Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
δεν αντεχει τις συγκινησεις τυπε

αφησε τον λαδακη στην θεση του

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Αλλος ρουφιανευε στις κρυφες καμερες
Και μαλιστα αυτον που τον ευννοησε και το συστημα που διορισε το παιδι του

Απο την μια Ρουφιανευε...απο την Αλλη εγλυφε...και στο τελος Κονομαγε και Διοριζε !!!!
Ελα τωρα και αυτος δικος σας ηταν . Απαιχτη ειστε λεμε και με ιστορικη παραδοση.

Συνημμένα

• untitled.png
    untitled.png
    304 KB · Εμφανίσεις: 19

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
θα το διορθωσουμε αυτο. πιστευω οτι εγινε παρεξηγηση.

Κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή. Σκέφτηκα, δεν είναι δυνατόν να έχω ΤΟΣΟ δίκιο! Όλοι όσοι μπήκαν στο διάβα του νωντισμού να είναι ή αδερφές, ή πρεζάκια, ή ΑΜΕΑ, ή καθυστερημένοι. Τα ντοκουμέντα όμως αυτό αποδεικνύουν:

:rolleyes: Ομοφυλόφιλος ο κύριος.

Θα μπορούσαμε να φιλοσοφήσουμε το γιατί. Γιατί οι ελαττωματικοί επιτίθενται στο νωντισμό.

Ίσως γιατί ο νωντισμός υπόσχεται την κάθαρση του σύμπαντος από τους ελαττωματικούς, τους μιαρούς και τους υπανθρώπους. Οι επιθέσεις τους δλδ αποτελούν πράξη αυτοάμυνας.

Εγώ όμως πιστεύω ότι υπάρχει μια βαθύτερη αιτία. Ότι ο κάθε κουσουρλής θα ήθελε να είναι φυσιολογικός. Ποιός θα επέλεγε να κουβαλάει την κατάρα της ομοφυλοφιλίας όταν υπάρχει τόσο μουνί εκεί έξω, στους δρόμους, τα μπαράκια, τα μπουρδέλα; Λογικό είναι να γεννάται ζήλια, φθόνος, ακόμα και μίσος στην ψυχή εκείνων των ανθρώπων που δε μπορούν ή δε θέλουν να γαμήσουν. Μίσος γιατί δε γεννήθηκαν άντρες. Μίσος γιατί δεν θα γίνουν ποτέ νωντότυποι.

θα το διορθωσουμε αυτο.

Ελπίζω να μην θες να τον κάνεις άντρα! :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.076
Πόντοι
12.756
Κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή. Σκέφτηκα, δεν είναι δυνατόν να έχω ΤΟΣΟ δίκιο! Όλοι όσοι μπήκαν στο διάβα του νωντισμού να είναι ή αδερφές, ή πρεζάκια, ή ΑΜΕΑ, ή καθυστερημένοι. Τα ντοκουμέντα όμως αυτό αποδεικνύουν:
Αυτα ειναι ,  :rockon: :rockon: τέλειο

:rolleyes: Ομοφυλόφιλος ο κύριος.

Θα μπορούσαμε να φιλοσοφήσουμε το γιατί. Γιατί οι ελαττωματικοί επιτίθενται στο νωντισμό.

Ίσως γιατί ο νωντισμός υπόσχεται την κάθαρση του σύμπαντος από τους ελαττωματικούς, τους μιαρούς και τους υπανθρώπους. Οι επιθέσεις τους δλδ αποτελούν πράξη αυτοάμυνας.

Εγώ όμως πιστεύω ότι υπάρχει μια βαθύτερη αιτία. Ότι ο κάθε κουσουρλής θα ήθελε να είναι φυσιολογικός. Ποιός θα επέλεγε να κουβαλάει την κατάρα της ομοφυλοφιλίας όταν υπάρχει τόσο μουνί εκεί έξω, στους δρόμους, τα μπαράκια, τα μπουρδέλα; Λογικό είναι να γεννάται ζήλια, φθόνος, ακόμα και μίσος στην ψυχή εκείνων των ανθρώπων που δε μπορούν ή δε θέλουν να γαμήσουν. Μίσος γιατί δε γεννήθηκαν άντρες. Μίσος γιατί δεν θα γίνουν ποτέ νωντότυποι.

Ελπίζω να μην θες να τον κάνεις άντρα! :2funny:

Καλως τον μαλακα.

Μην σκεφτεσαι πολυ , μην μας παθεις κανα εγκεφαλικο και χασουμε τον μαλακα του σαιτ και δεν εχουμε με ποιον να γλενταμε μετα...και ειναι κριμα να χωνουμε αλλον ΑΜΕΑ απο την στιγμη που προσφερεσαι μονος σου..

Και μην ανησυχείς για το τοσο μουνι που κυκλοφορει εξω , εσυ την τελευταια φορα που ειδες μουνι ηταν οταν γεννηθηκες και σε αυτη την φορα θα μεινεις..Καντε κανα τρενακι ολοι οι νωντοτυποι μαζι και εσυ να εισαι μπροστα για να το γλεντησετε λιγο..

Μιας και σε πετυχα κιολας ..

Ρε μαν , θύμισε μου λιγο τον κυκλο της μανας σου γιατι την αλλη φορα την ειχα φωναξει και ηταν αδιαθετη και την ταλαιπώρησα αδικα.  :)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Καλως τον μαλακα.

Μην σκεφτεσαι πολυ , μην μας παθεις κανα εγκεφαλικο και χασουμε τον μαλακα του σαιτ και δεν εχουμε με ποιον να γλενταμε μετα...και ειναι κριμα να χωνουμε αλλον ΑΜΕΑ απο την στιγμη που προσφερεσαι μονος σου..

Και μην ανησυχείς για το τοσο μουνι που κυκλοφορει εξω , εσυ την τελευταια φορα που ειδες μουνι ηταν οταν γεννηθηκες και σε αυτη την φορα θα μεινεις..Καντε κανα τρενακι ολοι οι νωντοτυποι μαζι και εσυ να εισαι μπροστα για να το γλεντησετε λιγο..

Μιας και σε πετυχα κιολας ..

Τύπε καλά τα λες, αλλά κάποιος έχει χακάρει το λογαριασμό σου και σε διασύρει υποδυόμενος τον κίναιδο! :S Δες να φρίξεις:
Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Ζήτα απ' τον αντμίν να σβήσει τα πλαστογραφημένα μηνύματα. Εσύ είσαι νορμάλ. Άντρας. Έτσι; 100% αρσενικό. Έτσι;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.076
Πόντοι
12.756
Τύπε καλά τα λες, αλλά κάποιος έχει χακάρει το λογαριασμό σου και σε διασύρει υποδυόμενος τον κίναιδο! :S Δες να φρίξεις:
Μην κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια. Ζήτα απ' τον αντμίν να σβήσει τα πλαστογραφημένα μηνύματα. Εσύ είσαι νορμάλ. Άντρας. Έτσι; 100% αρσενικό. Έτσι;

Η σουφρα σου το ξερει  :)

denexwonoma

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Σήμερα και αύριο έχει απεργία στο μετρό και στον ηλεκτρικό;

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο φίλος σου ο CCS13 το ήξερε ότι είσαι πούστης όταν του κωλοτριβοσουν και του έστελνες αγγαλίτσες ή τώρα το έμαθε μαζί με όλους μας;

Να μπει να μας πει τι γνώμη τρέφει για το άτομο σου σιχαμένη αδελφή!

Μέχρι να μπει και να δώσει διευκρινίσεις εγώ, βάση της στενής σας σχέσης, είμαι υποχρεωμένος να θεωρήσω ότι τα ήξερε όλα και ότι αν δεν ανήκει ο ίδιος στο συνάφι σας, κατ' ελάχιστον είναι άτομο με εναλλακτικές απόψεις περί ανδρισμού και πολύ ανοιχτό..μυαλο. :cheesy:

Έχουμε γεμίσει κρυφές γαμώ το στανιό μου! :tickedoff:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.076
Πόντοι
12.756
Ο φίλος σου ο CCS13 το ήξερε ότι είσαι πούστης όταν του κωλοτριβοσουν και του έστελνες αγγαλίτσες ή τώρα το έμαθε μαζί με όλους μας;

Να μπει να μας πει τι γνώμη τρέφει για το άτομο σου σιχαμένη αδελφή!

Μέχρι να μπει και να δώσει διευκρινίσεις εγώ, βάση της στενής σας σχέσης, είμαι υποχρεωμένος να θεωρήσω ότι τα ήξερε όλα και ότι αν δεν ανήκει ο ίδιος στο συνάφι σας, κατ' ελάχιστον είναι άτομο με εναλλακτικές απόψεις περί ανδρισμού και πολύ ανοιχτό..μυαλο. :cheesy:

Έχουμε γεμίσει κρυφές γαμώ το στανιό μου! :tickedoff:

πιστευεις οτι γραφοντας ετσι θα σε περασει κανεις για κανα σοβαρο και αντρακλα ? προσπαθωντας να γραψεις σωστα πιστευεις οτι αυτα που γραφεις βαραινουν τον λογο σου ? εσυ και ο Βαλιανατος γραφεται ετσι και μου το παίζετε συγγραφεις ...

απο τις κρυφες βγαλε απ εξω την νωντοπαρεα γιατι φανερωθηκατε ολες μαζι οι μουνιτσες ..

βρε μαλακα αυτιστικε παιδι του σωληνα
θες να σε γαμησει ο ccss ή εγω ? γιατι σε βλεπω να θες παρτουζα ..
θα εχεις μαθει απο την νωντοπαρεα που σε γαμανε σειρα ολοι και εχει μαθει ο κωλος στο μποτιλιαρισμα του πουτσου
Δεν πας να δεις κατω παρταλι με την νωντοπαρεα να φατε κανα πατατακι και να πειτε για καμια καινουργια βαφη μαλλιων..

την μανα σου την ρωτησες αυτο που σου ειπα ? η θες να κανεις το ατακτο αγορι και να σε πλακωσουμε με κανα ζωστηρα και να σε κανουμε παοκτζη ?

αντε ελα ..γραψε παλι κανα κειμενακι ..αλτερ εγκο του βαλιανατου και του ρηγγα - αποστολου ...κοντα εισαι .. σε βλεπω να κανεις μεγαλη σταδιοδρομια στα χερια του φασουλη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.076
Πόντοι
12.756
ο σισιες γιατι χαθηκε?

κατσε θα μας πει αυριο η νικολετα07
αλλα δωστου λιγο χρονο γιατι πρεπει να ειναι σε οίστρο για να γραψει κειμενο
παρακαλα να μην εχει περιοδο μονο και αργησει να ξαναγραψει
γιατι δεν θα την αντεξουμε τετοια συμφορα στο σαιτ
θα πρεπει να το κατεβασει ο αντισθενης προς ένδειξη πένθους

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
ο σισιες γιατι χαθηκε?

Δεν άντεξε το νωντοτραμπούκισμα και κρύφτηκε στο σάιτ των εξόριστων. Διαβάζει όλα όσα γράφουμε εδώ όμως. Αν θες να τον βρεις δεν έχεις παρά να γίνεις μέλος στους δίπλα. Έτσι κι αλλιώς από τότε που σε πήδηξε ο Λάκης είσαι σα φάντασμα μέσα στο σάιτ. Μέχρι και ο Αχαχούχας σου πήρε τον αέρα.

Επισκέπτης
Δεν άντεξε το νωντοτραμπούκισμα και κρύφτηκε στο σάιτ των εξόριστων. Διαβάζει όλα όσα γράφουμε εδώ όμως. Αν θες να τον βρεις δεν έχεις παρά να γίνεις μέλος στους δίπλα. Έτσι κι αλλιώς από τότε που σε πήδηξε ο Λάκης είσαι σα φάντασμα μέσα στο σάιτ. Μέχρι και ο Αχαχούχας σου πήρε τον αέρα.
τι να θυμηθεί κανενας για σενα... τοτε που εψαχνες τον Σφακιανακη... Τοτε που εκανες 5-10 ωρες για να ποσταρεις κατι για διωξη ηλεκτρονικου εγκλήματος και φυλακη  :2funny: :2funny: :2funny:
Χεσε μας ρε νωντοτυπε της φαπας  :2funny: :2funny: :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
πιστευεις οτι γραφοντας ετσι θα σε περασει κανεις για κανα σοβαρο και αντρακλα ? προσπαθωντας να γραψεις σωστα πιστευεις οτι αυτα που γραφεις βαραινουν τον λογο σου ? εσυ και ο Βαλιανατος γραφεται ετσι και μου το παίζετε συγγραφεις ...

απο τις κρυφες βγαλε απ εξω την νωντοπαρεα γιατι φανερωθηκατε ολες μαζι οι μουνιτσες ..

βρε μαλακα αυτιστικε παιδι του σωληνα
θες να σε γαμησει ο ccss ή εγω ? γιατι σε βλεπω να θες παρτουζα ..
θα εχεις μαθει απο την νωντοπαρεα που σε γαμανε σειρα ολοι και εχει μαθει ο κωλος στο μποτιλιαρισμα του πουτσου
Δεν πας να δεις κατω παρταλι με την νωντοπαρεα να φατε κανα πατατακι και να πειτε για καμια καινουργια βαφη μαλλιων..

την μανα σου την ρωτησες αυτο που σου ειπα ? η θες να κανεις το ατακτο αγορι και να σε πλακωσουμε με κανα ζωστηρα και να σε κανουμε παοκτζη ?

αντε ελα ..γραψε παλι κανα κειμενακι ..αλτερ εγκο του βαλιανατου και του ρηγγα - αποστολου ...κοντα εισαι .. σε βλεπω να κανεις μεγαλη σταδιοδρομια στα χερια του φασουλη

Ρε τύπε κάνεις λες και σε συκοφαντώ όταν σε λέω πούστη. Το οποίο μπορεί να σημαίνει μόνο δύο πράγματα: Είτε δεν έγραψες εσύ τα επαινετικά σχόλια για την καβλωμένη πούτσα του τραβεστή, είτε έχεις την αυταπάτη ότι κάποιος μπορεί να είναι άντρας νορμάλ ετεροφυλόφιλος σερνικός και ταυτόχρονα να θέλει πούτσο. :rolleyes:

Την πρώτη περίπτωση την απέρριψες άρα απομένει η δεύτερη.

Άντε ανέλυσε μας τη θεωρία σου γιατί η αδελφή είναι άντρας, να γελάσουμε, να τελειωσει αυτή η ιστορία.

Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος είσαι, που δε μπορεί να αποδεχτεί τη φύση του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom