memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
[move] [/move]
[move] [/move]
μην εννοει τον σηφαλιο;ανηλικο?
μαν έχεις σκεφτεί μήπως όλοι αυτοί είναι ένας λέω εγώ τώρα
σκασε μωρη κοτα και εσυ
γιατι ρε μαν κανεις σαν ανηλικο;
μαν έχεις σκεφτεί μήπως όλοι αυτοί είναι ένας λέω εγώ τώρα
το οτι εχεις συνδεση ειναι ενα γεγονος που μπορει να αλλαξει σε μια στιγμη αν με πιανεις ;)δεν το είδες να 'ρχεται μαν την πάτησες και συ σαν τον αργύρη ;)
τι εννοεις φιλε μου, δε σε καταλαβαινω
ο αλλος ψαχνει να παρκαρει και ηρθες μονος;τι εννοεις φιλε μου, δε σε καταλαβαινω
θα πας εξω απο το σπιτι του να του κοψεις τα καλωδια;το οτι εχεις συνδεση ειναι ενα γεγονος που μπορει να αλλαξει σε μια στιγμη αν με πιανεις ;)
το οτι εχεις συνδεση ειναι ενα γεγονος που μπορει να αλλαξει σε μια στιγμη αν με πιανεις ;)
ο αλλος ψαχνει να παρκαρει και ηρθες μονος;
εννοώ αν έχει σκεφτεί μήπως όλοι αυτοί είναι ένας λέω εγώ τώρα
θα πας εξω απο το σπιτι του να του κοψεις τα καλωδια;
μονο αμα ξεπερασεις τον παπαζολη στην ταχυτητα απαντησης ποστ θα θεσω σε εκτιμηση τη συνδεση σου ;)το εκνευριστικά αργό γαμωσάιτ με τα κολλήματα που τρώει δεν επιτρέπει στην φανταστική μου σύνδεση να ξεδιπλώσει όλες τις δυνατότητες που έχει θα τρίβατε τα μάτια σας ;)
μονο αμα ξεπερασεις τον παπαζολη στην ταχυτητα απαντησης ποστ θα θεσω σε εκτιμηση τη συνδεση σου ;)
νομιζεις πως του πηγε τελικα η συνδεση επειδη απλα περασε παρα πολυς καιρος? ;)θα πας εξω απο το σπιτι του να του κοψεις τα καλωδια;
το μυαλο του κιτρινου πουστοβατραχου ειναι νοσηρο, να δεις που στο τελος θα με βγαλει κλωνο σου
Δεν υπαρχει μυαλο τυπε ..σκατα κλειδωμενα σε ενα κρανιο .. ;)