Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Εκανα εφοδο 6.47 και κοιμούνταν ο μπολντης ενω ο Μάριος τράβαγε μαλακία με μέτωπο στον τοιχο
εγω τους αλλαξα 4-6
υπαρχουν κ τα ποστ μου
Εκανα εφοδο 6.47 και κοιμούνταν ο μπολντης ενω ο Μάριος τράβαγε μαλακία με μέτωπο στον τοιχο
ΑΠΑΤΕΩΝΑς ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΗΤΕΡάλλος το κάνει αυτό νομίζω ο βαρέλας και μετά βγαίναν οι άλλοι τύποι στο νετ οι χαροκαμένοι και γράφαν πόσες μπροστάτζες του είχαν σκάσει![]()
![]()
ηταν ο αυθεντικος ζανουσι τυπε?ωραιος τυπος ο ζανουσι τυπε,ειχε αφησει διαφημιστικα φυλλαδια σε αυτοκινητα στη φωκαιας
επρεπε να του παρεις το οπλο του μπολντη και να φυγεις τυπεΕκανα εφοδο 6.47 και κοιμούνταν ο μπολντης ενω ο Μάριος τράβαγε μαλακία με μέτωπο στον τοιχο
τα συνθηματικα τα πήρες;εγω τους αλλαξα 4-6
υπαρχουν κ τα ποστ μου
θέλετε μια ιστορία απο το κεντρο;επρεπε να του παρεις το οπλο του μπολντη και να φυγεις τυπε
πας σου κανει προβλεψη και δεν τρως φολα στα μπουρδελα ;)ωραιος τυπος ο ζανουσι τυπε,ειχε αφησει διαφημιστικα φυλλαδια σε αυτοκινητα στη φωκαιας
ΑΠΑΤΕΩΝΑς ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΗΤΕΡ![]()
τα συνθηματικα τα πήρες;
εχεις υποψην σου το καφενειο που ανοιξε ο χορταρεας;ούτε δύσκολες υποθέσεις σεξουαλικού περιεχομένου δεν είναι ικανός να λύσει ο αστείος![]()
δεν τον ειδα τυπε,τα χαρτια ειδα στα αυτοκινητα,δεν πιστευω ολοκληρος ζανουσι να τα μοιραζε ο ιδιοςηταν ο αυθεντικος ζανουσι τυπε?
επανελαβε το αληθες αλλιως καλω επεισοδιοσυνθημα τετραδιος
παρασυνθημα γομολαστιχας ηταν
για πες τυπεθέλετε μια ιστορία απο το κεντρο;
συνθημα τετραδιος
ο μαριος εχει φαει 10μ κρατηση και 6φ ;)συνθημα τετραδιος
Και σιγά μην ξυπνήσουν.επανελαβε το αληθες αλλιως καλω επεισοδιο
εχεις υποψην σου το καφενειο που ανοιξε ο χορταρεας;![]()
θα ειχε σπασει αμα δεν εκανε γιωταμηνο τυπεο μαριος εχει φαει 10μ κρατηση και 6φ ;)
και εχει κατι αλβανιδες που σου λενε τον καφε φθηναπανέξυπνος επιχειρηματίας ηταν πάντα αυτός το άνοιξε για να ξεπλύνει το μαύρο χρήμα που είχε βγάλει ;)
και εχει κατι αλβανιδες που σου λενε τον καφε φθηνα![]()