memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τυπε, ενας σε αλλο θρεντ αρχισε να πουλα γεννοσημα σιαλις...... εχεις στοκ απο κασες αυτη την περιοδο?η νωντοφανεια τυπε
τυπε, ενας σε αλλο θρεντ αρχισε να πουλα γεννοσημα σιαλις...... εχεις στοκ απο κασες αυτη την περιοδο?η νωντοφανεια τυπε
σοφε γεροντα παρατηρητη του μπου απο την αρχη της λειτουργιας του, απο τοτε που οι εκδιδομενες ήταν θεουσες, απο τοτε που οι μπουρδελιαρηδες δεν υπήρχαν ως ταξη, εξηγησε μας ποιος ειναι ο λογος της μεταστροφης του νιπλ?
Δεν ακούγεται ωραία πάντως αν και σωστό, το έχουμε συνηθίσει με αύξηση
μπορει να εχουν χακαρει τον λογαριασμο του μανσοφε γεροντα παρατηρητη του μπου απο την αρχη της λειτουργιας του, απο τοτε που οι εκδιδομενες ήταν θεουσες, απο τοτε που οι μπουρδελιαρηδες δεν υπήρχαν ως ταξη, εξηγησε μας ποιος ειναι ο λογος της μεταστροφης του νιπλ?
τυπε εχουμε κατι προχειρα χαρτοκουτα απο ψυγειατυπε, ενας σε αλλο θρεντ αρχισε να πουλα γεννοσημα σιαλις...... εχεις στοκ απο κασες αυτη την περιοδο?
με ποιο νικ ηταν τυπε?παλι μπαναρανε τον παπαζολη? γιατι τετοιο μισος ρε με την θεατρινα? ενταξει αταλαντη ειναι αλλα δεν ειναι αυτος λογος να τη μπαναρετε συνεχεια :S
τυπε ο παλιος αντμιν μιλησε στον καινουριο αντμιν γιατι δεν φερθηκε καλα και ευγενικα χτεςπαλι μπαναρανε τον παπαζολη? γιατι τετοιο μισος ρε με την θεατρινα? ενταξει αταλαντη ειναι αλλα δεν ειναι αυτος λογος να τη μπαναρετε συνεχεια :S
Δεν ξέρω αν το χεις συνειδητοποιεισει αλλά σε δουλεύει όλο το σάιτ
φωστηρ τυπε ;)με ποιο νικ ηταν τυπε?
τυπε ειχε κανει καλη καλυψη αυτην την φορα και δεν τον καταλαβαμεφωστηρ τυπε ;)
εγω του το ειχα πει απο την πρωτη στιγμη πως μετραει μερες παντως ;) νωντοδιαισθησητυπε ειχε κανει καλη καλυψη αυτην την φορα και δεν τον καταλαβαμε
εγω του το ειχα πει απο την πρωτη στιγμη πως μετραει μερες παντως ;) νωντοδιαισθηση
το επομενο νικ θα ειναι αηρ
λες να ξανακανει κλωνο ο παπαζολης τυπε?το επομενο νικ θα ειναι αηρ
δεν υπαρχουν κλωνοι τυπε και ιδιως του παπαζολη στο σαιτλες να ξανακανει κλωνο ο παπαζολης τυπε?
καποια πουσταρια απο εδω μεσα γουσταρουν χερια και βοιδοπουτσες στις σουφρες τους