memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
που παει το σαϊτ τυπε? :Sλογοκρισια τυπε :S
που παει το σαϊτ τυπε? :Sλογοκρισια τυπε :S
τυπε χαστουρας για αντμινπου παει το σαϊτ τυπε? :S
νωντοχουντα-νωντονομος
μπαν στον αντισθενη τυπετυπε χαστουρας για αντμιν
τελος
βασιλικη νωντοφυλακη τυπε
μονο τον σλαβι να αμολησουμε τυπε, θα κλαψουνε μανουλες στο σαϊτ ;)βασιλικη νωντοφυλακη τυπε
και τι δουλεια, ειναι σκληρο να χειριζεσαι το δευτερο πιο απαξιωμενο νικ σε ενα σαϊτ για πουτανες :-
βασιλικη νωντοφυλακη τυπε
πηδαει αραπινες παρανομες εδω και χρονια βοηθωντας την φοροδιαφυγη. :Sκαι τι εχεις προσφερει εσυ στην πατριδα που τολμας να λες τον αλλον ανθελληνα;
1)εχω υπηρετησει στις ελληνικες ειδικες δυναμεις , στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο. αντιθετα αμφιβαλω εαν εσεις εχετε καν υπηρετησει αφου ειστε ανθελληνεςκαι τι εχεις προσφερει εσυ στην πατριδα που τολμας να λες τον αλλον ανθελληνα;
1)εχω υπηρετησει στις ελληνικες ειδικες δυναμεις , στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο. αντιθετα αμφιβαλω εαν εσεις εχετε καν υπηρετησει αφου ειστε ανθελληνες
2)σεβομαι την ελληνικη σημαια και τον ελληνικο εθνικο υμνο. αντιθετα εσεις δεν ξερετε τι συμβολιζει η ελληνικη σημαια,δεν την εχετε κρατησει ποτε στα χερια σας,τον ελληνικο εθνικο υμνο δεν τον ξερετε,δεν ξερετε ποιος τον εγραψε και κυριως γιατι τον εγραψε.
3)ξερω την αρχαια ελληνικη ιστορια,σεβομαι τους ελληνες σπαρτιατες και ελληνες μακεδονες,ξερω για τους αρχιαους ελληνες και σεβομαι την ιστορια τους.αντιθετα εσεις δεν ξερετε τιποτα απο ιστορια και εαν ξερετε τιποτα θα ειναι απο το δημοτικο ή γυμνασιο
4)σεβομαι την ελληνικη ορθοδοξη θρησκεια,αντιθετα απο εσας που σεβεσται μονο το τομαρι σας
5)δοξαζω και τιμαω τους ελληνες που εδωσαν την ζωη τους για την πατριδα μας και τους τιμαω καθε χρονο(παραδειγμα τα ιμια) αντιθετα εσεις ουτε που ξερετε τι ειναι ιμια
ΥΓ σιγουρα απο ολους εσας ειμαι πολυ πιο ελληνας
1)εχω υπηρετησει στις ελληνικες ειδικες δυναμεις , στην 35 μοιρα καταδρομων στην κυπρο. αντιθετα αμφιβαλω εαν εσεις εχετε καν υπηρετησει αφου ειστε ανθελληνες
2)σεβομαι την ελληνικη σημαια και τον ελληνικο εθνικο υμνο. αντιθετα εσεις δεν ξερετε τι συμβολιζει η ελληνικη σημαια,δεν την εχετε κρατησει ποτε στα χερια σας,τον ελληνικο εθνικο υμνο δεν τον ξερετε,δεν ξερετε ποιος τον εγραψε και κυριως γιατι τον εγραψε.
3)ξερω την αρχαια ελληνικη ιστορια,σεβομαι τους ελληνες σπαρτιατες και ελληνες μακεδονες,ξερω για τους αρχιαους ελληνες και σεβομαι την ιστορια τους.αντιθετα εσεις δεν ξερετε τιποτα απο ιστορια και εαν ξερετε τιποτα θα ειναι απο το δημοτικο ή γυμνασιο
4)σεβομαι την ελληνικη ορθοδοξη θρησκεια,αντιθετα απο εσας που σεβεσται μονο το τομαρι σας
5)δοξαζω και τιμαω τους ελληνες που εδωσαν την ζωη τους για την πατριδα μας και τους τιμαω καθε χρονο(παραδειγμα τα ιμια) αντιθετα εσεις ουτε που ξερετε τι ειναι ιμια
ΥΓ σιγουρα απο ολους εσας ειμαι πολυ πιο ελληνας
κανενα βιογραφικο. απλα σου εξηγω με 5 απλους λογους γιατι ειμαι πιο ελληνας απο εσενα, εσυ εισαι απλα ενας ανθελληνας τουρκοσποροος !!!αυτο τι ειναι τωρα; το βιογραφικο σου για την προσληψη σου στην χρυση αυγη;
κανενα βιογραφικο. απλα σου εξηγω με 5 απλους λογους γιατι ειμαι πιο ελληνας απο εσενα, εσυ εισαι απλα ενας ανθελληνας τουρκοσποροος !!!
Αναγνωρισουμε ρε ανθΕλληνα,σταματα να βιαζεις την γλωσσα μας ρε μαν.αμα αυτος θελει να ειναι ανθελληνας εσυ τι ζορι τραβας ? τουλαχιστον ειχε τα αρχιδια να το παραδεχτει και πρεπει να του το αναγνωρισουμαι αυτο !!!
δεν υποχρεωνω να με πιστεψει κανενας !!!! ειδικα σε ενα μπουρδελοσαητ. δεν ειμαι εδω για να αποδειξω τιποτα και σε κανεναν ! ψεμα θες? ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ !!!1) Ψέμα.
2) Ψέμα.
3) Ψέμα.
4) Ψέμα.
5) Ψέμα.