Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 13796492.jpg
    13796492.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 53

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Συνημμένα

• nvntopredator.jpg
    nvntopredator.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 44

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
και τι εχεις προσφερει εσυ στην πατριδα που τολμας να λες τον αλλον ανθελληνα;
1)εχω υπηρετησει στις ελληνικες ειδικες δυναμεις , στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο. αντιθετα αμφιβαλω εαν εσεις εχετε καν υπηρετησει αφου ειστε ανθελληνες
2)σεβομαι την ελληνικη σημαια και τον ελληνικο εθνικο υμνο. αντιθετα εσεις δεν ξερετε τι συμβολιζει η ελληνικη σημαια,δεν την εχετε κρατησει ποτε στα χερια σας,τον ελληνικο εθνικο υμνο δεν τον ξερετε,δεν ξερετε ποιος τον εγραψε και κυριως γιατι τον εγραψε.
3)ξερω την αρχαια ελληνικη ιστορια,σεβομαι τους ελληνες σπαρτιατες και ελληνες μακεδονες,ξερω για τους αρχιαους ελληνες και σεβομαι την ιστορια τους.αντιθετα εσεις δεν ξερετε τιποτα απο ιστορια και εαν ξερετε τιποτα θα ειναι απο το δημοτικο ή γυμνασιο
4)σεβομαι την ελληνικη ορθοδοξη θρησκεια,αντιθετα απο εσας που σεβεσται μονο το τομαρι σας
5)δοξαζω και τιμαω τους ελληνες που εδωσαν την ζωη τους για την πατριδα μας και τους τιμαω καθε χρονο(παραδειγμα τα ιμια) αντιθετα εσεις ουτε που ξερετε τι ειναι ιμια

ΥΓ σιγουρα απο ολους εσας ειμαι πολυ πιο ελληνας  :grin:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
1)εχω υπηρετησει στις ελληνικες ειδικες δυναμεις , στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο. αντιθετα αμφιβαλω εαν εσεις εχετε καν υπηρετησει αφου ειστε ανθελληνες
2)σεβομαι την ελληνικη σημαια και τον ελληνικο εθνικο υμνο. αντιθετα εσεις δεν ξερετε τι συμβολιζει η ελληνικη σημαια,δεν την εχετε κρατησει ποτε στα χερια σας,τον ελληνικο εθνικο υμνο δεν τον ξερετε,δεν ξερετε ποιος τον εγραψε και κυριως γιατι τον εγραψε.
3)ξερω την αρχαια ελληνικη ιστορια,σεβομαι τους ελληνες σπαρτιατες και ελληνες μακεδονες,ξερω για τους αρχιαους ελληνες και σεβομαι την ιστορια τους.αντιθετα εσεις δεν ξερετε τιποτα απο ιστορια και εαν ξερετε τιποτα θα ειναι απο το δημοτικο ή γυμνασιο
4)σεβομαι την ελληνικη ορθοδοξη θρησκεια,αντιθετα απο εσας που σεβεσται μονο το τομαρι σας
5)δοξαζω και τιμαω τους ελληνες που εδωσαν την ζωη τους για την πατριδα μας και τους τιμαω καθε χρονο(παραδειγμα τα ιμια) αντιθετα εσεις ουτε που ξερετε τι ειναι ιμια

ΥΓ σιγουρα απο ολους εσας ειμαι πολυ πιο ελληνας  :grin:

αυτο τι ειναι τωρα; το βιογραφικο σου για την προσληψη σου στην χρυση αυγη;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830

ΥΓ σιγουρα απο ολους εσας ειμαι πολυ πιο ελληνας  :grin:

1) Ψέμα.
2) Ψέμα.
3) Ψέμα.
4) Ψέμα.
5) Ψέμα.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αυτο τι ειναι τωρα; το βιογραφικο σου για την προσληψη σου στην χρυση αυγη;
κανενα βιογραφικο. απλα σου εξηγω με 5 απλους λογους γιατι ειμαι πιο ελληνας απο εσενα, εσυ εισαι απλα ενας ανθελληνας τουρκοσποροος !!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
κανενα βιογραφικο. απλα σου εξηγω με 5 απλους λογους γιατι ειμαι πιο ελληνας απο εσενα, εσυ εισαι απλα ενας ανθελληνας τουρκοσποροος !!!

απο τα γραφομενα σου και μονο φαινεται τι κουμασι εισαι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αμα αυτος θελει να ειναι ανθελληνας εσυ τι ζορι τραβας ? τουλαχιστον ειχε τα αρχιδια να το παραδεχτει και πρεπει να του το αναγνωρισουμαι αυτο !!!
Αναγνωρισουμε ρε ανθΕλληνα,σταματα να βιαζεις την γλωσσα μας ρε μαν.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

Stories

Νέο!