Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
φερθηκε σκουληκιαρικα και θα το πληρωσει
γτ το λες αυτο
τι εννοεις ψηλε μου
φερθηκε σκουληκιαρικα και θα το πληρωσει
Ναι.ειναι μεντιουμ ο ζανουσσι ρε πιρφορε![]()
Τι να κανω για να αποκτησω κι εγω πρασινακι? Ζηλευω.γιατι ετσι ρε λογαριασμο θα σου δωσω
Ενώ εσυ ησουνα παλια δεξιος και μετα επαθες την δικη σου επιφοιτησητοτε ητανε αριστερος, μετα επαθε την επιφοιτηση![]()
![]()
θα του τα πω απο κοντα οταν σφυριξω τη ληξη του ;)γτ το λες αυτο
τι εννοεις ψηλε μου
σα να μαζευονται πολλοι ρουφιανοιμαντεύω ότι μετράω λίγα ακόμα λεπτά παρουσίας σε αυτό το σάιτ![]()
Κοσνικ εσυ εισαι ρε?αν πεθάνεις θα φυτρώσουν αγριόχορτα εκεί που θα σε θάψουν ;)
βασιλικος ημουνα που δε μπορουσα να αντισταθω στις μουναρες του κκεΕνώ εσυ ησουνα παλια δεξιος και μετα επαθες την δικη σου επιφοιτηση![]()
μπες εκει που θα γραψω αυριο ενημερωση και γραψε απο κατω ζητω ο παοκΤι να κανω για να αποκτησω κι εγω πρασινακι? Ζηλευω.
Καμια ροδινη μην του πασαρεις μονο. ;)Εισαι ευσπροσδεκτος.![]()
Ζητω η ΝΔ θα γραψω.μπες εκει που θα γραψω αυριο ενημερωση και γραψε απο κατω ζητω ο παοκ
μαντεύω ότι μετράω λίγα ακόμα λεπτά παρουσίας σε αυτό το σάιτ![]()
καμια σχεση με πιατσα ο χασοδικης....για ρωτα τον για τις θερμιδες στους κατεψυγμενους αρακαδες θα στα πει με το ν κα με το σΝαι.
Με "οικογενειακό" χάρισμα.![]()
Μονο ο Κοσνικ κουβεντιαζει για τον θανατο μου εξαλλου.εδώ δες ο άλλος![]()
Κατσε να την παρω εγω πρωτα. Εκτος αν την εχω παρει και δεν το ξερωΚαμια ροδινη μην του πασαρεις μονο. ;)
δε κρατιεται να πατησει το ρουφιανοκουμποεδώ δες ο άλλος![]()
Κοσνικ εσυ εισαι ρε?
Παλι δεν ηρθε ρε, φοβάμαι ότι την εχασα.καμια σχεση με πιατσα ο χασοδικης....για ρωτα τον για τις θερμιδες στους κατεψυγμενους αρακαδες θα στα πει με το ν κα με το σ![]()
Δεν παταω ρουφιανοκουμπα εγω.δε κρατιεται να πατησει το ρουφιανοκουμπο![]()
στις σερβιετες κοιτας ή στηνεις καραουλι στα κατεψυγμενα μονοΠαλι δεν ηρθε ρε, φοβάμαι ότι την εχασα.