dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
που ναι η κριτικη στην πρωτη σελιδα?εστειλες?εχω μια δουλεια και ερχομαι....
που ναι η κριτικη στην πρωτη σελιδα?εστειλες?εχω μια δουλεια και ερχομαι....
εγω εχω πιει κατι τσίπουρα τωρα κ γαμαω κ κατσικα αμα λαχει....![]()
![]()
αν δεν ψοφησει αυτη η σκυλα θα μιλαμε για την μεγαλητερη πατατα ολων των εποχων...κανονικα θελει κωλοξεσκισμα απο Ογκουστ μαρκ κ σφαιρα στην κοιλια μετα που ποναει.να δεις που θα την γλιτώσει η σκατοπουτάνα η τζέμα τελικά..
..
εγώ αν την ακούσω τσίπουρα μετά δεν μπορώ ούτε την τρύπα να βρω![]()
αν δεν ψοφησει αυτη η σκυλα θα μιλαμε για την μεγαλητερη πατατα ολων των εποχων...κανονικα θελει κωλοξεσκισμα απο Ογκουστ μαρκ κ σφαιρα στην κοιλια μετα που ποναει.
τερμα ο οικτος
εχω μια δουλεια και ερχομαι....
Μην αργήσεις φίλε. Σε χρειαζόμαστε.
μονο με την οπισθεν γαμας εσυΣου γαμαω το σπιτακι![]()
μονο με την οπισθεν γαμας εσυ
tsimpa ena arxidakiτυρογαλά ελα να σου πω στο αυτακι
ποιός την είπε αυτή τη μαλακία να του ξηγήσω τ'όνειρο ;)
να δεις που θα την γλιτώσει η σκατοπουτάνα η τζέμα τελικά..
..
εγώ αν την ακούσω τσίπουρα μετά δεν μπορώ ούτε την τρύπα να βρω![]()
Σωστό είναι αυτό για τα όνειρα.Δεν είναι μαλακία φίλε. Καθαρά προσωπά δε βλέπεις. Θυμήσου το βράδυ στο ονειρο που θα δεις να το προσέξεις
Δεν είναι μαλακία φίλε. Καθαρά προσωπά δε βλέπεις. Θυμήσου το βράδυ στο ονειρο που θα δεις να το προσέξεις
Ναρκωκουλτουρα. ηλιθια.είσαι σκληρό αντράκι πακιστανέ πουλάς και ναρκογνώση στο μπου όπως είχε πει ο μάριος και αισθάνεσαι περήφανος![]()
Ξέρεις υποσυνείδητα ποιο πρόσωπο "βλέπεις" αλλά εμφανή χαρακτηριστικά προσώπου δε "βλέπεις".Ακριβώς το ίδιο λες στο bold.τι λες ρε μαν θυμάμαι μια χαρά τα πρόσωπα πολλές φορές ξυπνάω και λέω μα καλά πώς γίνεται να ήταν αυτός-ή ενώ είχε άλλη φάτσα![]()
Ξέρεις υποσυνείδητα ποιο πρόσωπο "βλέπεις" αλλά εμφανή χαρακτηριστικά προσώπου δε "βλέπεις".
Τα ονειρα σου εχουν και μεγαλη χρονικη διαρκεια Για πεςσ'έβγαλα απ'την τρύπα σου![]()
![]()
Ακριβώς το ίδιο λες στο bold.