Επισκέπτης
eldyk exei tetoio progevma
τοστ με τονο κ καλαμπακι κ μαγιο
άψητο όμως ;)
eldyk exei tetoio progevma
τοστ με τονο κ καλαμπακι κ μαγιο
τυπε μαλλον μουφα μηδας ειναι :Sγτ δεν το μαντεψες πριν το φας οτι θα ειναι αηδια? τι σκατα μηδας εισαι?
τυπε μηδα τι αηδιες ειναι αυτες που τρως :S
Συνήθως τρώει χειρότερα.τυπε μηδα τι αηδιες ειναι αυτες που τρως :S
τυπε αν σε πιασει κοψιμο ολο το βραδυ και χασεις τον χιο μην διαμαρτυρεσαι μετα :Sγάμησέ τα μαν ο καραμολέγκος άψητος έχει πολύ γλυκιά γεύση χάλια συνδυασμός με τόνο νομίζω δηλητηριάστηκα *P
τυπε λες να ειναι σαν τον γκριφφιν και να ζει ταυτοχρονα σε πολλα χωροχρονικα συνεχη και το μελλο του να οριζεται απο τυχαιες λεπτομερειες?τυπε μαλλον μουφα μηδας ειναι :S
άψητο όμως ;)
τυπε την προηγουμενη φορα ελεγε για ενα πεινιρλι που ηταν σαν σολαΣυνήθως τρώει χειρότερα.![]()
και γιατι δε γραφεις καμια προμοτοριστικη κριτικη? ή εστω να ανοιξεις μια ημερησια ενημερωση για προφητειες?ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο το τσιράκι του μήδα είμαι![]()
pes μου οτι εβαλε μεσα στην τοστιερα ψωμι με τονο σε λαδι :S :S :S :S
ποιά τοστιέρα ρε φίλε άψητο λέμε πώς να το πως αλλιώς δεν το έψησα![]()
και γιατι δε γραφεις καμια προμοτοριστικη κριτικη? ή εστω να ανοιξεις μια ημερησια ενημερωση για προφητειες?
και γιατι δε γραφεις καμια προμοτοριστικη κριτικη? ή εστω να ανοιξεις μια ημερησια ενημερωση για προφητειες?
Τ΄ρωει τόστ με αυγό μάτι. ;)τυπε την προηγουμενη φορα ελεγε για ενα πεινιρλι που ηταν σαν σολα
κρυο και αηδιαστικο :S
οχι ρετι να γράψω στην κριτική ότι γάμησα τον μήδα![]()
καταλαβα.Ειναι καλος τουλαχιστον;θα μου τα πει ολα;προμότορας είμαι ;)
οχι ρεσαν αυτο το νικ που εγραφε για τον αλεξ ποσο γαματος δικηγορος ειναι που νικησε την υποθεση απο το τηλεφωνο? τετοια ;)