεβαλιές,έκανε ότι δεν είδε -και καλά-...το ποστ μου...για Νωντότσαρκα... ;)
ξεροσφυρι τα εφαγες? δεν ηπιες καμια σαπια μπυρα απο τα λιντλ ;)
εγώ σπιτικό κλαμπ τρίπατο από καραμολέγκο 2 φέτες τυρί βραστό αυγό μαγιονέζα και μια τηγανιά πατάτες 2σοκοφρέτες κλασικές 1 με φουντούκι και στο ενδιάμεσο μερικά αποφλοιωμένα αμύγδαλα κακής ποιότητας ;)