αυτος ο σεβαλιε πρεπει να ειναι μεγαλος μουνης, θα τον πλακωσω στις μαπες οταν ερθει στην πιατσα ξεφτυλιζει το ιδεωδες του νωντισμου![]()
Τύπε ο Σεβαλιές...είναι νωντότυπος και ξέρει πολεμικές τέχνες....το νου σου...
αυτος ο σεβαλιε πρεπει να ειναι μεγαλος μουνης, θα τον πλακωσω στις μαπες οταν ερθει στην πιατσα ξεφτυλιζει το ιδεωδες του νωντισμου![]()
αυτη στα δεξια ειναι η Κελλυ?? :o :o![]()
:- :- :- :- :-
αυτη στα δεξια ειναι η Κελλυ?? :o :o
Τύπε ο Σεβαλιές...είναι νωντότυπος και ξέρει πολεμικές τέχνες....το νου σου...![]()
θα τον περασουμε νωντοδικειο για τις μαλακιες που κανειΤύπε ο Σεβαλιές...είναι νωντότυπος και ξέρει πολεμικές τέχνες....το νου σου...![]()
o axaxouxas ποτε θα ερθει?
θα τον περασουμε νωντοδικειο για τις μαλακιες που κανει![]()
βγαζει μεροκαματο?λαχεια στοπ?Έχει αποτραβηχτεί ο Μήτσος...πουλάει κόμικς στο ίντερνετ... ;)
βγαζει μεροκαματο?λαχεια στοπ?
μαζευει λεφτα για το αιφον6Έχει αποτραβηχτεί ο Μήτσος...πουλάει κόμικς στο ίντερνετ... ;)
αφου κλαιγοταν οτι δεν εβγαζε μια απο τα λαχεια....Πουλάει κάτι συλλογές,είδα...όχι ρε τα λαχεία είναι η κύρια ενασχόληση...![]()
Πουλάει κάτι συλλογές,είδα...όχι ρε τα λαχεία είναι η κύρια ενασχόληση...![]()
εγω νομιζα η κυρια ενασχοληση ειναι να χωνει το κονταρι στον κωλο τουΠουλάει κάτι συλλογές,είδα...όχι ρε τα λαχεία είναι η κύρια ενασχόληση...![]()
αφου κλαιγοταν οτι δεν εβγαζε μια απο τα λαχεια....
εγω νομιζα η κυρια ενασχοληση ειναι να χωνει το κονταρι στον κωλο του
ψευταρας ολκηςΒγάζει ρε'συ...![]()
Δεν ξέρω τύπε,έχω καιρό να μιλήσω μαζί του... Γενικά δεν ασχολείται με τα πορνοσάιτ...gamise κανα μουνι στις διακοπες?