kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
θα παραμεινει κοντα μας ο θεος ζανουσι ομως ή θα μας πουλησει σα το νωντα? ;)
αγνωσται οι βουλαι του ζανουσι τυπε :-
θα παραμεινει κοντα μας ο θεος ζανουσι ομως ή θα μας πουλησει σα το νωντα? ;)
Τσιμπουκοχειλια τυπε. Δεν ειναι χοντρη.σε σχεση με τη ροουζ μεχρι και η ορκα λεπτη ειναι![]()
Μια φορα πηρα με αρωμα και τις πεταξα.είναι κάποιες που βγαίνουν με άρωμα δεν έχω καταλάβει τον λόγο![]()
πρασινισες χρυσο μου???σε σχεση με τη ροουζ μεχρι και η ορκα λεπτη ειναι![]()
Αν αναφερεσαι στην φωτο, είναι ουσιαστικα παραπλανητικη. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Τσιμπουκοχειλια τυπε. Δεν ειναι χοντρη.![]()
Εκανε τον εξυπνο στον γλιτσα και του την φορεσε ο βλαχοςπρασινισες χρυσο μου???
![]()
![]()
![]()
Ειχε όμως αυτό το αμηχανο χαμογελο με τα κατεβασμένα ματια που σε μαγνητιζει...
Διορατικός!!!Τσιμπουκοχειλια τυπε. Δεν ειναι χοντρη.![]()
αμα λες την αληθεια σε αυτο το σαϊτ εισαι μισητος ;)πρασινισες χρυσο μου???
![]()
![]()
![]()
Ο Αλεξισμος θα κυριαρχησει, ελατε οσο είναι καιρος...παει ο ζανουσι, ζωη σε λογου μας....πολυ κομπλεξ εχει μαζευτει στο σαϊτ....σε βαθμο ξενερωματος....
![]()
Εμενα το λες?αμα λες την αληθεια σε αυτο το σαϊτ εισαι μισητος ;)
και γιατι να θελει να μας παραπλανησει δλδ?Αν αναφερεσαι στην φωτο, είναι ουσιαστικα παραπλανητικη. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Ουδόλως.Μπας κι ήταν αλλήθωρη;
Μπορει να την χοντρυνει και η καμερα. Η αναλυση να την χοντρυνε επισης.Αν αναφερεσαι στην φωτο, είναι ουσιαστικα παραπλανητικη. Καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Διορατικός!!!
:-* :-* :-*
Δεν ξερω τύπε. Εγω ξερω ότι από κοντα δεν εχει καμια σχεση.και γιατι να θελει να μας παραπλανησει δλδ?![]()
Απο σεβασμο ρε τυπε..εχεις την ηλικια του πατερα τηςΕιχε όμως αυτό το αμηχανο χαμογελο με τα κατεβασμένα ματια που σε μαγνητιζει...
Αμα ηθελα να χετε εικονα θα ειχα μοστραρει κανονικοτατα φωτοκαι γιατι να θελει να μας παραπλανησει δλδ?![]()