redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εχουν παιξει ρολοι και τον εχει κερδισει να ξερειςο ανετοκουμπο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του βατραχου ;)
εχουν παιξει ρολοι και τον εχει κερδισει να ξερειςο ανετοκουμπο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του βατραχου ;)
ο ανετοκουμπο ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια του βατραχου ;)
εχουν παιξει ρολοι και τον εχει κερδισει να ξερεις
φίλε μπορεί να είμαι φασιστοειδές όμως τον γιάννη τον σέβομαι θα τον παρομοίαζα τουλάχιστον με ολόκληρο το δεξί μου αρχίδι ;)
στο χωριο παιζατε 31 στο μπασκετ?
που πρεπει να σκασει η μπαλα 2 φορες για να ριξεις κ ξεκινας απο τις βολες
παίζαμε ναι νομίζω αυτό το λέγαμε και βραζιλιάνικο ή ήταν άλλο αυτό![]()
εχουν παιξει ρολοι και τον εχει κερδισει να ξερεις
φίλε μπορεί να είμαι φασιστοειδές
οτι να ναι![]()
θα ήθελα πολύ να δουλεύω σε ινστιτούτο μουνογλυπτικής αποτριχώσεις μπραζίλιαν και τα λοιπά![]()
βατραχε σε κατι μπασκετες κοντα στο σπιτι μου που πηγαινα ηταν κατι αλβανοι στην κατω μπασκετα κ ριχνανε σουτακια κ πηγε ενα παιδι να ριξει κ αυτος με δικη του μπαλα κ πηγε ενας κ του εσκασε μπουκετο στην ψυχρα
μετα τον ρωταγα αν εχει κανα αδερφι ν ερθει κ μου απανταει ειναι στο χωριο ο αδερφος μου με εκφραση κλαμμενου μουνιου
η γνωμη σου
οι ελληνιδες ειναι πολυ βρωμομουνες φιλε σαπια ζωα θα σιχαινοσουν τη ζωη σου
αν εχεις καμια γνωστη αισθητικο ρωτα την να σου πει ιστοριες
έλα ρε άπλυτες πηγαίνουν για αποτρίχωση ή με μύκητες![]()
η στάνταρ απειλή εκφοβισμού ήταν ότι θα φέρω τον ξάδερφό μου που πάει καράτε, μια φορά είχα ακούσει έναν που είπε θα φέρω τον ξάδερφό μου που πάει φαντάρος, τώρα καταλαβαίνω πλήρως το μεγαλείο αυτής της σκέψης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σαυτες τις μπασκετ ειχ γινει κ τσαμπουκας ενα πρωι με ελληνες κ αλβανους
οι αλβανοι βγαλανε τις ζωνες με αυτα τα μεταλλικα σχεδια που φορανε κ τους ττσακισανε τους ελληνες
ο πατερας ενος παιδιου που εμενε στο κατω δρομο μολις ειδε τι γινοταν φωναξε κατευθειαν την αστυνομια
έλα ρε άπλυτες πηγαίνουν για αποτρίχωση ή με μύκητες![]()
μαν, φασισμός είναι μορφή του ιταλικού εθνικισμού, γιατί να είσαι φασίστας![]()
περίεργο που παίζαν μπάσκετ οι αλβανοί αυτοί στα μπιλιάρδα την έβγαζαν για αθλητισμό![]()