kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
να το μάθουν τα γυφτάκια θα τον κάνουν σημαία
ο νωντας εχει πεθανειΠολύ θα ήθελα να μπει ο Νώστας να πει την άποψη του για όλα αυτά.
ο νωντας εχει πεθανει
ευτυχως που δε βαζεις στη κουβεντα τους πομακους γιατι θα μας κατσικονωτανε εδω περα ο ΠΠοςο ρομ - οι ρομά
άλλη ρίζα ο ρωμιός
ξερω τι λεει, ειναι διδυμος ;)για τον νώστα λέει άλλον θα εννοεί μην προτρέχεις ;)
ευτυχως που δε βαζεις στη κουβεντα τους πομακους γιατι θα μας κατσικονωτανε εδω περα ο ΠΠος
ξερω τι λεει, ειναι διδυμος ;)
Κάποια στιγμή μπορεί να αναστηθεί και να μάθουμε και την άλλη όψη του νομίσματος.ο νωντας εχει πεθανει
δεν θα το επιτρεψω αυτο ;)Κάποια στιγμή μπορεί να αναστηθεί και να μάθουμε και την άλλη όψη του νομίσματος.
μαλλον καποιος τον σπονσοραρει για το μιστερ μαλακας ;) μπορει οταν ποσταρει να πινει κοκα κολα ;) πολλα λεφτα, ειναι πολυεθνικη αν με πιανεις ;)αυτός έχει ξεφτιλιστεί τόσες φορές στο θρεντ του και πάλι εκεί επιστρέφει τι τρέχει μ'αυτόν τον άνθρωπο
μπορει να αποκυλισει καποιος τον λιθο και να κλεψει το πτωμα του απο τον ταφο επισηςΚάποια στιγμή μπορεί να αναστηθεί και να μάθουμε και την άλλη όψη του νομίσματος.
μαλλον καποιος τον σπονσοραρει για το μιστερ μαλακας ;) μπορει οταν ποσταρει να πινει κοκα κολα ;) πολλα λεφτα, ειναι πολυεθνικη αν με πιανεις ;)
εγω δεν ειπα τιποτα, εσυ το ειπες ;)λες πίσω από αυτόν τον ακούραστο εργάτη της μαλακίας να κρύβεται το αναψυκτικό με ιστό από έμβρυα αυτό λες ;)
εγω δεν ειπα τιποτα, εσυ το ειπες ;)
ποιος σε καθοδηγησε ομως ;) μολις σου εμαθα τη μαιευτικη μεθοδο ;)τότε είναι το πιο έξυπνο πράγμα που έχω πει την τελευταία δεκαετία ;)
ποιος σε καθοδηγησε ομως ;) μολις σου εμαθα τη μαιευτικη μεθοδο ;)
ποσο γαματος ειμαι!!
να τα φας και να ναι κρυα ;)πάρε και το αποτέλεσμα της γέννας
να τα φας και να ναι κρυα ;)
η ερωτηση που κρυβεται μεσα στην ερωτηση ειναι...για ποσο ? ;)την γνώμη σου για νεϊμάρ από τους λίγους που παρέμειναν