Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (0 μέλη και 64 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τι να θυμηθεί κανενας για σενα... τοτε που εψαχνες τον Σφακιανακη... Τοτε που εκανες 5-10 ωρες για να ποσταρεις κατι για διωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος και φυλακη  :2funny: :2funny: :2funny:
Χεσε μας ρε νωντοτυπε της φαπας  :2funny: :2funny: :2funny:

Πρόσεχε πως μου μιλάς! Θα βάλω τη 17Νοέμβρη να σε στοχοποιήσει! :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φίλε ειλικρινά το πρόβλημα είναι πιο μεγάλο απ'ότι περίμενα....
Θα μπορούσα να πω πολλά και να σε κοροϊδέψω ακόμη περισσότερο αλλά απ'ότι φαίνεται πρέπει να σε δει κανένας ειδικός.
Το τελευταίο μήνυμα που έγραψες πριν "έρθεις" είναι 8.10 και το αμέσως επόμενο 9.10 αφού δε με "βρήκες".
Σωστό timing μιας και το "ραντεβού" ήταν 8.30.
Ένα προφίλ με 12000 ποστς και αρκετό σκληρό απ'ότι φαντάζομαι είναι κρίμα να τσαλακωθεί και να σπιλωθεί σαν κότα.
Συγγνώμη για τη μία ώρα που σε κράτησα μακριά από το μπου χωρίς να ποστάρεις αλλά να περιφέρεσαι στο δωμάτιό σου.

Γαμώ τους ναζί γαμώ και τους αντιφά και γαμώ και το Χριστό. Κανένα πρόβλημα.
Τα χαιρετίσματά μου στον Πανάγο από τα εξάρχεια, στα μηχανάκια που είχαν παρκάρει όλως τυχαία εκεί που είπαμε (και ακόμη πιο τυχαία ήταν πολιτικοί σου αντίπαλοι)  :2funny: :2funny: :idiot: και στο φίλο σου....
Τα λαϊκά δικαστήρια σε μάραναν...Ειλικρινά περάστικά.  ;)

Σου αφήνω τον τελευταίο λόγο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΣΚΑΣΕ μωρη Τσιγκολελετα Νικολετα να ησυχασουμε κι εμεις λιγο....  :s&m_1:  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Αντε γιατι μας τα επρηξες μωρη πεοζητιανα του ελεους...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ε να παρε και μια μασκα ομορφιας να το βουλωσεις λιγο   :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Επισκέπτης
δεν γαμαω πουστρακια το εχω ξαναπει. Οσο και να βαφεσαι δεν ξερω αν ο νιπλ σου περασει κανεναν αλλα εγω συγνωμη δεν θα παρω

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν γαμαω πουστρακια το εχω ξαναπει. Οσο και να βαφεσαι δεν ξερω αν ο νιπλ σου περασει κανεναν αλλα εγω συγνωμη δεν θα παρω

Οι ενεργητικοί ομοφυλόφιλοι, γνωστοί και ως κωλομπαράδες, θαυμάζουν κώλους. Όχι σηκωμένα παλαμάρια.

Μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα, αγόρι μου, για έναν άνθρωπο που περνά κρίση ταυτότητας. Δε χρειάζεται ένα φαντασιόπληκτο βλάκα να τον υπερασπιστεί από την πραγματικότητα.

Επισκέπτης
Οι ενεργητικοί ομοφυλόφιλοι, γνωστοί και ως κωλομπαράδες, θαυμάζουν κώλους. Όχι σηκωμένα παλαμάρια.

Μην κάνεις τα πράγματα χειρότερα, αγόρι μου, για έναν άνθρωπο που περνά κρίση ταυτότητας. Δε χρειάζεται ένα φαντασιόπληκτο βλάκα να τον υπερασπιστεί από την πραγματικότητα.
δεν θα τρεχουμε από θρεντ σε θρεντ. Δεν τον ξερω από κοντα τον νιπλ ουτε τα προσωπικα σας... Εσυ εισαι αρσενικος;
Εγω δηλαδή προσωπικα στα αρχιδια μου σε γραφω... Ρουσφετι κανω :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
δεν θα τρεχουμε από θρεντ σε θρεντ. Δεν τον ξερω από κοντα τον νιπλ ουτε τα προσωπικα σας... Εσυ εισαι αρσενικος;
Εγω δηλαδή προσωπικα στα αρχιδια μου σε γραφω... Ρουσφετι κανω :2funny: :2funny:

Την είπες τη μαλακία σου. Τζάσε τώρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.072
Πόντοι
12.756

δεν ειναι στρακι ρε μαν , γκομενα κανονικη ειναι η νικολετα..
ενα πουτσο θα του τον περασω ..ετσι για την ιστορια , να δω πως βογγανε οι νωντοτυποι ..μετα θα παρουν σειρα και αλλοι , το κατω παρταλι , και ο περιπτερας ..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.072
Πόντοι
12.756

τα χαιρετισματα μου δωσε σπιτι σου ... ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τύπε κάνεις λες και σε συκοφαντώ όταν σε λέω πούστη.

Έχεις την αυταπάτη ότι μπορεί κάποιος να είναι άντρας νορμάλ ετεροφυλόφιλος σερνικός και ταυτόχρονα να θέλει πούτσο; :rolleyes:

Άντε ανέλυσε μας τη θεωρία σου γιατί η αδελφή είναι άντρας, να γελάσουμε, να τελειωσει αυτή η ιστορία.

Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος είσαι, που δε μπορεί να αποδεχτεί τη φύση του.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.072
Πόντοι
12.756

μηπως θες να πας στον λουστ να δειτε κατω παρταλι ...?

νωντοπαρεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρτε και τις κορδελες μαζι σας , και τα χουλα χουπ

URL]]

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ΟΚ τύπε. Τέλος από μένα. Δεν είμαι χωρίς συναίσθηση.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μογγόλε ποιά είναι η γνώμη σου για τους εραστές των τραβεστί; Είναι άντρες ή αδελφές; Εσύ θα έπαιρνες πίπα στον ξανθό κύριο;
Τραβεστι εννοεις ανδρες που βαζουν περουκα και βαφονται χωρις να εχουν κατι θυληπρεπες πανω τους.....
Μπααααα με αηδιαζουν τα μαλα

Αν ομως εννοεις τραβεστι αυτο που ποσταρες ειναι αρκετα ελκυστικο με την προυποθεση να μην εχει παλαμαρι

Ειναι μερικες που εχουν πετυχει απο οτι βλεπω γενικα εξαιρετικη εμφανιση

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΠΙΠΑ.....
Λυπαμαι αλλα δεν σου μοιαζω για να παιρνω πιπες !!!!!!!!  :birdman:

Μηπως εχεις και θεμματακι με τις πιπες και τις πουτσες (εεεεε βουρτσες ηθελα να πω  :2funny: ) εκτος απο την μαλακια που σε δερνει εγκεφαλικως ?  :jerking:
Μηπως να τραβηξεις σε κανεναν ψυχιατρο να το ψαξεις λιγο για καταπιεσμενη προσωπικοτητα ?  :sunglasses:

Παρεπιπτωντως ο εν λογω κυριος που ποσταρες αν δεν ειχε παλαμαρι ειναι εξαιρετικης εμφανισης κουκλαρα μοντελο και σιγουρα θα της τον σφυριζα αν ειχα την ευκαιρια φυσικα.....  :sunglasses:
Φυσικα εχοντας αγνοια περι του ειναι της

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
νωντοπαρεα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παρτε και τις κορδελες μαζι σας , και τα χουλα χουπ

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/500243/enhanced-buzz-12383-1369252398-9.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Δεν μου λες τσομπάνη;
Γιατί βρίζονται αδιαλείπτως τον τελευταίο καιρό εδω μέσα;
Eχουν μήπως κληρονομικά ζητήματα να λύσουνε;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Κάτσε να ποστάρω και γω το δικό μου όπλο, να αρχίσω να εμπνέω σεβασμό γιατί στο πολύ σορολόπ με έχετε πάρει εδω μέσα.

doc176417770_287729918

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν μου λες τσομπάνη;
Γιατί βρίζονται αδιαλείπτως τον τελευταίο καιρό εδω μέσα;
Eχουν μήπως κληρονομικά ζητήματα να λύσουνε;