Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
η καλυτερη τεχνικη για ξυλο στο δρομο πιστευετε ειναι η κουτουλια?
κλοτσια στα αμελετητα τυπεη καλυτερη τεχνικη για ξυλο στο δρομο πιστευετε ειναι η κουτουλια?
οι κακες οι γλωσσες ειπανε οτι γκριζαρεις μπιλυ.Εγώ έχω πορνώδες μαλλί...![]()
να τα βαψει λες τυπε σαν τον δημητρακης?οι κακες οι γλωσσες ειπανε οτι γκριζαρεις μπιλυ.![]()
o Δημητρακης ρε τυπε δεν εχει κ πολλα...κ αυτα εμφυτευμενα ειναι...να τα βαψει λες τυπε σαν τον δημητρακης?
οι κακες οι γλωσσες ειπανε οτι γκριζαρεις μπιλυ.![]()
ναι Δασκαλε,ειναι αληθεια.Αλλα δεν ηξερα οτι ο κωτο-Σταμουλης ειναι σκουληκι.
Δεν ειχα δει το Φως το Αληθινο.Μετανοησα κ ισως ο Νωντας με στειλει 7 χρονια Θιβετ για να ατσαλωθω με Νωντοδυναμη κ πιστη.
H συμπεριφορά σου στο φούρνο δείχνει ότι είσαι σε καλό δρόμο. Σκατά στον συνάνθρωπο, καιάδα στους αδύναμους!
Ισχύει...αλλά καυλώνουν πιο πολύ τώρα...
2 κορασίδες ρωτούσαν τις προάλλες...κάποιον ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
-"Που είναι ο φίλος σου,ο γκριζομάλλης".....? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γκαρσονιερα ζωγραφου γεματο πεταμενα στρινγκακια στο σπιτι κ κουτακια απο μπυρες μαζι με βιβλια του καποδιστριακου
Ισχύει...αλλά καυλώνουν πιο πολύ τώρα...
2 κορασίδες ρωτούσαν τις προάλλες...κάποιον ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
-"Που είναι ο φίλος σου,ο γκριζομάλλης".....? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι τον ΝικοΚοτίδη...............![]()
![]()
:S :S :S
Στο εξωτερικό κανένας φοιτητής δεν έχει λεφτά για να νοικιάσει σπίτι. Σε μια άθλια εστία μένουν όλοι μαζί. Στην Ελλάδα και η τελευταία βλάχα έμενε σε ατομικό διαμέρισμα.
κ ο ριτσανρτ χαιτη αλλα οχι μουσι
καλα μου τα ελεγε ο τυροβλαχος
διαβασε το τοπικ του ξυρισματος μπας και μαθεις να ξυριζεσαι τυπε :Spaidia molis ξυρισα τα μουσια
κ ξυραφακι μετα οχι κοντρα
μεγαλουργει εκει ο Μπεμπας....διαβασε το τοπικ του ξυρισματος μπας και μαθεις να ξυριζεσαι τυπε :S