Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Δεν αντελήφθηνοταν σου λεω ριξτα στο χαμογελο του αλιντιου, δε με ακους ;)
Δεν αντελήφθηνοταν σου λεω ριξτα στο χαμογελο του αλιντιου, δε με ακους ;)
Μαν κρατα και κανα φραγκο για το χαρατσιΘα δώσω 1.600€ στην Ντανιέλα για κάποιο ΣΚ,όποτε μπορέσω και τα υπόλοιπα τα παίζω στο υπόλοιπο μουντιάλ...κερδισμένος θα είμαι...
στο κοπα κοπανα το γυρισε; η αλλη η χρυσα γατακι δεν ειναι;
Ναι αυτή είναι..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)στο κοπα κοπανα το γυρισε; η αλλη η χρυσα γατακι δεν ειναι;
λες να την πληρωσε για να συμμετεχει στο βιντεο κλιπ;Ναι αυτή είναι..... ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
λες να την πληρωσε για να συμμετεχει στο βιντεο κλιπ;
ισως να την αφησε να κανει νεροτσουληθρα 15€ ειναι η εισοδος μην παει χαμενη :SΤο πολύ-πολύ,να τους έδωσαν από ένα σάντουιτς...να φάνε... Αυτές θα φάγανε και πούτσα,με αντάλλαγμα 5 λεπτά αναγνωρισιμότητας...
ισως να την αφησε να κανει νεροτσουληθρα 15€ ειναι η εισοδος μην παει χαμενη :S
hey
ελα τυπε που χαθηκες
ελα τυπε που χαθηκες
εχω την εντυπωση οτι παλια νικς μεταπωλουνται στη μαυρη αγορα ;)ποιός είναι αυτός ρε μαν έγραφε και παλιά εδώ
εχω την εντυπωση οτι παλια νικς μεταπωλουνται στη μαυρη αγορα ;)
ο χαστουρας θα παρει τη διοικηση του σαϊτ μαν ;) ο χαστουρας ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν πωλουνται ;)για το νικ χαστούρας γνωρίζεις τίποτα αν είχε πουληθεί στα τελευταία του στον νώντα ;)
για το νικ χαστούρας γνωρίζεις τίποτα αν είχε πουληθεί στα τελευταία του στον νώντα ;)
ο χαστουρας θα παρει τη διοικηση του σαϊτ μαν ;) ο χαστουρας ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν πωλουνται ;)