ειναι υποχρεωση μου να μαθαινει και το τελευταιο μελος οτι πασχεις απο συνδρομο νταουν και εισαι επικινδυνος για τη γρια και για την κοινωνια.
είπες γριά ..και θάρθει ο απόλυτος
ειναι υποχρεωση μου να μαθαινει και το τελευταιο μελος οτι πασχεις απο συνδρομο νταουν και εισαι επικινδυνος για τη γρια και για την κοινωνια.
Σκασε μωρη γκαρσονα θου-βου ... σε βαρεθηκα πιαειναι υποχρεωση μου να μαθαινει και το τελευταιο μελος οτι πασχεις απο συνδρομο νταουν και εισαι επικινδυνος για τη γρια και για την κοινωνια.
τωρα ειναι που θα σε γαμησωΒαρεθηκα .... εισαστε πληρως προβλεψιμοι και καταντατε βαρετοι
οποιος θελει να μου πει κατι πμ για συναντηση.Ας κλεισω και εγω ματακι τωρα και οποιος εχει αρχιδακια και οχι καρυδια περιμενω οπου θελει ;)
Βαρεθηκα .... εισαστε πληρως προβλεψιμοι και καταντατε βαρετοι
Παλι εκλασες...... :Sτωρα ειναι που θα σε γαμησω
Μαλακιες ρωτας κι εσυ και βαριεμαι......Εγώ σου κάνω πάντα πρωτότυπες ερωτήσεις αλλά δεν μου απαντάς.
αφου δεν καταλαβαινεις ποσο τυχερος εισαι οκ ετοιμασου.Θα την πληρωσει πρωτος ο λαστ μπινεδακο και μετα οι αλλοι.Αντε να σε δουμε ρε μαγκακοΣκάσε μωρή σφηνόπουτσα που θα σου κλείσουμε ραντεβουδάκια. Αδελφή! Όλο λες ότι έρχεσαι σε "λίγες μέρες" και έχει περάσει εξάμηνο. Ρεντίκολο!
αφου δεν καταλαβαινεις ποσο τυχερος εισαι οκ ετοιμασου.Θα την πληρωσει πρωτος ο λαστ μπινεδακο και μετα οι αλλοι.Αντε να σε δουμε ρε μαγκακο
οχι gl επρεπε να πει για να ειναι μεσα στα σιγουρα ;)μοντακο ή μοντερακο ειναι το σωστο;
μοντακο ή μοντερακο ειναι το σωστο;μοντακο που χειριζεσαι εσυ και οι αλλοι το νικ07 ερχομαι.Ερχομαι στο σπιτακι που πας ξερετε εσεις με διαβαζετε διπλα.Αναμενετε σε λιγες μερες
μοντάκο ή νωντάκο
ποιον?αλλον μοντερακο υπονοει.......................
αλλον μοντερακο υπονοει.......................οχι gl επρεπε να πει για να ειναι μεσα στα σιγουρα ;)
ανηλικο?αυτον 1-0..........
αυτον 1-0..........
αυτον 1-0..........ποιον?