nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
h λεκιθινη λεει τιποτα
Για τη λάτζα ναι διαλύει τα λίπη.
h λεκιθινη λεει τιποτα
αυτη ψιλοενοχληθηκε,αλλα στα αρχιδια μου.Εγω να ειμαι καλα. ;)![]()
poy nai o midas na kanei ta kolpa toy
Τα Χριστούγεννα μου λείπει ο Σταματάκης απ' το σάιτ. Τον φαντάζομαι με κόκκινο σκούφο αιβασίλη.![]()
ναι ρε μαν,,,,Αυτήν την ψιλή φωνή? :S :S :S
σου πεφτουν τυπε?και εγω ξυρισμενα τα εχω τυπε![]()
τυπε,μονο ο Νωντας ειναι το νοημα της ζωης.Τύπε μου έχεις αρχίσει να γίνεσαι νωντότυπος!![]()
λες να ντυνεται αγιο βασιλης και να πηγαινει στο συνταγμα και να βγαζει μεροκαματο τα χριστουγεννα? και πιο διπλα ο αχαχουχας να πουλαει το πρωτοχρονιατικοΤα Χριστούγεννα μου λείπει ο Σταματάκης απ' το σάιτ. Τον φαντάζομαι με κόκκινο σκούφο αιβασίλη.![]()
πιστευωκ αυτος εχεις φτιαξει τη ζωη του σαν τον τσολια
παιζει να παρατησε το τει χαρτοκοπτικης που ηταν κ να μπηκε στρατο
θα εχει ξεκοψει κ απο τις τανες κ θα εχει βρει κανα μπαζακι να τον χωνει
βεβαια ανεργος θα ναι τωρα αλλα κατι θα βρει ισως παει επαρχια η εξωτερικο
κ στο τελος οταν παραμενουν μονοι στην πλατεια ,ο αχαχου θα κερναει κονιακ (που το χει κρυμενο στο παλτο του) τον κωτο-Σταμουλη για να ζεστανουν τις καρδιες τους.λες να ντυνεται αγιο βασιλης και να πηγαινει στο συνταγμα και να βγαζει μεροκαματο τα χριστουγεννα? και πιο διπλα ο αχαχουχας να πουλαει το πρωτοχρονιατικο
οχι τυπε ειμαι σγουρομαλλης και θελω να γινουν ισιασου πεφτουν τυπε?![]()
μαν 3 άτομα έχουν χαρακτηρίσει ρουφιάνο τον μάβερικ:
1) εσύ
2) ο κθούλου νομίζω
3) ο πιστόλιας![]()
παρε μπεμπιλις τυπε.οχι τυπε ειμαι σγουρομαλλης και θελω να γινουν ισια![]()
οχι τυπε ειμαι σγουρομαλλης και θελω να γινουν ισια![]()
τυπε,μονο ο Νωντας ειναι το νοημα της ζωης.![]()
![]()
λες να ντυνεται αγιο βασιλης και να πηγαινει στο συνταγμα και να βγαζει μεροκαματο τα χριστουγεννα? και πιο διπλα ο αχαχουχας να πουλαει το πρωτοχρονιατικο
μπορει να του εδινε στανταρακια για το στοιχημα τυπε :SΔεν ξεχνάω όμως ότι κάποτε προσπάθησες να υπερασπιστείς το Σταματάκη επειδή τον λιώσαμε. Η νωντοσία έχει φακέλους για όλους.
ναι Δασκαλε,ειναι αληθεια.Αλλα δεν ηξερα οτι ο κωτο-Σταμουλης ειναι σκουληκι.Δεν ξεχνάω όμως ότι κάποτε προσπάθησες να υπερασπιστείς το Σταματάκη επειδή τον λιώσαμε. Η νωντοσία έχει φακέλους για όλους.