Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Tυπε με 1300 ευρω πριν 3 χρονια εφερα Σλοβακα διμετρη απο την χωρα της,για μια βδομαδα,μεσα και τα αεροπορικα εισιτηρια.Και μιλαμε για κατασταση σηκω σηκω,κατσε κατσε.Δεν παμε καλα.
Ρε τυπε εγω δουλευω εναμιση μηνα για να βγαλω 1600 ευρω και θα παω να τα δοσω για 2 μερες για να γαμησω? Πρωτιμω να τα δοσω στο χαμογελο του παιδιου να πουμε

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε τυπε εγω δουλευω εναμιση μηνα για να βγαλω 1600 ευρω και θα παω να τα δοσω για 2 μερες για να γαμησω? Πρωτιμω να τα δοσω στο χαμογελο του παιδιου να πουμε
Τυπε καλα κανεις.Απλα ηθελα να πω οτι με λιγοτερα λεφτα μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα,Ψαξιμο θελει,και οταν σου κατσουν καποια στιγμη φραγκα να εισαι ετοιμος να πυροβολησεις.Και αν ψαξεις στην Ευρωπη εχει καλες περιπτωσεις,καλυτερες σιγουρα απο μερικα μυαλα εδω.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
στο χαμογελο του αλιντιου να τα δωσεις τυπε  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τυπε καλα κανεις.Απλα ηθελα να πω οτι με λιγοτερα λεφτα μπορεις να εχεις καλυτερα αποτελεσματα,Ψαξιμο θελει,και οταν σου κατσουν καποια στιγμη φραγκα να εισαι ετοιμος να πυροβολησεις.Και αν ψαξεις στην Ευρωπη εχει καλες περιπτωσεις,καλυτερες σιγουρα απο μερικα μυαλα εδω.
Καλα δεν το παιζω αθωος ουτε τιποτα.Εχω δωσει και εγω αρκετα λευτα σε πουτανες και σε μαλακιες γενικα. Απλα με ενα συμβαν ειχα μια αλλαγη τελος παντον και απο τοτε σταματησα να εκμεταλευομαι το πορνοαθλημα και να σκορπαω αρκετα λευτα σε τετειες φασεις.Κατανοω βεβαια την αναγκη καπιου να παει και με μια μεγαλυτερου επιπεδου γυναικα απο αυτες που προσφεροντε με 20 και με 50 ευρω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε δωστα στο χαμογελο του γκρανιου

462_Toothless_blowjob.jpg

ξερεις ποσα φαφουτικα γκρανια γαμας με τοσα λεφτα? :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τυπε δωστα στο χαμογελο του γκρανιου

462_Toothless_blowjob.jpg

ξερεις ποσα φαφουτικα γκρανια γαμας με τοσα λεφτα? :grin:
Ειπαμε μαν ειμαι μιλφολαγνος αλλα οχι και χωρις μασελα...θα βλεπω εφιαλτες μετα... :S :S :S :S :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειπαμε μαν ειμαι μιλφολαγνος αλλα οχι και χωρις μασελα...θα βλεπω εφιαλτες μετα... :S :S :S :S :S
τυπε στην πιπα πρεπει να την βγαζει την μασελα το γκρανι
αλλιως δεν βολευει :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ετσι....και ειναι 100% πιπα χωρις δοντι που ολοι ξερουμε πως ειναι ενα μεγαλο μειονεκτημα των νεων κοριτσιων  ;)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δε μπορω εγω με τις μασελες σκιαζομαι ρε μαν.Θελω πιπα χαμογελαστη εγω δε μπορω τις φαφουτικες καταστασεις.. :grin:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλα δεν το παιζω αθωος ουτε τιποτα.Εχω δωσει και εγω αρκετα λευτα σε πουτανες και σε μαλακιες γενικα. Απλα με ενα συμβαν ειχα μια αλλαγη τελος παντον και απο τοτε σταματησα να εκμεταλευομαι το πορνοαθλημα και να σκορπαω αρκετα λευτα σε τετειες φασεις.Κατανοω βεβαια την αναγκη καπιου να παει και με μια μεγαλυτερου επιπεδου γυναικα απο αυτες που προσφεροντε με 20 και με 50 ευρω.
Τυπε δεν ηταν αναγκη τετοια.Μας ειχανε πεσει καλα λεφτα εμενα και ενα φιλο,και ειπαμε να το διασκεδασουμε λιγο.Πηραμε 2 πιτσιρικες απο Σλοβακια και πεταχτηκαμε Ζαγοροχωρια για μια βδομαδα.Ειναι απο τις στιγμες που θα εχεις να θυμασαι οταν γερασεις.
Δεν το καναμε για να λεμε οτι γαμησαμε μεγαλυτερου επιπεδου γκομενες.Σ αυτη την κατηγορια υπαρχουν και τα city tours και αν θελαμε θα μπορουσαμε να ψαχτουμε εκει.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Τυπε δεν ηταν αναγκη τετοια.Μας ειχανε πεσει καλα λεφτα εμενα και ενα φιλο,και ειπαμε να το διασκεδασουμε λιγο.Πηραμε 2 πιτσιρικες απο Σλοβακια και πεταχτηκαμε Ζαγοροχωρια για μια βδομαδα.Ειναι απο τις στιγμες που θα εχεις να θυμασαι οταν γερασεις.
Δεν το καναμε για να λεμε οτι γαμησαμε μεγαλυτερου επιπεδου γκομενες.Σ αυτη την κατηγορια υπαρχουν και τα city tours και αν θελαμε θα μπορουσαμε να ψαχτουμε εκει.
Ναι εννωειτε για την εμπειρια.Αυτο εννοω μεγαλυτερου επιπεδου γκομενες.Ειναι για την εμπειρια και για τη γενικοτερη φαση οχι μονο για την εμφανιση και για το τι κανει στο κρεβατι.  :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ας έπαιζες στο στοίχημα αυτά που προτείνει ο redmanftw...να κονόμαγες/έτρωγες ψωμάκι... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom