ρε συ ξεκόλλα πια τι κόλλημα είναι αυτό? έλεοςςςςς
να μαθεις οτι οταν συνεχιζεις μια μλκ δεν ο αλλος υποχρεομενος να σε ακουει...οποτε σκασε και λουστα τωρα..τοσην ωρα στο τσατ και στο φορουμ ελεγες μλκιες..βγαλε το μοκο και ακουγε τα τωρα..
ρε συ ξεκόλλα πια τι κόλλημα είναι αυτό? έλεοςςςςς
μου ειναι αδιαφορο...
λεω την γνωμη αντικειμενικοτατα...
οπως ολοι εδω μεσα...
αν ημουν προκατηλλειμενη(την τσακισα την λεξη)
οπως νομιζε η μπουμπ θα ελεγα ασχημα γ στρατο γ τερζη κ γ αλλους του ιδιου ειδους..
αλλα οχι..δε μπορω...
αλλα συγγνωμη απο τους φαν του ο καζαντζιδης εγινε αυτος που εγινε ΚΑΤ΄'ΕΜΕ λογω συνθηκων κ μονο...
να μαθεις οτι οταν συνεχιζεις μια μλκ δεν ο αλλος υποχρεομενος να σε ακουει...οποτε σκασε και λουστα τωρα..τοσην ωρα στο τσατ και στο φορουμ ελεγες μλκιες..βγαλε το μοκο και ακουγε τα τωρα..
δε το δειχνουν γτ δεν τον σεβομαι σαν τραγουδιστη..τη γνωμη σου πες τη δε θα κατσω να στην αλλαξω ουτε με νοιαζει.
τα γουστα ειναι γουστα, αλλα για μερικους ανθρωπους αξιζει παραπανω σεβασμος οπως ο Καζαντζιδης και τα λεγομενα σου δε το δειχνουν.
μου ειναι αδιαφορο...
λεω την γνωμη αντικειμενικοτατα...
οπως ολοι εδω μεσα...
αν ημουν προκατηλλειμενη(την τσακισα την λεξη)
οπως νομιζε η μπουμπ θα ελεγα ασχημα γ στρατο γ τερζη κ γ αλλους του ιδιου ειδους..
αλλα οχι..δε μπορω...
αλλα συγγνωμη απο τους φαν του ο καζαντζιδης εγινε αυτος που εγινε ΚΑΤ΄'ΕΜΕ λογω συνθηκων κ μονο...
δε το δειχνουν γτ δεν τον σεβομαι σαν τραγουδιστη..
σεβομαι μονο το οτι δεν υπαρχει πια.
γ αυτο κ δε μιλαω με ασχημα λογια.
ακριβως αυτο εννοω οταν λεω συνθηκες...Το μονο που θα πω ειναι οτι σαν τραγουδιστης ηταν αυτοδιδακτος χωρις μουσικη παιδεια και μονο γι'αυτο ειναι αξιος.
Τραγουδησε καποια απο τα μεγαλυτερα τραγουδια και "συντροφευσε" μια ολοκληρη γενια ελληνων μεταναστων.
Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του απο εδω και περα.
Για εσένα έχουμε τόσους άλλους λόγους!!!κ μενα ο καζαντζιδης μου φαινεται παπαρας.
θα με κραξετε δλδ;
ακριβως αυτο εννοω οταν λεω συνθηκες...
τους μεταναστες κ τον πονο τους...
καλά κι εσύ πάρε κάνα υπογλώσσιο μην πάθεις τίποτα...
που κάθεσαι και βγάζεις αφρούς
βλάκα ε βλάκα
γ μενα κ μονο γ μενα ναι..και γιατι αυτο ειναι κατακριτεο δηλαδη?
2-3 τραγουδια ηταν για την μεταναστευση ολα τα αλλα ερωτικα και κοινωνικαακριβως αυτο εννοω οταν λεω συνθηκες...
τους μεταναστες κ τον πονο τους...
ρε συ τι επαθες και βριζεις την μπουμπ;καλα παθατε τιποτα ολοι σημερα,εχει καμια πανσεληνο; τι τρεχει ελειψα λιγο και αρπαχτηκατε ολοι για καυγα;μπαζακι παρε τους νταβαδες που εχεις αμολησει και τραβα να γαμηθεις..αντε στο διαολο...νομιζεις οτι ολα ειναι μια πλακα..τα εχουμε ισοπεδωσει ολα..
ρε συ τι επαθες και βριζεις την μπουμπ;καλα παθατε τιποτα ολοι σημερα,εχει καμια πανσεληνο; τι τρεχει ελειψα λιγο και αρπαχτηκατε ολοι για καυγα;
ειρηνη υμιν....ο αλλος παλι γιατι εφυγε; θα μου εξηγησει κανεις με μια περιληψη; αβραμη εσυ μηπως;
παιδια μην σπαμαρετε εδω...ανοιξτε θρεντ καζαντζιδης
καλα ολα αυτα αλλα γ τους φαν του...2-3 τραγουδια ηταν για την μεταναστευση ολα τα αλλα ερωτικα και κοινωνικα
εγω αλλον δεν μπορω να παραδεχτω.Τον Αγγελοπουλο,δυο τεραστια τραγουδια μονο