Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.792
- Πόντοι
- 12.756
φορθνετ εχετε στο γραφειο
Μάριος 2;
τεστάρω το ριφρές με χαμηλή ταχύτητα για να τσεκάρω την διαφορά σε λίγες μέρες
Μάριος 2;
οσο σου στελνουν λεφτα απο το χωριο παιζεις με παραπανω παιχτη στην ζωη...μονος σου ουτε απο τα αποδυτηρια δεν μπορεις να βγεις
και μονο που προσπαθησες να γραψεις κατι αστειο δειχνει οτι θες να βελτιωνεσαι...θα σου παρει καιρο βεβαια , μαλλον θα σε προλαβει ο χαρος πριν προλαβεις εσυ το χιουμορ
και ο παραμικρός στόχος δίνει κίνητρα η ζωή είναι αγώνας και σκοπεύω να νικήσω
κι ο μπαρος πρωτο καταγεγραμενο κρουσμα πεινασμενου σκυλιου
κι ο μπαρος πρωτο καταγεγραμενο κρουσμα πεινασμενου σκυλιουο άλλος μπορεί να πέθανε από τον αυτισμό το πρώτο καταγεγραμμένο θύμα αυτισμού θα γίνει ;)
τους ορους στους θετουν οι αλλοι στην πολη , ετσι κρινεσαι ..εσυ μπορει να νομιζεις οτι εισαι κατι..η ελευθερη αγορα και κοινωνια σε εχει καταταξει ηδη στα παρασιτα ..
εσυ εχεις μεινει ακομα με τα μυαλα του χωριου
δεν απαγορεύεται αυτό μαν εγώ θέτω τους όρους του παιχνιδιού και το ταμείο στο τέλος
εχεις σκεφτει οτι ο παλιος αντμιν μπορει να ειμαι εγω;τους ορους στους θετουν οι αλλοι στην πολη , ετσι κρινεσαι ..εσυ μπορει να νομιζεις οτι εισαι κατι..η ελευθερη αγορα και κοινωνια σε εχει καταταξει ηδη στα παρασιτα ..
εσυ εχεις μεινει ακομα με τα μυαλα του χωριου
αυτο ειναι το πραγματικο σου μηνυμα...ενα κενο....σου δειχνω την αληθεια...
σοφε γεροντα παρατηρητη του μπου απο την αρχη της λειτουργιας του, απο τοτε που οι εκδιδομενες ήταν θεουσες, απο τοτε που οι μπουρδελιαρηδες δεν υπήρχαν ως ταξη, εξηγησε μας ποιος ειναι ο λογος της μεταστροφης του νιπλ?εχεις σκεφτει οτι ο παλιος αντμιν μπορει να ειμαι εγω;
εχεις σκεφτει οτι ο παλιος αντμιν μπορει να ειμαι εγω;
αυτό που σου λέω εγώ ;)
Σταματα να αντιγραφεις ρε, απόκτησε προσωπικοτητα
Σταματα να αντιγραφεις ρε, απόκτησε προσωπικοτητα
η νωντοφανεια τυπεεξηγησε μας ποιος ειναι ο λογος της μεταστροφης του νιπλ?
ξεροχύνω με σωστή προστακτική