Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ποιός την είπε αυτή τη μαλακία να του ξηγήσω τ'όνειρο ;)
σου αρεσε το ποστ μου με τον γουινι χωρις βρακι που ειναι ερμαφροδιτος
ποιός την είπε αυτή τη μαλακία να του ξηγήσω τ'όνειρο ;)
θα ηθελα πολυ να γνωσρισω τους μιδες που βρισκονται μπρος και πισω απο τον ενδιαμεσο μιδα ;)
μουνηδες, μουνοπανα , μουνακια ή απλα πολυ κακοι ανθρωποι?file sot site yparxoyn atoma poy einai poly kakoi anthropoi
μουνηδες, μουνοπανα , μουνακια ή απλα πολυ κακοι ανθρωποι?
εσυ με το μισος που εχεις θα γινοσουν πολυ καλος ανθυπας ;)ολα μαζι θα γινοντουσαν φοβεροι επιλοχιες να ξερεις
εσυ με το μισος που εχεις θα γινοσουν πολυ καλος ανθυπας ;)
η μεγαλυτερη τιμωρια για τον ιπποτη ειναι που ειναι ιπποτης ;) ολη του τη ζωη θα ειναι ιπποτης....παιζεται γερο ποκερ στο θρεντ με την πολωνια
ο ιπποτης επειδη τον εκραξαν βγαζει κακια σε σουπερ παιδια οπως ειμαι εγω
καλο τζατζικι ειναι κ αυτος
ελα ηρθα και φευγω παλι,πες μουΓλίτσα...
δεν νομιζω ρε μαν......τι γλυκερολες και μαλακιες.....αμα βοηθουσε θα την συστηναν...Η γλυκερόλη βοηθάει τη στύση;
εγω εχω πιει κατι τσίπουρα τωρα κ γαμαω κ κατσικα αμα λαχει....Επειδή αυξάνει τον όγκο του αίματος. Μπορεί να κάνει τη στύση μεγαλύτερη. Στους μυες δουλεύει.
σιγα ,παραμυθια.....εχει μελετες;το δουλευει δεν μου λεει κατι....πως το τεκμηριωνεις;αντε τα λεμε μεταΕπειδή αυξάνει τον όγκο του αίματος. Μπορεί να κάνει τη στύση μεγαλύτερη. Στους μυες δουλεύει.
το θεμα ειναι ο τραγοςεγω εχω πιει κατι τσίπουρα τωρα κ γαμαω κ κατσικα αμα λαχει....![]()
![]()
σιγα ,παραμυθια.....εχει μελετες;το δουλευει δεν μου λεει κατι....πως το τεκμηριωνεις;αντε τα λεμε μετα
οχι ρε μαν... :Sτο θεμα ειναι ο τραγος![]()
εχω μια δουλεια και ερχομαι....poy tha pas file?