δουλειες...εμπαινα λιγο απο το κινητο....για τα αλλα τιποτα δεν καταλαβα
εχεις κινητο τελευταιας τεχνολογιας;
δουλειες...εμπαινα λιγο απο το κινητο....για τα αλλα τιποτα δεν καταλαβα
μπαζο σε ειπε ;ποσο βαθια νυχτωμενος ειναι.....
αλλο ειπε αυτος...εισαι παιχτης..ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..
ειδες βρε νουμπ..ο κοσμος το 'χει τουμπανο κ εσυ κρυφο καμαρι!!!!!
τα παντα ολα λεμε....εχεις κινητο τελευταιας τεχνολογιας;
αλλο ειπα βεβαια...η μπουμπ ειναι μουναρα ρε........αλλο ειπε αυτος...
νουμπ ποια ειναι;εισαι παιχτης..ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..
ειδες βρε νουμπ..ο κοσμος το 'χει τουμπανο κ εσυ κρυφο καμαρι!!!!!
αλλο ειπα βεβαια...η μπουμπ ειναι μουναρα ρε........
δωσε μαρη το λινκ να καταλαβω τι εγινε αποψε ή ξηγα μου λιγο...καλα εσεις τα νεα κοριτσια δεν σεβεστε εναν κουρασμενο ανθρωπο που γυριζει απο την δουλεια του;την έχεις δει ρε και μιλάς??
δωσε μαρη το λινκ να καταλαβω τι εγινε αποψε ή ξηγα μου λιγο...καλα εσεις τα νεα κοριτσια δεν σεβεστε εναν κουρασμενο ανθρωπο που γυριζει απο την δουλεια του;
κατα τα αλλα αυτην που λες την εχω δει και ειναι και γαμω τις γκομενες...εσυ τηνε ξερεις;
ρε κοριτσι αυτο το ειδα χριστο δεν καταλαβα....τεσπα ολο μαλακιες και αυτος ο αχαχουχας...τα κλωναρια του αποκαλυφθηκαν;ε και τι;για ποια λεει δεν καταλαβα οτι ζητα συγγνωμη...Ορίστε, πάρε, ένα κλικ δεν μπορείς να κάνεις
εγώ την έχω δει και δεν τρελάθηκα
ρε μαλακα gl ολα στο πιατο τα θες;ρε κοριτσι αυτο το ειδα χριστο δεν καταλαβα....τεσπα ολο μαλακιες και αυτος ο αχαχουχας...τα κλωναρια του αποκαλυφθηκαν;ε και τι;για ποια λεει δεν καταλαβα οτι ζητα συγγνωμη...
υγ η σιλβα που ειναι τελευταια;
ρε κοριτσι αυτο το ειδα χριστο δεν καταλαβα....τεσπα ολο μαλακιες και αυτος ο αχαχουχας...τα κλωναρια του αποκαλυφθηκαν;ε και τι;για ποια λεει δεν καταλαβα οτι ζητα συγγνωμη...
υγ η σιλβα που ειναι τελευταια;
καλως τον μαλακα με το κλεμμενο αβαταρ...κανείς δεν κατάλαβε
ωπ, ήρθε ο ομορφάντρας βλέπω... :-* :-* :-*
την έχεις δει ρε και μιλάς??
καλως τον μαλακα με το κλεμμενο αβαταρ...
εννοεις τον τζιελ2 οχι την μπουμπ που εκανες παραθεση φανταζομαι,ετσι ;καλως τον μαλακα με το κλεμμενο αβαταρ...
νομιζω οτι, στο τσατ, τα ειπαμε νουμπακι μου εεε;;;
Παιδακια..ειχα ψιλιαστει οτι η Μπουμπ με δουλευε αλλα επειδη βαριομουνα αρχισα κι εγω τις μλκιες και την πληρωσε το μωρακι μας....οποτε..ολα καλα..
εννοεις τον τζιελ2 οχι την μπουμπ που εκανες παραθεση φανταζομαι,ετσι ;