Neymar
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
άλλα μας έλεγες πριν όμως ;)
αποφάσισε πού σταματάει το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια αν θες πραγματικά να σε βοηθήσουμε ;)
το ψωμί μπαίνει στο ψυγείο βρε μαλάκα
άλλα μας έλεγες πριν όμως ;)
αποφάσισε πού σταματάει το ψέμα και πού ξεκινά η αλήθεια αν θες πραγματικά να σε βοηθήσουμε ;)
έχω ένα "καινούργιο" μάλιστα.
http://[URL unfurl="true"]www.vitam.gr/assets/Uploads/_resampled/croppedimage820314-Vitam-Culinesse-new.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
να σοτάρεις το ψωμί του τοστ να φτιάξεις κρουτόν :headbang3:
νταξει μαν το ψωμι μπορει να το χει στην ψωμιεραάλλα μας έλεγες πριν όμως ;)
μπιλυ δεν μας τα λες καθολου καλα....γιατι να σε βριζει ο σταμ αναιτια;
το ψωμί μπαίνει στο ψυγείο βρε μαλάκα
μερεντα εχεις;
δεν ξερω τιποτα.....αλλα δεν μπορει να σε βριζει χωρις λογο....θα δωσες καποια λαβηΜην κάνεις τον χαζό...τα έχουμε γράψει 500 φορές...
νταξει μαν το ψωμι μπορει να το χει στην ψωμιερα
μελι εστω;
Έμαθες και τα κρουτόν Αλβανιαρη.να σοτάρεις το ψωμί του τοστ να φτιάξεις κρουτόν
Θές μια δωρεάν συμβουλή?δεν ξερω τιποτα.....αλλα δεν μπορει να σε βριζει χωρις λογο....θα δωσες καποια λαβη
1) ψωμί του τοστ στην ψωμιέρα :S
2) υπάρχουν ακόμα σπίτια με ψωμιέρα :S
δεν ξερω τιποτα.....αλλα δεν μπορει να σε βριζει χωρις λογο....θα δωσες καποια λαβη
θα την ανταλλαξω με δυο φαπες που θα σου ριξωΈμαθες και τα κρουτόν Αλβανιαρη.
Θές μια δωρεάν συμβουλή?
ε τι σκατα εχεις ρε μαλακα φαγωσιμο;κανα γκοτζιλα εστω;όχι.
μια κρέμα βαλσάμικου έχω
Χοντρό αλλά και δύσκολο.θα την ανταλλαξω με δυο φαπες που θα σου ριξω
και αυτό λογικά ε
υπαρχει και βιντεο με πλευρη και νωντα ;)αυτά τα μικρά βίντεο με πλεύρη τα έχω δει όλα νομίζω
καλά αυτός ο αλβανός ο μήτσι στο μεσαίο παράθυρο μεγάλο αρχίδι ψάξε να βρεις βίντεο σε εκπομπές που ήταν καλεσμένος θα θες να σπάσεις το πισί